Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wolałybyście pracę za 1300 do ręki w stresie,czy siedzenie z dzieckiem? szczerze

Polecane posty

Gość gość
A i niepotrzebnie napisalas o tej kasie od męża, teraz to dopiero im ciśnienie podniosłaś :D bo one musza zapieprzać na ciuszki, a ty możesz sobie kupić bez wysiłku :) pewnie niejedna juz zawalu dostała:D. Zaraz cie blotem obrzucą :D 3...2...1....

Gość gość
No i ile czasu zamierzacie siedzieć w domu? Myślicie, że dziecko będzie miało dobry przykład, że matka siedzi w domu i nic nie robi, więcej pieniędzy nie ma w domu i wiecznie ciułanie na wszystko? I jaką macie gwarancję, że nie wychowacie egoistów, bo matka będzie na każde zawołanie?

Gość gość
ja zamierzam maks.3 lata. wole dwa, ale to tak maksimum...

Gość gość
21.54 hahaha zaczęły się wypowiedzi zazdrośnic. :D a co ciebie to obchodzi ile zamierzają siedzieć w domu? Juz nie udawaj, że tak sie martwisz o los ich rodzin i wychowanie dzieci na egoistów. Boli cie to, ze ty musisz pracować, inaczej tal by ci ciśnienie nie podskoczyło. To jest ich sprawa, a jak masz z tym problem, to proponuje wizytę u specjalisty.

Gość gość
22.01 zazdrośnicom i tak sie nie spodoba, ze nawet dwa lata zamierzasz siedzieć. One nie mogą sobie na takie cos pozwolić i ich dupa boli, ze inne mogą :)

Gość gość
Powiem wam, ze ja tez jak musiałam pracować to strasznie zazdrościłam kobietom w ciąży, matkom, ze nie musza rano wstawać, spieszyć się, stresować i tez bylam wobec nich złośliwa tak jak wy tutaj. Teraz to się zmieniło, bo sama siedzę na wychowawczym :) nie martwcie się, kiedys odpoczniecie od pracy i przestaniecie być takie zazdrosne i złośliwe.

Gość gość
Grunt że jesteście szczęśliwe:) Macie sczęśliwe rodziny, szczęśliwe dzieci i świetnie zarabiających mężów.

Gość gość
Jasne,a te pracujca to maja nieszczesliwe rodziny?z wpisu wynika,ze tylko te sa szczesliwe i ich mezowie ,i dzieci wszyscy happy ktore nie pracują i latami siedzą w domu. Pokretne myslenie.

Gość gość
11:57 zluzuj tyłek... 11:30 super wpis, zgadzma sie :)