Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eksploratorseksu

Seks analny vs seks waginalny

Polecane posty

Gość eksploratorseksu

Dobry wieczór, Jestem ciekaw Waszego zdania, co wygrywa w tym pojedynku. Seks analny czy klasyczny? Osobiście uprawiałem tylko jeden rodzaj seksu - seks klasyczny. Chodzą opinie, że seks analny jest równie przyjemny, a nawet bardziej ze względu na ciasność i wyjątkowe unerwienie. Nie wiem bo nigdy nie uprawiałem, ciężko mi stwierdzić. Najlepiej, żeby wypowiedzieli się Ci, którzy próbowali jedno i drugie. Zachęcam do uwag, komentarzy. Mogą wyjść ciekawe odpowiedzi. Proszę też o pewną kulturę oraz podpisanie się płcią, ewentualnie wiekiem pod komentarzem. Liczę na dyskusję!

Gość gość
Ja może troszkę nie na temat, ale jednak na temat. Co u was spowodowało, że zaczęliście uprawiać seks analny? Ja, jeszcze przed podjęciem współżycia oczywiście wyobrażałam sobie seks, pragnęłam tego, ale zawsze był to tylko seks waginalny. W życiu nie pomyślałabym, że można uprawiać seks analny. Czy wy, jako młodzi ludzie (przed inicjacją) fantazjowaliście o seksie analnym? Czy to raczej przyszło z czasem - bo podpatrzyliście w filmie, przeczytaliście w necie, partner was namówił. Do czego dążę - moim zdaniem seks analny nie jest naszym naturalnym instynktem, aczkolwiek podobno można mieć z niego przyjemność;) Mnie np. w ogóle do tego nie ciągnie.

Gość gość
waginalny ;)