Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćqwerry

Bolesne rozstanie

Polecane posty

Gość gośćqwerry

Jak zyc w jednym domu z osoba ktora sie kocha, a sie z nia rozstalo? Jak sobie radzic z bolem muszac patrzec na niego a co gorsza nie widzac zadnego smutku u niego?

Gość gość
Zadnych rad ?

Gość gość
Bo nie ma może być żadnych rad sama musisz sobie poradzić z bólem jedyną radą którą mogę tobie dać to zachować godność i wyjść z tego z twarzą.

Gość gość
jak razem mieszkacie to wrócicie... na bank. zachowaj zimną krew i nie daj po sobie poznać że cierpisz, faceci nie uzewnętrzniają swych uczuć ale po jakimś czasie wracają

Gość gość
Bylawy juz rozstania, ale tak jak piszesz wracalismy do siebie , gdzies tam po drodze na siebie w mieszkaniu wpadlismy, zagadal, przytulil ale to bylo maks 2 dni a teraz juz miesiac, wychodzi na cale dnie, wraca na noc, on w jednym pokoju ja w drugim z dzieckiem, zero rozmowy. Sek w tym ze nie mozemy byc razem bo mamy zupelnie inne wizje wspolnego zycia. On rozrywkowy, nieodpowiedzialny , ja poukladana raczej. Meczylam sie w zwiazku z nim. Ale nadal musimy mieszkac razem i patrze jak on sie bawi, a ja rycze w poduszke w drugim pokoju. Jak to przetrwac, czy to minie? Czy stanie sie dla mnie kiedys obojetny i nie bede jak glupia wyczekiwala kiedy przyjdzie do domu?

Gość gość
ale patola :o a dlaczego niby musicie mieszkać razem? i oczywiście zanim sobie z nim dziecko machnęłaś to nie widziałaś, że jest rozrywkowy i nieodpowiedzialny? Czy może myślałaś, jak większość skończonych kretynek, że on się odmieni? Baby, wy jesteście tak skończonymi debilkami, że naprawdę mi was nie żal. Dostajecie dokładnie to o co się prosicie, a potem jeszcze oczekujecie współczucia i porady. Kur///wa, jesteś sama sobie winna, i teraz śpij w łóżku, które sobie zaścieliłaś

ehh dobrze ze ja z nim nie mieszkałam a rozstalismy sie bo mnie szmata zdradziła!!!

Gość gość
Przez pierwsze 3 lata zwiazku bylo ok a potem znudzila mu sie zabawa w rodzine i znudzilam mu sie ja, jak mialam to przewidziec. A musimy mieszkac razem bo ze swojej marnej pensji nie wynajme mieszkania i nie utrzymam siebie i dziecka. Teraz wszystko idzie na pol wiec jakos to jest.

Gość gość
I jak to widzicie?