Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 amiii88krk

Peruka czy systemy integracyjne

Polecane posty

Go艣膰 amiii88krk

Witajcie kobietki podpowiedzcie mi prosz臋 czy kt贸ra艣 z Was poleci艂aby mi co wybra膰, czy decydowa膰 si臋 na tradycyjn膮 ju偶 peruk臋 czy mo偶e spr贸bowa膰 alternatywy czyli system贸w integracyjnych? Czy macie te偶 problem tego typu? Modyfikuj wiadomo艣膰

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 antisia73
Ja zdecydowa艂am si臋 Mikroskin i by艂o to bardzo drobiazgowo i d艂ugo dopracowywane, wi臋c nie licz 偶e szybko co艣 uzyskasz. Mo偶esz w mi臋dzyczasie mie膰 zast臋pcze 艣rodki ale na systemy trzeba czeka膰 miesi膮c i wi臋cej. Tylko wiedz, 偶e s膮 tego warte. Otrzymasz dok艂adnie dopracowan膮 do Twojej g艂owy peruk臋/siatk臋 kt贸ra nawet nie b臋dzie powodowa膰 pocenia! Komfort przede wszystkim. Najpierw oczywi艣cie konsultacja z specjalist膮, badanie trychologiczne i koniecznie dopasowanie systemu do Ciebie! Ja chodz臋 na a.dauna 44 w Krakowie i z ca艂ego serca mog臋 poleci膰. Jest fachowo i dyskretnie! http://www.beauty-for-you.com.pl/servic ... ie-wlosow/ Niestety minusem jest koszt, bo nie licz 偶e uzyskasz system integracyjny za 200-300 z艂. To nie peruka syntetyczna, to umo偶liwiaj膮ca oddychanie sk贸ry siateczka dopasowuj膮ca si臋 pi臋kne do g艂owy :) Efekty s膮, idealnie jak naturalne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marekwro65
Zdecydowanie polecam MikroSkin z beauty for you! Tylko niestety trzeba troszk臋 poczeka膰 na wykonanie systemu ale warto, bo efekt w por贸wnaniu z innymi metodami walki z problemem jest ekstra! Wygodnie si臋 nosi i nie rzuca si臋 w oczy!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a do tego mikro skin trzeba ogolic glowe na lyso ?

Udost臋pnij ten post

Uwierzcie 偶e fachowo wykonany mikroskin jest milion razy wygodniejszy w noszeniu ni偶 nawet najlepsza peruka. Ja te偶 korzystam z personalnie dopasowanego systemu !

Udost臋pnij ten post