Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nudna zona przytulona

Polecane posty

Gość gość

Nudna zono chcialbym cie codziennie przytulac.

Gość gość
o zesz kurde spij bo zrana nie wstaniesz 😠 caly ranek będziesz spac tematy się skoncza ludziom znudzi :classic_cool:

Gość gość
Może to właśnie ty tak na nią działasz?

Gość gość
Nie mam zdrowia,te pawiany zriinowały mnie psychicznie i fizycznie zwłaszcza ta głupia Kacha z tym swoim Łukaszem..debilem bez kultury.Codziennie droga przez mękę..w s ystko mnie boli..a pracować muszę bo mam dzieci ..córka jezy jeszcze mała.Zniczszvzyli mi życie i moją najwięksą miłość życia.Już niemam chęci do życia.Nie znoszę imienia Tomasz!i Katarzyna.

Gość gość
Masz chyba jakieś napięcie przedmiesiączkowe,prawda?

Gość gość
Tak!!!,niewiele się pomyliłeś,parszywy dzień!,rano spóżniłam się do pracy,szef mnie zrypał na dodatek dostałam okres,makabra!

Gość gość
Nie mam żadnego napięcia i nie mam na szczęscie szefa .To nie jest śmieszne.Codziennie boli pod sercem do tego takie ogólne bóle żołądek..brzuch..biodro..głowa..koszmar.Czasem z bólu zaciskam zęby żeby wykonać pracę i wrócić do domu.Okres miałam dawno-to bezczelne!.Czy tutaj nie ma nikogo normalnego?

Gość gość
współczuję ci ,a więc to menopauza,to ja już wolę swój okres!

Gość gość
Widać że chamstwo wychodzi z ciebie i nic konstrultywnego nie potrafisz. sklecić to nic mnie to nie rusza pamiętaj że ci sie to wróci!wtedy nie bedą pisać że masz menopauze w wieku 30+ tylko że jesteś zgrzybiałą staruchą albo coś gorszego.Tak będzie zobaczysz.!