Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Krostki i swędzenie po goleniu.

Polecane posty

Gość gość

Właśnie odkryłam, że to po prostu uczulenie na nikiel po kontakcie z maszynką. A ja myślałam, że nikiel to tylko w sztucznej biżuterii i guzikach dżinsów.

Gość ffinka
Szare mydło zamiast kremu do golenia....zapobiegnie krostkom i swędzeniu po goleniu.

Gość gość
Ty zamiast spamowac bys cos poradzila albo nic nie pisala!!!Co lekarka poradzila????Isc do lekarza!

Gość gość
Po depilacji smaruj sie provag żelem, zawiera substancje kojące i łagodzące podraznienia, dodatkowo chroni przed infekcjami intymnymi.

Gość gość
Zapisz się do Policealnej Szkoły Delta Edukacja na ulicy Szewskiej 17/1 w Krakowie! Posiadamy DARMOWE kierunki takie jak: - Technik Weterynarii - Technik Usług Kosmetycznych - Technik Rachunkowości -Technik Administracji - Technik Informatyk - Florysta -Opiekun Medyczny - Technik BHP i wiele innych Można zapisać się telefonicznie lub osobiście w sekretariacie szkoły. W szkole Delta Edukacja nie płacisz: - wpisowego - czesnego - za sesje egzaminacyjną -egzaminy zawodowe -legitymację, indeks -rezygnację -frekwencję oraz nie podpisujesz żadnej umowy! Nauka jest w 100 % darmowa! W szkole Delta Edukacja do zapisu potrzebujemy świadectwa ukończenia szkoły średniej oraz podania i dwóch zdjęć!