Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci się na mnie patrzą, a żaden nie podchodzi

Polecane posty

Gość gość

Mam duży biust i szczupłą sylwetkę. Może to przez to? ;/ Jeśli chodzi o twarz to kilku na ulicy mi mówiło, że jestem ładna, ale może chcieli mnie tylko zaciągnąć do łóżka : (

Gość gość
chodz domnie nierob cyrku wydymam cie;-)

Gość gość
up

Wątpię żeby gdzieś na ulicy, w autobusie ktoś nagle podszedł i zagadał do Ciebie. Mało realne ;-) Zdarza się ale nie oczekuj cudów. Patrzą, bo może rzeczywiście mają na czym oko zawiesić i tyle. Dobra pupa, cyc ;-) oczywiste że lukają, podobasz się ale widocznie nie na tyle,żeby któryś zdobył się na odwagę

Gość gość
Przecież nie piszę, że codziennie mi mówią, zdarza sie to rzadko. Dlatego piszę, że pewnie mówią mi to Ci, którzy szukają seksu a tacy zawsze mają odwagę by zagadać. Są tacy, którzy podchodzą i zagadują, pytają o numer, fejsa, ale.... Są brzydcy, grubi i ogólnie takie przegrywy. Grzecznie im dziękuję :|

Gość gość
Pokaż fotkę to ocenimy

Gość gość
Właśnie też tak pomyślałam, że nie jestem na tyle interesująca by podejść, a to mnie boli :/

Gość gość
12:44 nie, pewnie się okaże, że faktycznie mam brzydką twarz, a jedynie co mam to cycki : (

Gość gość
a byłabyś zadowolona gdyby podszedł do ciebie chudy facet z zakolami?

Gość gość
Facet już tak ma, że ciągnie go do kobiety, lubi zawiesić oko na ładnych kształtach, ale nie chce do niej zarywać, jedynie mógłby być zainteresowany seksem, tylko wysiłek włożony w hipotetyczne przyszłe bara bara jest zazwyczaj zbyt duże ...łatwiej zapłacić i roochać.

Gość gość
Miałam wczoraj taką sytuację w pubie, że facet obserwował mnie, a ja potem zaczęłam jego, niestety potem tylko "upewnił" się, że patrzę na niego, a nie na kolegów i tyle : ( Nie zaczepił nic, choć miał kilka okazji.

Gość gość
"Nie zaczepił nic, choć miał kilka okazji." wolał towarzystwo kolegów aniżeli jakiejś c**y