Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szybie pytanie szybka odpowiedz

Polecane posty

Gość gość

Taka sytuacja: wyjście działowe z pracy. 4 kobiety 5 mężczyzn. Kręgle pizza alkohol. O 1 wszyscy się rozchodza. Tylko mój facet idzie z 2 laskami do klubu. Jest tam do 4. Mam prawo być zła?

Gość gość
Tak, w głowie mu laski zamiast wlasna dziewczyna. Szuka wrażeń i pewnie się nie dopił. Ciekawe czy gdybyś Ty tak zrobiła to czy on byłby zadowolony. A skąd wiesz ze on sam z nimi został? Powiedział Ci?

Gość gość
Tak powiedział sam. Stwierdził że mnie ni oklamal i wszystko jest ok. Bo on zajęty i one zajęte. Ale mi nie o to chodzi, a o zasady...

Gość gość
już bym cię nawet nie dymał tylko kopem w peezde pogonił za nadmierną zazdrość i brak zaufania.

Gość gość
Nie wiem czy brzydkie czy nie. Nie znam ich. Ja mu ufam. Tylko zrobiło mi się przykro.

Gość gość
Z tego wniosek, że niepotrzebnie mówił. Powinien kłamać, jak baby, i nie byłoby Ci przykro.

Gość gość
Skoro sam powiedział to znaczy ze nie ma nic do ukrycia. Powiedz mu najlepiej ze przykro Ci się zrobiło, że Ci na nim zależy i na drugi raz skoro idą wszyscy razem to i niech razem się rozchodzą. Jeśli to pierwsza taka sytuacja to nie masz co rozdmuchiwać. Gorzej jak się powtórzy. On zajęty, one też ale z drugiej strony taki układ jest najlepszy na seks bez zobowiązań. Nie wiadomo co dokładnie robili.

Gość gość
Baby tylko kłamią jak najęte i opowiadają, jak ważna jest szczerość, a jak facet powie prawdę, to problem!

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
Chyba faceci kłamią. ..