Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość_skóra_i_kość

Wazektomia...

Polecane posty

Gość gość_skóra_i_kość

Pewnie wiecie co to jest? :P Siedzę z dziurawym workiem i tak się zastanawiam, czy facet, który jest już po, jest bardziej atrakcyjnym partnerem do skoku w bok? :P No! I czy gdy brak stresu, jej doznania będą bardziej euforyczne? :D :D

Gość gość
Bolało?

Gość gość_skóra_i_kość
ukąszenie w worek przez pszczołę jest bardziej bolesne... ;) Mnie co prawda nie ukąsiła, ale kolega przez tydzień maczał worek w maślance! :O

Gość gość
A co się dzieje z nasieniem po orgazmie? Nic leci? Sorry za głupie pytania :)

Gość gość_skóra_i_kość
Wszystko jest tak jak było, tylko że te z ogonkiem (Plemniki) nie mają skąd przybyć... :P ;) Inaczej mówiąc, sperma jest, ale bez nasienia. :)

Gość gość
To dokąd płyną mali przyjaciele? :D

Gość gość_skóra_i_kość
No właśnie nie płyną... wchłaniają się tam skąd powinny rozpocząć podróż. ;)

Gość gość
Zabite w zarodku :D No to teraz musisz się już tylko martwić o choroby przenoszone droga płciową :P

Gość Podła Ludwiczka
Mój stryj przechlany kiedyś się zgłosił na taki zabieg, ale odprawili go z kwitkiem. Teraz jego żona jest w ciąży, on chce ją do sądu podać ale nie ma pokwitowania :O

Gość gość
Gdzie byłeś na zabiegu? W Polsce?

Gość gość_skóra_i_kość
Że odprawili... to dziwne. Chyba że faktycznie był niekontaktowy. :D Bo to dość kosztuje, a doktora, który brzydzi się forsą ze świecą szukać! ;) :D Teraz muszę się zagoić i ze 20 spustów zrobić dla oczyszczenia "kanalizacji" z żyjątek... :D :P Kobieta odetchnie, tablety pójdą w kąt! ;)

Gość gość_skóra_i_kość
W Polsce! To legalny zabieg... Tylko należy mieć przy sobie legalne środki płatnicze... ;)

Gość gość
No przynajmniej jeden pomyślał o kobiecie, to się chwali! ;) Tabletki zmniejszają łechtaczkę o 20 % i mają wiele skutków ubocznych. Ile zapłaciłeś?

Gość Podła Ludwiczka
To że go odprawili to akurat nie dziwne, bo Stryj jak łupnie, to nie ma że boli ale co teraz robić ? Życie Stryjowi zbrzydło a zabieg w powijakach, bo nagle wszyscy lekarze tacy nieskorumpowani i zasłaniają się klauzulą sumienia, że jak pijany to nie przyjmą:O Co robić?

Gość gość_skóra_i_kość
Cena w Necie jest, zniżek nie ma... ;)

Gość gość
A da się to odwrócić?

Gość Podła Ludwiczka
Da się zafastrygować ale babki się wycwaniły i teraz za robotę chałupniczą biorą jak za zboże :O Stryj mówi, że trzy światy z tymi babami.

Gość gość_skóra_i_kość
Lekarze mówią, że się da. Ale im nie wierzę! :P Mnie nie zależy, świadomym "konsumentem" będąc, ale mając odpowiednie środki, można próbować do skutku. Ewentualnie można w jakiś sposób pobrać samo nasienie i poprzez szkiełko... Niezdecydowani mogą też PRZED złożyć swój płynny "skarb" w banku nasienia.

Gość gość
A jak oni te nasieniowody uszkadzają? Laserem? :D

Gość gość
Moj znajomy juz dawno, po "wpadce" to zrobil, pozniej sie z owczesna rozstal. Potem rozne zwiazki powazne i mniej powazne. W koncu powazny zwiazek, nie powiedzial jej o tym, a ona jakies dwa lata pozniej przychodzi do niego z testem ciazowym i wiadomoscia "kochanie bedziemy miec dziecko". On na to: "niemozliwe" Ona: "nazywasz mnie klamczucha, przeciez widzisz test". On przyniosl jej papiery ze szpitala i mowi "ty bedziesz miec dziecko, nie my"...

Gość Podła Ludwiczka
Niech idą do Rozmów w toku, 3 stówy im wpadnie do budżetu, przyda się na opłacenie adwokata :O Będzie brakowało jeszcze tylko 2700 :O

Gość gość
gość dziś Dobre :D

Gość gość_skóra_i_kość
Gość Peszek! :) Ja mam stałą partnerkę i nie o to chodzi, ona też nie chce dodatkowych 500,- :D Szkoda, że panie nie zabrały głosu w temacie, tylko wciąż o techniczne rzeczy pytają... :O :O

Gość Podła Ludwiczka
Nie dość, że teraz sami zniewieściali faceci w obcisłych spodenkach szturmują ulice i pokazy mody to reszta chce robić sobie wazektomię, Angela triumfuje :O Opamiętajcie się

to zalezy chyba od partnerki czy jest podatna na taki stres czy nie. a co do atrakcyjnosci... moze byc dodatkowym plusem. ale nie musi. brawo dla faceta, ktory aktywnie wzial odpowiedzialnosc za antykoncepcje w zwiazku :)

Gość gość
Wiecie co?Nigdy bym się temu nie poddał.Czułbym się wybrakowanym i chyba by mi nie stawal jak staje:) A tak poważnie..gratuluję facetowi..ale ja nie..dziękuję:D Przeczytalem ten temat bo nie wiedzialem, czy dobrze myslę ,że to jest to o czym myslę:D

Też jestem po wazektomii. Cena 2000 zł. Ktoś wyżej pisał, że nie ma zniżek, a właśnie że są. Z kuponem można zapłacić 200zł mniej, zabieg u Siwika. Jak ktoś chętny na tańszy zabieg, to zapraszam na maila. Podam więcej info dot. zniżkowego kuponu.

Gość gośćzajac
jaki doznania ma facet i czy warto

Pewnie, że warto - jeśli nie chcesz truć swojej kobiety/żony tabletkami, to weź antykoncepcję na siebie. Zapłacisz raz, a wazektomia po 4-5 latach się zwróci. Doznania się nie zmieniają, wszystko jest po staremu :)

Gość gość_skóra_i_kość
Neomag, czy możesz powiedzieć ile czasu się goiłeś? Ja już 10 dni po i dalej mnie trochę pobolewa. Spusty już były, ale chcę wiedzieć, jak długo po zabiegu odczuwałeś to ciągnięcie...? I dla ciekawskich: - nie nie żałuję. Wytrzymam, bo to nie problem, za to moja partnerka przestaje brać tablety. - nie, nie wstydzę się, że dbam o partnerkę, bo jeśli jest jej dobrze, dobrze jest i mnie. - podszywy - wypad! :classic_cool: