Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰_sk贸ra_i_ko艣膰

Wazektomia...

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰_sk贸ra_i_ko艣膰

Pewnie wiecie co to jest? :P Siedz臋 z dziurawym workiem i tak si臋 zastanawiam, czy facet, kt贸ry jest ju偶 po, jest bardziej atrakcyjnym partnerem do skoku w bok? :P No! I czy gdy brak stresu, jej doznania b臋d膮 bardziej euforyczne? :D :D

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Bola艂o?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰_sk贸ra_i_ko艣膰
uk膮szenie w worek przez pszczo艂臋 jest bardziej bolesne... ;) Mnie co prawda nie uk膮si艂a, ale kolega przez tydzie艅 macza艂 worek w ma艣lance! :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A co si臋 dzieje z nasieniem po orgazmie? Nic leci? Sorry za g艂upie pytania :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰_sk贸ra_i_ko艣膰
Wszystko jest tak jak by艂o, tylko 偶e te z ogonkiem (Plemniki) nie maj膮 sk膮d przyby膰... :P ;) Inaczej m贸wi膮c, sperma jest, ale bez nasienia. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To dok膮d p艂yn膮 mali przyjaciele? :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰_sk贸ra_i_ko艣膰
No w艂a艣nie nie p艂yn膮... wch艂aniaj膮 si臋 tam sk膮d powinny rozpocz膮膰 podr贸偶. ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zabite w zarodku :D No to teraz musisz si臋 ju偶 tylko martwi膰 o choroby przenoszone droga p艂ciow膮 :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pod艂a Ludwiczka
M贸j stryj przechlany kiedy艣 si臋 zg艂osi艂 na taki zabieg, ale odprawili go z kwitkiem. Teraz jego 偶ona jest w ci膮偶y, on chce j膮 do s膮du poda膰 ale nie ma pokwitowania :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Gdzie by艂e艣 na zabiegu? W Polsce?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰_sk贸ra_i_ko艣膰
呕e odprawili... to dziwne. Chyba 偶e faktycznie by艂 niekontaktowy. :D Bo to do艣膰 kosztuje, a doktora, kt贸ry brzydzi si臋 fors膮 ze 艣wiec膮 szuka膰! ;) :D Teraz musz臋 si臋 zagoi膰 i ze 20 spust贸w zrobi膰 dla oczyszczenia "kanalizacji" z 偶yj膮tek... :D :P Kobieta odetchnie, tablety p贸jd膮 w k膮t! ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰_sk贸ra_i_ko艣膰
W Polsce! To legalny zabieg... Tylko nale偶y mie膰 przy sobie legalne 艣rodki p艂atnicze... ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No przynajmniej jeden pomy艣la艂 o kobiecie, to si臋 chwali! ;) Tabletki zmniejszaj膮 艂echtaczk臋 o 20 % i maj膮 wiele skutk贸w ubocznych. Ile zap艂aci艂e艣?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pod艂a Ludwiczka
To 偶e go odprawili to akurat nie dziwne, bo Stryj jak 艂upnie, to nie ma 偶e boli ale co teraz robi膰 ? 呕ycie Stryjowi zbrzyd艂o a zabieg w powijakach, bo nagle wszyscy lekarze tacy nieskorumpowani i zas艂aniaj膮 si臋 klauzul膮 sumienia, 偶e jak pijany to nie przyjm膮:O Co robi膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰_sk贸ra_i_ko艣膰
Cena w Necie jest, zni偶ek nie ma... ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A da si臋 to odwr贸ci膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pod艂a Ludwiczka
Da si臋 zafastrygowa膰 ale babki si臋 wycwani艂y i teraz za robot臋 cha艂upnicz膮 bior膮 jak za zbo偶e :O Stryj m贸wi, 偶e trzy 艣wiaty z tymi babami.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰_sk贸ra_i_ko艣膰
Lekarze m贸wi膮, 偶e si臋 da. Ale im nie wierz臋! :P Mnie nie zale偶y, 艣wiadomym "konsumentem" b臋d膮c, ale maj膮c odpowiednie 艣rodki, mo偶na pr贸bowa膰 do skutku. Ewentualnie mo偶na w jaki艣 spos贸b pobra膰 samo nasienie i poprzez szkie艂ko... Niezdecydowani mog膮 te偶 PRZED z艂o偶y膰 sw贸j p艂ynny "skarb" w banku nasienia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A jak oni te nasieniowody uszkadzaj膮? Laserem? :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Moj znajomy juz dawno, po "wpadce" to zrobil, pozniej sie z owczesna rozstal. Potem rozne zwiazki powazne i mniej powazne. W koncu powazny zwiazek, nie powiedzial jej o tym, a ona jakies dwa lata pozniej przychodzi do niego z testem ciazowym i wiadomoscia "kochanie bedziemy miec dziecko". On na to: "niemozliwe" Ona: "nazywasz mnie klamczucha, przeciez widzisz test". On przyniosl jej papiery ze szpitala i mowi "ty bedziesz miec dziecko, nie my"...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pod艂a Ludwiczka
Niech id膮 do Rozm贸w w toku, 3 st贸wy im wpadnie do bud偶etu, przyda si臋 na op艂acenie adwokata :O B臋dzie brakowa艂o jeszcze tylko 2700 :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 Dobre :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰_sk贸ra_i_ko艣膰
Go艣膰 Peszek! :) Ja mam sta艂膮 partnerk臋 i nie o to chodzi, ona te偶 nie chce dodatkowych 500,- :D Szkoda, 偶e panie nie zabra艂y g艂osu w temacie, tylko wci膮偶 o techniczne rzeczy pytaj膮... :O :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pod艂a Ludwiczka
Nie do艣膰, 偶e teraz sami zniewie艣ciali faceci w obcis艂ych spodenkach szturmuj膮 ulice i pokazy mody to reszta chce robi膰 sobie wazektomi臋, Angela triumfuje :O Opami臋tajcie si臋

