Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Proszę państwa, oto miś

Polecane posty

Gość gość4imp
Czesc In. Ale ja mam dzis dzien na kizianie i mizianie. Dzien lozkowy i przylepny. ;) Miskowaty. :classic_cool: Poprzytulac sie do klaty, powachac za uszkiem. Dac pstryczka w nos i pokazac kto lepiej wylizuje miodek. Ja czy mis. (choc gdyby jezor misia wygral wcale bym sie nie obrazila ;) )

Gość gość
Uwaga! Zasadniczość w pływaniu grozi zachłyśnięciem się jej śluzem :)

Gość gość4imp
gość dziś 4imp zazdrosna krowo hejtujesz muszkę Ciesze sie, ze mnie poinformowalas, bo bym nie wiedziala. ;)

Gość gość
gość wczoraj Ja Hają nie jestem, a Muche też rozpoznałam. Nie wiem kto jeszcze. Nie potwierdzi, ale bardzo stylem i charakterem pasuje do Ciastka. Dobranoc. usmiech.gif Muszko. usmiech.gif fałszywa suko

Gość gość
gość wczoraj Acha. Kompletnie Naj nie pasuje do Muszki. usmiech.giflapka.gif Nie hejtujesz? Zazdrosna szmata .

Gość gość
Owady jeszcze śpią, więc pierdnij sobie na toi wszyscy będą szczęśliwi:classic_cool:Do tych celów zostało wymyślone małżeństwo, różdżkarkotak mówiąi przysięga i wiernośćale okazuje się-jak widać-że nic tak do siebie nie pasuje jak świeża dóópa do dzikiego zakłaczonego misia. 👄👄 obciąłem sobie włosy. :(

Gość gość4imp
I to wszystko? To ten hejt na Muszke? :D

Gość gość
Wczoraj nakrecałaś na nią hejt i jestes zazdrosną k***wką. :O

Gość gość
Pij spermę nowego kochanka d****o

Gość gość
rzyg

Gość gość4imp
Och Inie. To juz jestes grzeczny? :( Mam nadzieje, ze nie stracisz swojej "mocy" jak Samson.I ze nie bylo to z Dalia w lozku. ;) Obawiam sie In, ze gosc jest owadopodobny i to nie jest motyl. ;) Tak jestem bardzo zazdrosna szmata. Bardzo. To prawda. O Naja szczegolnie.;) Ale niby o co? 😴

Gość gość
Zrób fote c**y przed lustrem szmato i wysylaj dalej.

Gość gość
Tajni agenci skupu dzikich móch zakamuflowani w pomarańczach.I cóż? pyta Władca móch, ciężkim, czarnym głosemi właśnie przeżywa jedyną, pierwszą i ostatnią miłośćchce szczęśliwego życia i do tego potrzebuje kilku par starych kobiecych majtekaby nie zwątpić. doskonale go rozumiem, bo już jestem grzeczny :D 🖐️

Gość gość4imp
gość dziś Zrób fote c**y przed lustrem szmato i wysylaj dalej. Jesli bedzie chcial to z przyjemnoscia. Wszystkim pokazywanie ci=py odpada. :P Nerwowy gosc sie nam trafil. ;) In badz niegrzeczny, bo jak Ty bedziesz grzeczny to nic nie znaczy i milosc i majtki i zapach i seks. Czy Wladca Much nie mial jakiejs swini kolo siebie? Tzn prosiaczka. 😴 Lub Czeslaw-e. ;)

Gość gość
4imp mojej koleżanki mąż pływa na statkach. Świat jest mały. :D

Gość gość4imp
A u mnie: - mojej przyjaciolki - mojej sasiadki -wujek -mojej kolezanki -moj ex chlopak -moj drugi ex chlopak -moj tatus ❤️ -pieciu kolegow - trzej kuzyni Rodzina z tradycjami, choc brata wyrzucili z Akademii Morskiej w Gdynii. ;) Taa swiat jest maly.

