Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do wszystkich Pan...

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny i tak nikt tu Was nie zna a publika tego forum wzg populacji kraju jest znikoma wiec licze na szczerosc. Czy chcialybyscie badz bylybyscie utrzymankami? Wyobrazcie sobie taka sytuacje. Maz multimilioner, biznesmen, rezydencja 1000 m2 base, kort tenisowy, ferrari, lamborghini, maybach, ekstra ciuchy typu hermes birkin, louboutin a dotego zero pracy tylko wypady na spotkania z przyjaciolkami, zakupy, salony pieknosci, sprzataczki, kucharki i Wy w samym centrum w zamian za rozkosz noca i co Wy na to. Mam swoje zdanie na ten temat szczegolnie jesli chodzi o polska rzeczywistosc zarobkowa ale prosze o szczerosc i tak Was tu nikt nie zna...

Gość gość
W żadnym wypadku, w życiu trzeba liczyć na siebie.

Gość gość
Tak,chciałabym...

Gość gość
up wiecej wiecej wypowiedzi...

Gość gość
Nie jestem pustakiem, nie wydałabym 10 tys na torebke czy buty w dodatku ze skory :O wszystko wywaliłabym na potrzebujące zwierzęta, a lamborgihini bym dojezdzala do schroniska na wolontariat :D zresztą z palacu zrobiłabym schronisko. Nie dałabym się na zone Hollywood ;)

Może to dziwne, ale od bogaczy uciekam gdzie pieprz rośnie.

Nie chciałabym takiego wielkiego domu, bo trzeba trzymać dużo służby, żeby był dobrze utrzymany. Ja mam jedna panią do sprzątania i to nie codziennie, a nie jest to dla mnie komfortowa sytuacja. Na myśl o stałej służbie trochę mi cierpnie skóra. Prawda jest taka, że mam w szafie kilka par louboutinów, nie są to najwygodniejsze buty świata, jeżdżę dobrym samochodem sportowym, mamy dom w dobrej lokalizacji. A ja pracuję, mimo że moje zarobki nie stanowią nawet 10% miesięcznego przychodu mojego męża. Na moje potrzeby wystarcza.

Gość sinia87
To naprawde super sprawa i chciała bym tak zyc ale chyba brakuje tam milosci a ona w zyciu jest potrzebna . Takie zycie na zawsze chyba niema szans bo by zyc potrzebny jest jakis sens . Maze jestem glupia i sie nieznam ale tak mysle pozatem kazdy lubi pieniądze i chciałby wygodnie zyc

Gość gość
Szczerze, masz racje nikt mnie tu nie zna i powiem ,ze TAK.marzylabym o tym ,wlasnie o takich zyciu.oczywisce aktualnie studiuje to co lubie i mam zamiar pracowac bo chce..ale nadal marze o takim zyciu niestety nie mysle o tym czesto,bo kto wysoko mierzy to nisko upada..ale nie jestem w stanie powiedziec ,czy przez cale zycie chcialabym byc utrzymanka .na pewno przez, pare ladnych lat. Wielki dom.pomoc domowa.maz bizmesmen. Ja piekna ladna .kosmetyczki fryzjerki.kolezanki a wieczorem maz w domu obiadek relaksik. Wyjscia zero dzieci..przez pare lat tak..niestety nie moge powiedziec co dalej

Gość gośćlala
Ale zmodyfikuje moja poprzednia wypowiedz. Wszystko ladnie pieknie ale ,chcialabym tez uczestniczyc w swoim zyciu i nie miec sluzacych do wszystkiego. Kucharke byc sobie odpuscila, moze z tego wzgledu,ze studiuje miedzy innymi ywienie czlowieka..ale za to sprzataczke nie. Co do milosci oczywiscie zgodzilabym sie jedynie gdyby tez 'maz ' podobal mi sie gdybym cos do nirgo czula a on do mnie. Na sama kase nie sadze czy chcialabym poleciec i wyjsc za maz bez uczuc

Gość gość
up up kobietki coraz smielej...