Udost臋pnij ten post

to zalezy chyba od partnerki czy jest podatna na taki stres czy nie. a co do atrakcyjnosci... moze byc dodatkowym plusem. ale nie musi. brawo dla faceta, ktory aktywnie wzial odpowiedzialnosc za antykoncepcje w zwiazku :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wiecie co?Nigdy bym si臋 temu nie podda艂.Czu艂bym si臋 wybrakowanym i chyba by mi nie stawal jak staje:) A tak powa偶nie..gratuluj臋 facetowi..ale ja nie..dzi臋kuj臋:D Przeczytalem ten temat bo nie wiedzialem, czy dobrze mysl臋 ,偶e to jest to o czym mysl臋:D

Udost臋pnij ten post

Te偶 jestem po wazektomii. Cena 2000 z艂. Kto艣 wy偶ej pisa艂, 偶e nie ma zni偶ek, a w艂a艣nie 偶e s膮. Z kuponem mo偶na zap艂aci膰 200z艂 mniej, zabieg u Siwika. Jak kto艣 ch臋tny na ta艅szy zabieg, to zapraszam na maila. Podam wi臋cej info dot. zni偶kowego kuponu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰zajac
jaki doznania ma facet i czy warto

Udost臋pnij ten post

Pewnie, 偶e warto - je艣li nie chcesz tru膰 swojej kobiety/偶ony tabletkami, to we藕 antykoncepcj臋 na siebie. Zap艂acisz raz, a wazektomia po 4-5 latach si臋 zwr贸ci. Doznania si臋 nie zmieniaj膮, wszystko jest po staremu :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰_sk贸ra_i_ko艣膰
Neomag, czy mo偶esz powiedzie膰 ile czasu si臋 goi艂e艣? Ja ju偶 10 dni po i dalej mnie troch臋 pobolewa. Spusty ju偶 by艂y, ale chc臋 wiedzie膰, jak d艂ugo po zabiegu odczuwa艂e艣 to ci膮gni臋cie...? I dla ciekawskich: - nie nie 偶a艂uj臋. Wytrzymam, bo to nie problem, za to moja partnerka przestaje bra膰 tablety. - nie, nie wstydz臋 si臋, 偶e dbam o partnerk臋, bo je艣li jest jej dobrze, dobrze jest i mnie. - podszywy - wypad! :classic_cool:

Udost臋pnij ten post