Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Siwe włosy u faceta

Polecane posty

Gość gość

Mój mąż skarży się na siwe skronie, czy są jakieś dyskretne sposoby tuszowania męskiej siwizny?

Gość gość
Jest w Wawie taki salon w centrum - In Harmony. Mój mąż robi sobie tam męska koloryzację. To jest fajny zabieg w trakcie mycia włosów (dyskretny!!!!) więc polecamy!

Gość gość
O, to polecę in Harmony mojemu tacie! A gdzie konkretnie jest ten salon?

Gość gość
In Harmony jest w Wawie, w centrum, w tym biurowcu Millennium Plaza. Łatwo trafić - Aleje Jerozolimskie.

Gość Heniek20
Ja miałem siwe włosy od młodego;/ bardzo mi to przeszkadzało bo się po prostu wstydziłem. Mając 30 lat postanowiłem że zmienię w końcu coś w swoim życiu zacząłem przyjmować Profolan http://wypadaniewlosow.milejdi.pl kolega mi polecił;) więc zamówiłem i byłem zaskoczony efektami już po miesiącu włosy zaczęły mi odrastać i nabierać koloru sprzed lat;)

Gość mejjuren
Polecam odwiedzić stronę http://gr-7.eu/ i poczytać o działaniu tego preparatu. Mój mąż używał i po kilku tygodniach problem siwych wlosow naprawde zniknal jesli nie wiecie jak sobie z tym poradzic no to przedstawilam wam rozwiazanie ;)

Gość Ferden38
Ja ostatecznie skusiłem się na ten preparat gr-7 i ku mojemu zdziwieniu naprawę tak jak wyżej ktoś napisał efekt jest bardzo duży i to krótkim okresie stosowania.

Gość malgonia65
A obiecałam sobie że sie już nie sprzedam na tym forum ale jednak jestem śmieciem

Gość Frnki44

Ja tak jak i większość osób polecam preparat GR-7   Tak jak piszą na stronie tak jest naprawdę. u mnie efekt był bradzo szybki i jestem zadowolony w końcu nie mam problemu z siwymi włosami. Kolega zaczął używać i  również jest zadowolony. Także myślę że warto.