Gość gośćlala
Coraz smielejj?

Gość gośćlala
Autorze,nikt Cie tutaj nie zna ,wiec powiedz nam jakie jest twoje zdanie na ten temat?

Gość gość
PL nie pasuje do takiego obrazu. Bardziej do osób mające szlacheckie pochodzenie bo tego się od takich osóbników oczekuje, nawet tych zubożyłych. Ktoś, kto pochodzi z biedy, patologii, prostej rodziny, nigdy nie będzie się potrafił zachować jktrzeba na dłuższą metę. Słoma zawsze wyjdzie z butów. Człowiek może się dostosować do każdej sytuacji. Wiele nauczyć itp ale tylko na krótką metę.

Gość gość
Moje? Moje jest takie iz jest maz biznesmen w tym przypadku i kobieta ma byc jego przedluzeniem, jego blogoslawienstwiem a zarazem zmartwieniem tzn maz powienien zaopiekowac sie zona oraz uzywac ja tylko jak sie da...

Gość excelęcja z insreminencją
bądz tak miły i wyczep mi dywan

Gość gośćlala
Mam rozumiec? Cze dla Ciebie taka sytuacja jak opisales moglaby miec miejsce?

Gość gość
Dobrze autorze, skoro tak pięknie przekonujesz o anonimowości, to szczerze odpowiem, że nie byłam i nie chciałabym być utrzymanką. Czułabym się jednocześnie dzieckiem, pasożytem i pieskiem w torebce.

gość dziś PL nie pasuje do takiego obrazu. Bardziej do osób mające szlacheckie pochodzenie bo tego się od takich osóbników oczekuje, nawet tych zubożyłych. Ktoś, kto pochodzi z biedy, patologii, prostej rodziny, nigdy nie będzie się potrafił zachować jktrzeba na dłuższą metę. Słoma zawsze wyjdzie z butów. Człowiek może się dostosować do każdej sytuacji. Wiele nauczyć itp ale tylko na krótką metę. x Natomiast ty dopełniasz obraz nowobogactwa :D.

Gość marjannav
Panie Utrzymanku, na kolana i dywan czepac a nie rozkminiac

Gość gość
Utrzymanką być bym nie chciała. Ale tak bogatego męża oczywiście mogłabym mieć. Podejrzewam, że człowiek tak ustawiony w życiu zalatwilby mi jakąś fajną pracę i nie musiałabym się tulac po rozmowach kwalifikacyjnych żebrząc o łaskę. Ale służba raczej mi się średnio widzi.

Gość gość
Poszlabym na taki układw podskokach i z radością klaszczac uszami.

Gość gość
Fajnie byłoby grać w karty ze służbą, w jakimś filmie tak było :) Inne sprawy jakoś szczególnie mnie nie interesują, ja zresztą nie interesowałabym takiego milionera, nie mam też zamiaru "dawać rozkoszy" na zawołanie, bo założę się, że przy tylu materialnych zbytkach głowa może boleć tylko w ciągu dnia roboczego, wieczorem w sypialni - nigdy.

Gość gość
Potem dzieci posłane do szkoły z internatem :)

Gość gośćlala
Zycie jak w Madrycie

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Bogacze to ludzie narażeni na wiele pokus, by móc z takim żyć powinien mieć twardy kręgosłup moralny. Znajdźcie jednego takiego.

Gość gośćlala
Kazda kobieta mysle,ze chcialaby wygladac pieknie miec duzo kasy i byc uwielbiana przez meza ,byc jego ozdoba?

gośćlala dziś Kazda kobieta mysle,ze chcialaby wygladac pieknie miec duzo kasy i byc uwielbiana przez meza ,byc jego ozdoba? x Jego ozdobą? Nie, nigdy nie zamierzałam być kwiatkiem do kożucha.