Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czytam o tym poznanskim i

Polecane posty

Gość gość

az sie boje nie wiem czy mu odbilo sama sie boje a jak kazdemu moze tak odbic mnie komus masakra

Gość gość
Raczej nie każdemu, takie rzeczy się chyba zdarzają sporadycznie??

Gość gość
wiem ,ale az sie boje masakra co to ludziom odbija

Gość gość
pscychool

Gość gość
Dlatego lepiej nie oglądać i nie czytać horrorów, potem niektórym się odkłada w podświadomości nagle popełniają jakieś zbrodnie. Ja takich filmów unikam całe życie.

Gość gryfny
widziałem co się działo w Warszawie, gdy Kajetan był poszukiwany i zostały wysłane listy gończe , widziałem, kobiety się bały ! był widoczny strach w oczach kobiet na ulicy, w tramwaju, w autobusie , kobiety dziwnie i podejrzliwie zerkały na facetów w miejscach publicznych, nie dyskutowały , nie rozmawiały , ciche i wyciszone , jakby się schowały pod miotłą myszki przestraszone a dzisiaj widziałem, pełna ulga, śmiechy i chichy w autobusach , na ulicach i w miejscach publicznych , normalnie się integrują i bawią , nawet na luzie sikają przy krzaczkach, gdy kibelki są zajęte, czyli znowu blues i róbta co chceta , nie wiem jak tam w Poznaniu , czy też były lęki poznanianek ?

Gość gość
Mam nadzeje ze Kajetanow Poznanskich jest duzo duzo wiecej smierc sukom kobietom chce je widzec martwe

Gość gość
ja czasem jadac autobusem wyobrazam sobie jak fajnie bylo by podciac brzytwa gardlo kobiety stajacej przedemno

Gość gość
ja sobie tego nie wyobrazam masakra

Gość gość
nie no ja mam takie mysli tylko nie korci mnie zeby to zrobic ale czesta w myslach zabijam przypadkowe osoby