Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

oszust z sympatii( II)

Polecane posty

Gość gość

Kontynuacja

Gość gość
ciągle tęsknię za mężem który mnie oszukał i zdradził a nadal go kocham

Gość gość
Ale masz ja nie mam nic wspólnego z oszustem on mnie zostawił i nie chce mieć z nim nic wspólnego bo to wredna szuja

Gość gość
Ale macie farta nie ma co ja bym bardzo chciała mieć oszusta przy mnie było by cudownie a tu klops ale cieszę się że moja siostra ma :) ale uśmiałam się z mojej koleżanki :D

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona jest fajnym miastem

Gość gość
Gdyby mój facet mnie zdradził to bym mu nigdy tego nie wybaczyła bo kopnęła bym go w doope i by miał i by poleciał do swojej lafiryndy rozklekotanej

Gość gość
Gościu z Namysłowa w*********j to nasz temat nie ty go założyłeś więc won z tego tematu

Gość gość
Moja matka mi mówiła że jakbym chciała się z kimś związać to żebym uważała bo jak mnie zdradzi to będę potem płakała i miała rację dwóch facetów mnie zdradziło najpierw jeden potem drugi z jednym sie związałam zdradził z drugim się związałam zdradzi trzeci czyli ten obecny chyba też

Gość gość
Ale was robią w jajo ci faceci i tak będzie zawsze takie życie cdn

Gość gość
Tacy są właśnie faceci dlatego jestem starą panną i nigdy bym sie nie związała z żadnym facetem

Gość gość
Poznalas pajacy nie każdy facet to świnia i zdradza ale fakt jest sporo takich i vice versa bywają i kobiety takie

Gość gość
A ja uważam jako też kobieta i matka dwójki dzieci że jak facet zobaczy babe która zakręci cyckami i tyłkiem to już do niej leci i testament zaraz zmieni :P

Gość gość
Ja sie właśnie rozwodzę z mężem bo mnie zdradził i na nasze dziecko córkę która ma 3 lata będzie płacił alimenty i niech idzie do tej swojej lafiryndy a co tam matka sama wychowa a on zabawi się z lafiryndą :(

Gość gość
Podobnie i ja wole byc singlem co z tego że partn erka zrobi obiad itd ja w pracy a ona w sieci ,np romanse albo w realu zdradza takie są obecne czasy przykre Siedzą całe dnie w kamerach gole d**y itd pokazują dobre żony ze Zbiornik pl

Gość gość
Ja bym mojemu nie pozwoliła mnie zdradzić może jestem brzydka po ciąży ale mamy razem synka 2 letniego jak sie np rozwiedziemy to ja chce mieć prawa rodzicielskie bo mąż go wychowa na zdradzacza i kobieciarza

Gość facet męski 2
Weźcie baby głupie nie obrażajcie nas facetów jak kobieta zdradzi faceta to jest dobrze a jak facet babe to już drań ja nie mowie że wszystkie baby są głupie tylko mi chodzi o was co na tym temacie się udzielacie

Gość gość
Facet męski 2 w*********j bo to babskie forum niedorajdo

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona jest fajnym miastem polecam znane piwa z browaru namysłów to zamkowe złoty denar kuflowe rycerskie namysłów pils

Gość gość
Mnie zdradzila byla żona po 16 latach pognalem z domu romans się wydal ona i kochanek rozwalili 2 rodzinny Teraz wiem że żyje myslę że nigdy nie zaufam więcej kobiecie wiem że nie wszystkię takie są żal straconych lat Kochanek mieszka na ulicy bo go jego partnerka pognala a byla wrocila do mamy tak im wyszły balety

Gość gość
Dużo jest wyrafinowanych kobiet dobrze grają obecnie w modzie jest jak kobieta ma 2 kochanków

Gość gość
Aha

Gość gość
Dużo jest wrednych i wyrafinowanych kobiet co uważają facetów za wszystkie zło na tym świecie a jak one wyrządza to dobrze

Gość gość
Jaki sens ma bycie z partnerką jesli nie mam do niej zaufania po zdradzie? zdrada to zdrada można zapomnieć czasem ale wybaczyc się nie da

Gość gość
Kobiety nawet mogą być gorsze

Gość gość
Zgadzam się jestem facetem i żona mnie zdradziła jesteśmy rok po rozwodzie

Gość gość
A za to ja wole być gejem i mieć faceta bo facet faceta zrozumie i nie będę musiał się użerać z babą

Gość gość
My faceci też cierpimy jak ktoś nas zdradzi nie tylko wy kobiety

Gość gość
Nie można wszystkich do jednego worka dać i oceniać są dobrzy ludzie i źli Szkoda że cierpią po zdradach dzieci i niewinne osoby z tych związkow Milego popoludnia życzę oraz calego Weekendu pozdrawiam Antuan

Gość ania z zielonego wzgórza 12
A mój facet mnie kocha i nigdy mnie nie zdradzi urodziłam mu dwójkę dzieci

Gość laluś 11
Oh wzdycham :D