Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Temat dla samotnych mężczyzn po 30tce

Polecane posty

Gość gość

Cześć koledzy! Jak się macie? Dlaczego jesteście samotni? Jakie są wasze wymagania odnośnie kobiety na związek?

Gość gość
Jestem samotny bo nie nadaję się do roboty ani nie wygrałem w totolotka. Mam minimalny dochód z wynajmu mieszkania które dostałem w spadku. Co do kobiet to byłem w związkach i nie zależy mi jakoś specjalnie żeby być w związku. A jeśli już to musiałaby być fanką życia minimalistycznego, lubić pracę w ogródku, zbierać grzyby itp.:) ale jak widzicie jestem dziwny

Gość gość
jestem samotny bo chcialbym miec zwykla kobiete ktora ceni zwykle zycie moze sie nawet taks znajdzie bo mam ja na celowniku ale teraz zyjemy w takich czasach ze nawet brzydule maja aspiracje w stylu wyzej sra niz d**e ma

Gość gość
dziś jak ktoś zaczyna rozmowę o sraniu to niech nie spodziewa się powodzenia wśród kobiet. trochę ogłady, pewnie drugie twoje ulubione powiedzenie jest "kijem bym nie dotknął" - kolejne stwierdzonko, które pozwala odsiać ludzi prymitywnych od cywilizowanych

Gość gość
jestem szczery po prostu a to powiedzonko mi sie podoba

Gość gość
Dlaczego jestem samotny? Bo przestało mi już zależeć i nie mam już ochoty na te idiotyczne podchody i taniec godowy, po prawie 5 letnim związku nie ma się chęci zaczynać wszystkiego od początku, bo i tak prędzej czy później wszystko padnie, więc szkoda czasu i energii na to wszystko.

Gość gość
To powodzenia, przyda ci się.

Gość gość
Jestem sam ale nie samotny bo moje serce nalezy do tylko jednej.Niestety narazie nie mozemy byc razem:( Ale mam nadzieje ze wkrotce to sie zmieni ;)

Gość gość
Jeszcze tyle nie ma co wy bo brakuje mi 3 lata do 31, ale jestem samotny bo nigdy w życiu się pierwszy do kobiety nie odezwałem i prawdopodobnie już się nie odezwę. Zagraniczne studentki są inne pierwsze zagadują :P nawiązałem nawet przyjaźnie ale nic ponad to.

Gość gość
up