Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ratuunku

Dziecko koniec świata, ciąża

Polecane posty

Gość Ratuunku

Odchodzę od zmysłow... w terminie spodziewanej miesiączki 30go stycznia miałam coś na podobiznę początku okresu czyli brązowy śluz, na drugi dzień trochę krwi i koniec, nie wiem co to było, żadnych objawów nadchodzącej miesiączki, w tym okresie brałam antybiotyki na zapalenie krtani przez nie całe 2 tygodnie oraz 2 msc wcześniej odstawiłam tabletki antykoncepcyjne. W tym czasie doszło do nie zabezpieczonego stosunku, na drugi dzień poleciałam po Ellaone - bodajże po 12h od stosunku. Do tej pory nie mam miesiączki, nie wiem czy tamte 2 dniowe plamienie to była jakaś miesiączka tyle, że dziwna czy może dopiero będzie. Test mogę dopiero zrobić w weekend bo nie minęły jeszcze 2 tyg. Do soboty dostanę zawału. Co o tym wszystkim myślicie?

Gość gość
pomoże ktoś ?

Gość gość
spokojnie. ta tabletka opoznia znacznie okres i powoduje rozne plamienio krawienia. ja po niej mialam dwa tyg krwawienia po czym okres. bez stresu to mocna tabletka nie bedziesz w ciazy

Gość Ratunkuu
Z tym,że te plamienie było przed tą tabletką po, po jej zażyciu cisza z okresem. Czekam już na niego 2 tygodnie.

Gość Ratunkuu
wypowie się ktoś ?

Gość gość
Zrób test już teraz. Skoro okres nie pojawił się 2 tyg. temu to trzeba to sprawdzić.