Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie zdałem dzisiaj prawka. Jechałem po mieście normalnie 1 minutę.

Polecane posty

Gość gość

Pobiłem rekord nieudacznictwa na drodze. Dobrze, że z placu przynajmniej wyjechałem.

Gość gość
No ale co zrobiłaś?

Gość gość
Pocalowalam egzaminatora:classic_cool:

Gość gość
Nie zrobiłaś, tylko zrobiłeś. Jestem facetem. Nie zastosowałem się do znaku, z pierwszeństwem przejazdu. Gość kazał mi skręcić w prawo, a ja pojechałem prosto i natknąłem się na samochód. Rzadko zdarza mi się popełnić taki podstawowy błąd, ale może to stres spowodował ? Zapewne tak. Zdawałem pierwszy raz, ale chyba dam sobie siana z tym prawkiem. Życie nie jest również dla mnie. Mam zamiar w tym roku skończyć ze sobą i tak.

Gość gość
Tarnobrzeg.

Gość Daniel 25
Dla mnie będziesukces jak wyjade przynajmniej z placu do miasta, niektórzy nie ustąpili pierwszeństwa przy wyjeździe z Wordu , albo już się cieszyli , że prawie zdali , a tu przed Wordem coś odwalili i koniec . Ja dziś zdałem teorię za trzecim razem , ciekawe , co będzie się dziać na jeździe.

Gość Daniel 25
A w pierwszym i drugim podejściu do teorii , to miałem pytania z płyty , a znalazły się takie z innym sformułowaniem , i na tym wpadałem i tyle . Trzeba mieć szczęścia , u mnie się sprawdziło do trzech razy sztuka , a miałem pytania prawie wszystko co na płycie.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
Ja teorie zdałem za 1 razem, ale dlatego, że wiedziałem z czego się uczyć, inaczej pewnie i to bym oblał.

Gość gość
No co Ty, głowa do góry, módl się za siebie i idź do specjalisty, a nie takie myśli... :

Tez zdalam teorie za pierwszym razem , uczylam sie ale nawet jakbym sie nie uczyla to bym zdala bo pytania tak banalne i sadze ze jesli ktos zda czy nie zda za 1 szym teorii to czysta loteria jakie pytania sie trafia, ni chyba ze ma ktos znajomosci to inaczej ... Nie martw sie ja zdawalam jazde 8 razy!!! 6x w Oswiecimiu (rowniez tam sie uczylam jezdzic na godzinach z nauki jazdy , a potem zaryzykowalam i przenioslam sie do Bielska Bialej (miasta w ktorym bylam moze 1-2 w zyciu) no i za 1 w BB nie zdalam a za 2gim juz tam , mialam super prezent na urodziny bo akurat wtedy wypadly. Jedyne co moge polecic to zapisywac sie na egzamin na najpozniejszą porę dnia jaka mozliwa bo z tego co mi wiadomo jak maja slabo to maja posawiony limit dzienny ile maja oblac osob wiec oblewaja tych ktorzy sa na pcozatku wiadommo zeby norme wyrobic i upiepszaja nie raz za glupote!!! Ale wiadomo ze jak zrobisz bezblednie wszystko to Ci jedynie podskocza. Nie tylko Ty popelniasz bledy ja jak sobie przypomne o 3swoich banalnych bledach to masakra, 1 - na placu otwieranie maski, gdy sie uczylam to pokazywali mi na naukach wszystko juz przy otwartej masce, i oblalam bo nie wiedzialam gdzie otworzyc maske (chodzi mi o przycisk w srodku auta) 2- dojezdzalam do ronda (oczywiscie nie zauwazylam przed rondem znaku nakazu jazdy w lewo na rondzie) egzaminator nic sie nie odzywal to mysle jade prosto wjezdzam na rondo i okazalo sie ze prosto akurat moj pas byl remontowany i byl zakaz a wolny byl tylko pas ktorym auta z na wprost wyjezdzaly, jechala przedemna taksowka i ta taksowka pojechala prosto ominela zakaz i jechala tym wolnym ale nie swoim pasem - a ja za ta taksowka sie wybralam!!! 3-dojezdzalam do swiatek swiecilo sie czerwone i warunkowa strzalka w prawo (a w prawo kazal mi skrecic) - i ja zamiast dojechac do swiatel zatrzymac sie upewnic ze wolne i ruszyc to zwolnilam niezatrzymalam sie tylko szybko sie rozgladnelam i pojechalam i tez mnie oblali bo podobno czerwone swiatlo i strzalka warunkowa dziala jak znak STOP. Glowa do gory zycze powodzenia nie przerywaj egzaminow bo potem bedzie trudniej . Mozecie sie smiac ze oslem jestem ze tyle razy ale i tak dumna jestem z tego ze zdalam, rekordowa ilosc jaka znam to ciotka kolezanki zdawala 15razy i za 16stym jak nie zdala to dostala od wordu ROWER ahahha :) Pozdrawiam

Gość gość
Mój kumpel też w Tarnobrzegu oblewał z 9 razy. Zdał za 1 w Rzeszowie. Ja oblałem dzisiaj zaraz przy Wordzie, miałem jechać w prawo z pierwszeństwem przejazdu, to pojechałem prosto i prawie zderzyłem się z innym samochodem. No trudno. Spróbuje tam jeszcze 1 raz.

Gość śmiech i płacz
Polandia to zasyfiały kraj, gdzie zdanie jakiegoś durnego prawka to jak zdobycie dyplomu astronauty na wylot w kosmos, buahahahaha

Gość gość
Trochę mnie przeraziliście bo ja dopiero zapisałam się na kurs na prawo jazdy. Wiem, że ciągle coś zmieniają w tych egzaminach i utrudniają, ale wśród moich znajomych wiele osób zdało za pierwszym razem. I mam nadzieję, że mi też się uda. Zapisałam się na kurs do szkoły www.koszela.com.pl gdzie właśnie chodzili moi znajomi i polecali mi instruktora, który na pewno dobrze przygotuje mnie do egzaminu praktycznego. Oby się udało

Gość gość
Ja zdałam dopiero za trzecim razem, ale uważam, ze w sumie dobrze się stało. Miałam czas dokupić godziny w http://www.alien.szczecin.pl/ i podszkolić się trochę.