Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

"kobieta kiepska w łóżku" jaka jest?

Polecane posty

Gość gość

duzo sie mowi o tym ze kobiety bywaja kiepskie w lozku, no ale co o tym swiadczy? fakt ze sa ciche? nie daja sie od tylu? jak wy uwazacie?

Gość gość
slyszalam ze faceci nie lubia drewna, tzn ze wiesz... laska lezy i nic nie robi tylko ma uchylone nogi

Gość gość
jak kobieta ma byc kiepska jak facet potrzebuje tylko dziury? heheheh

Gość gość
jak nie daje

Gość gość
kobiety lubią od tyłu no ale fakt byłem kiedyś u jednej pani z ogłoszenia i nawet ujeżdżać nie potrafiła ale dojki to miała boskie !

Gość gość
faceci uwielbiaja na jezdza ale nie jestem pewna czy mi to wychodzi, moj partner jeszcze nigdy tak nie doszedl :D

Gość gość
chyba takie bez emocji na twarzy hehehehe, raz mialem typiare u siebie na domowce i po alko chciala bardzo sie bzyknac, poszlismy do sypialni ale czlowieku.... ja tam ja pchalem ile sie dalo a ta kamienna twarz, ani oh ani ah ani pocaluj mnie w d**e, przestalem w polowie bo az mi sie odechcialo

Gość romeo na rumaku
kiepska znaczy mało aktywna, nie bierze inicjatywy, chce być prowadzona, nie potrafi czerpać przyjemności ze zbliżenia i robi wszystko bardzo mechanicznie

Gość gość
raz mi się udało dojść jak na mnie była ale tylko dlatego że ja pracowałem pod spodem a ona czekała lekko podniesiona czy mi się uda, już więcej tak nie próbuje bo to męczące jak cholera.

Gość gość
Ja jak ujeżdzam swojego chłopaka to często dochodzi, zamyka oczy i odpływa wtedy smiać mi sie chce bo jest taki słodki .

Gość gość
Ja nie lubie jak ujeżdżam faceta a facet leży jak kłoda. Też powinien ruszać dupą i dobijać konia.

Gość gość
ja tak nie dojdę może dlatego że dużo też trzepię i to ja muszę się dużo ruszać żeby skończyć.

Gość gość
no ja nie lubie na jezdza bo facect tylko lezy.. nie wiem czy mu dobrze czy nie, az sie odechciewa.. jak facet jest na mnie to sie poruszam, dotykam go, caluje, czasem zadrapie i co najwazniejsze wydaje odglosy... a nie, cisza...

Gość gość
jak wy macie pisdddy jak wiadro

Gość gość
Ale u mnie jest tak że najpierw mnie pieści, pocałuje to tu to tam, podotyka, potem na boczku, potem siadam na niego ale od tyłu a potem od przodu i tak sobie chłop dochodzi, aż pięknie i miło na to patrzę! :)

Gość gość
co zboczone krowy zdychajcie

Gość gość
gość dziś zboczona niedziewica s********j stąd

Gość gość
hahaha ktos zdesperowany nie lubi sexu skoro tak sie buntuje

Gość gość
kurde muszę przestać trzepać to może tak dojdę no a ujeżdżanie tyłem też jest fajne jak się pupcia na mnie patrzy .

Gość gość
zdychajcie z tym zezwierzęceniem fuuu i ohyda

Gość gość
Co zboczona? Bo ty leżysz jak kłoda i zajęczysz jak za boli to już nie moja wina . Drewno <3

Gość gość
ja nie lubie ujezdzac od tylu bo nie widze partnera i nie wiem czy wszystko jest ok

Gość gość
No jak facet jest podniecony i bedzie Ci mówił różne grzeszki np nawet o twojej pupie to będziesz wiedziała że mu sie podoba .

To kobieta, która nie ma wyobraźni erotycznej. Rozkłada nogi i nie bierze czynnego udziału w seksie. Kiedyś kolega mi opowiadał o swojej dziewczynie i ona ewidentnie jest przykładem kobiety kiepskiej w łóżku. Mówił, że nie robi mu loda. Że leży jak kołek i ciągle ją coś boli. Ciągle jedna pozycja (po bożemu), brak jakiejkolwiek inicjatywy z jej strony. Nie wiem do tej pory po co z nią jest, jest brzydka jak noc+kiepska w łóżku. Prędzej czy później i tak ją zdradzi.

Gość gość
no właśnie trzeba mówić świństewka i chwalić ciałko a wtedy to już tylko aaaaa słychać ...

Gość gość
ostatnio probowalismy ale szybko zrezygnowalam, moze dlatego ze poprostu jeszcze sie troche krepuje, nie chce sprawic wrazenia kiepskiej ale mam jeszcze opory. Pokazuje mu ze mi sie podoba - zawsze robie mu loda, polykam, czasem jak dochodzi we mnie i spuszcza sie na brzuch to wszystko ladnie wycieram palcami i zlizuje, zawsze jecze ale to dlatego ze jest mi naprawde dobrze, od tylu jak sie kochamy to tez probuje sie poruszac zeby nie bylo ze on pracuje sam, na jezdza jeszcze mam obawy bo nie wiem jak sie poruszac a on zawsze mowi ze tak aby bylo mi dobrze.. co konczy sie moim zrezygnowaniem i on przejmuje inicjatywe, musze sie troche nauczyc ale mam nadzieje ze nie jestem ta z kiepskich...

Gość gość
kobiecie musi byc po prostu dobrze, musi chciec, nie rozumiem tych co sie zmuszaja, wtedy to jest oczywiste, ze beda kiepskie wlasnie dlatego jestem dziewica w wieku 22 lat, nie kreci mnie to, nawet masturbacja, ciezko mi sie "nawilzyc"... seks bylby dla mnie katorgą.

Gość gość
Na początku też się krępowałam a dużo gadaliśmy próbowaliśmy i jak miałam an niego ochotę to wskoczyłam, faceci lubią takie rzeczy z zaskoczenia. Ja zawsze jak zaczynam na nim to samymi biodrami i pupką ruszam, tak delikatnie ale mocno.

Gość gość
To prawda, kobieta jest kiepska w łóżku kiedy partner jej nie kręci.