Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

depresja a zwiazek

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyna ktora kochalem nad zycie zostawila mnie gdy zachorowalem na depresje. Od rozsania minely 3 miesiace cierpie strasznie leki psychiatra 1 2 3 nie pomaga. Wstalem z lozka ogarniam temat ale czuje olbrzymią pustke. Mielismy sie wspierac zawsze. To nie jest licytacja ale kiedy dotknela mnie jej choroba gdy stracila wzrok. 2 tygodnie bylem przy lozku non stop i pozniej w domu. Sama cierpi na rozne kobiece sprawy bardzo powaznie zagrazajace posiadaniu potomstwaa to tez jakos dla mnie nie bylo wazne. Nigdy na niej nie wisialem finansowo mialem swoje zasoby mieszkaniowe finansowe. I tak dalej. Boze daj mi sie na kolejny dzien.

Gość gość
prawdopodobnie przez własne problemy nie poradziła sobie z twoimi

Gość sonia87
Bardzo ci współczuje i wiem jak sie czujesz choc mam troche inne problemy niz twoje trzymam kciuki za ciebie musisz wziąść sie w garść bo życie mimo wszystko jest piekne i warto życ wiem ze ci cięzko i że boli moze nawet mocniej niz dnia poprzedniego ale to minie z czasem , ale kiedy zapytasz tego niewiem bo to zalezy tylko od ciebie niewierze ze to pisze ale każdemu słowa otuchy daja ulge choc na chwile prosze wes sie w garsc

Gość gość
Pewnie własne problemy sprawiły, ze nie miała siły wspierać innych. Trochę znam to uczucie. Teraz skup się na swoim wyleczeniu i spróbuj ją zrozumieć. Życzę zdrowia i słońca w życiu, które prędzej czy później zaświeci.