Gość gość4imp
Och blad zrobilam.:( O jaka ja glupia. :(

Gość gość
Dobra, przyznam siękiedyś spoglądając na pewną śliczną buzie, pomyślałem:kóórwa, czemu ona nie została po prostu dziiwką. dlaczego trzeba obchodzić dotychczasowe życie z właściwej strony?:classic_cool:-różdżkarko...-co prosiaczku?-nic, daj mi łapkę. ;)🖐️

Gość gość4imp
"– Szukam przyjaciół. Co znaczy „oswoić”? – Jest to pojęcie zupełnie zapomniane – powiedział lis. – „Oswoić” znaczy „stworzyć więzy”. – Stworzyć więzy? – Oczywiście – powiedział lis. – Teraz jesteś dla mnie tylko małym chłopcem, podobnym do stu tysięcy małych chłopców. Nie potrzebuję ciebie. I ty mnie nie potrzebujesz. Jestem dla ciebie tylko lisem, podobnym do stu tysięcy innych lisów. Lecz jeżeli mnie oswoisz, będziemy się nawzajem potrzebować. " Zwiaz mnie i oswoj. :classic_cool: ;) Bycie d***** to rytual. Prostytutka bierze pieniadze. Ku=rwa to zwykla dajka bez uczuc. Dziwka to marka. ;)

Gość gość
A pamiętasz:list mi przysłałaś pewnego ranka, z bukietem białych róż 🌻a w tym liście mi napisałaś, że masz mnie w dóópie już...😭nie czułem żalu wtedy, że ktoś inny zagląda Ci do środkai tego samego dnia znalazłem zaczarowany ołówek i odpisałem Ci:myślę że wrócisz, bo uwielbiasz tę markę. :classic_cool:🖐️-"myślenie nie jest łatwe, ale można się do niego przyzwyczaić" hej. 👄

Gość gość
No właśnie. Ty bierzesz pieniądze od męża zdradzając, jesteś prostytutką.

Gość gość
I kurwą.

Gość gość
pomarańczowe kóórwy spod gościa przemawiają niczymHamlety do widowni z rozdziawionymi gębami. :opodpisz się swoim nic kiem złowroga, plugawo kóórwomiej trochę jaj.

Gość gość4imp
Biale roze, platek po platku: kocha, lubi, kocha, lubi... Oberwalam takich platkow miliony i nadal nie wiem. :( Miec kogos w du=pie to tez miec go w srodku. Gleboko pogrzebanego. 😴 Choc wole dopochwowo.;) I odszukac zaczarowany olowek- za to nie zaplacisz karta. Milosci nie kupie :O , ale za marke trzeba placic: moneta i papierkami :classic_cool: A najdrozej placi sie wnetrzem. ;)

Gość gość
Innymi słowy radzisz aby:pić, dóópczyć, wciągać białą magie, palić dobre ziołoi wszystko to z uczuciem, i imaginacją że ona jednak kocha? 😴🖐️i potrafi żyć miłością.

Gość gość4imp
Kazdy ma w sobie uczucia Inie. Tylko nie kazdy potrafi je okazac wlasciwie. I niektorzy wola uzywac- pic nektar z gwiazd, jesc ambrozje z ksiezyca, wciagac kreske z czarnych pokruszonych diamentow i palic magiczne ziola. Bo milosc bywa straszniejsza niz pokusa. Z tego nalogu sie tak prosto nie wychodzi. 😴 ALe zaryzykowalam i wzielam namiary na odwyk.:classic_cool:

Gość gość
Nie dasz rady, nie odwykniesz, bo;miłość jest dla tych, którzy potrafią sobie poradzić z balastem psychicznymmiłość jest jak wór śmierdzących odpadków, który próbuje się przenieść na plecach przez spieniony strumień cuchnących szczyn:classic_cool:nie dasz rady, Biblia mówi żeby kochać, i to dobrze. 😴🖐️

Gość gość4imp
Kochac nalezy ekologicznie? ;) I biblijnie. Cialo w cialo. :classic_cool: Milego weekendu In. 🖐️

Gość gość
Obiektywnie najlepszy dialog w tym roku.

Gość gość
W samozachwycie utaplany Turla dropsy W nadzieji na odgrzewane klopsy :classic_cool: Idź spać In :p