Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skąd w Polsce tyle kobiet o mongolskich rysach twarzy?

Polecane posty

Gość gość

Czyżby Batu chan zostawił swoje nasienie?

Gość gość
jakie nasienie? zostawil slugusow i sluzbe konna i się rozeszlo :D

Gość gość
minęło niby 800 lat od najazdu tatarów ale coś chyba pozostało po nich

Gość gość
ty zostałaś

Gość gość
a gdzie w polsce doswiadczysz tak pieknego widoku jak kobieta o mongolskiej urodzie?????? te slowianskie szerokie geby jak ksiezyc w pelni, maja tak daleko do mongolskich rysow twarzy, jak do nordyckiej urody :O

Gość gość
Dzieki

Gość gość
Polska przez wieki była jak wychodek, przyłaziła tu swołocz z różnych stron świata i spuszczała swoje nasienie. z jednej strony mongoł, turek, ruski, z drugiej szwed i niemiec. Dlatego Polacy mają takie dziwne gęby. Niby blondynka, a oczy zapuchnięte szparki jak u mongołów i płaska twarz.

Gość gość
Prawdopodobnie przybyły tu z Mongolii.

Gość gość
A ja mieszkam koło granicy Ukrainskiej i wiele razy slyszałam, ze wyglądam jak Rosjanka i takie tam , wiec może geny mam stamtąd, tego się juz raczej nie dowiem :) Ale jak Mongolka napewno nie wygladam :P

Gość gość
to rzadkosc, a zapewne trafil sie takiej dziadek chinczyk i stad pozostalosci

Gość gość
rosjanka, czyli wydete usta, zlote zeby i czerwona wielka geba :D

Gość gość
też mam podobne spostrzeżenia jak autorka,nigdy nikomu o tym nie mówiłam bo myślałam że mi sie po prostu zdaje,tymczasem jednak coś w tym chyba jest,to są takie rysy jak z głębokiej rosji,gdzieś na granicy azji .

Gość gość
dodam jeszcze że nie dotyczy to jedynie kobiet ,widuję i facetów z twarzami jakby żywcem wyjętych z syberii

Gość gość
najpierw trzeba by zobaczyć Mongoła a potem sie wypowiadać, ale po co lepiej tak pierniczyć od rzeczy byle ferment był

Gość gość
czerwone wielkie mordy,spasione podbrodki i swinskie oczka:o

Gość gość
to nie mongolskie geny, po prostu w twojej okolicy panuje chów wsobny i przenoszony z pokolenia na pokolenie alkoholizm. To powoduje taką zmianę rysów. To musi być wasz problem regionalny, bo ja jakoś tego typu urody nie widuję, no chyba ze naprawdę u jakichś ostatnich alkoholików

Gość gość
czerwone wielkie mordy,spasione podbrodki i swinskie oczka nieładnie tak pisać o swojej matce

Gość gość
Polacy to taki p******y naród ze sam na siebie najezdza i hejtuje... Szkoda gadać, moze sami wygladacie jak mongolowie w koncu tez jesteście polakami

Gość gość
gość dziś to nie mongolskie geny, po prostu w twojej okolicy panuje chów wsobny i przenoszony z pokolenia na pokolenie alkoholizm. To powoduje taką zmianę rysów. To musi być wasz problem regionalny, bo ja jakoś tego typu urody nie widuję, no chyba ze naprawdę u jakichś ostatnich alkoholików x myslałam i o tym ,niestety nie jest to problem regionalny,wyglądając poza podkarpacie gdzie mieszkam ,na wielkopolskę gdzie studiuję widzę to samo,w tych samych proporcjach.

Gość gość
Gorzej jak ktos wygląda na niemke,wielkie twarze, wielka stopa...

Gość gość
myslałam i o tym ,niestety nie jest to problem regionalny,wyglądając poza podkarpacie gdzie mieszkam ,na wielkopolskę gdzie studiuję widzę to samo,w tych samych proporcjach. to widzę ze teraz byle kto może studiować . I to w Wielkopolsce. Nie powalasz bystrością panna

Gość gość
jesteś z Podkarpacia....to wiele tłumaczy, bieda, ciemnota, ty mongoła od kozy nie odróżnisz

Gość gość
A co macie od ludzi z Podkarpacia :D Ja jestem stamtąd, mieszkam w Poznaniu i mam się dobrze, na zarobki nie narzekam, ani nie mam mongolskiej urody, wrecz przeciwnie fajna ze mnie laska :P To, ze wy macie moze mongolska urode, nie znaczy, ze kazdy ma ;) Ja mam urode slowianska, jestem blondynka o deikatnej urodzie

Gość gość
Poza tym akurat wolę mieć już urodę od Ukrainy i z tamtych rejonów niż poniemiecką, jak u ludzi z zachodu :P tak się składa ,ze Ukrainki są o niebo ładniejsze od Niemek

Gość gość
Jest takie przyslowie greckie.Nie krytykuj tego co Bog ci dal,bo tego sobie nie kupilas.

Gość gość
"to nie mongolskie geny, po prostu w twojej okolicy panuje chów wsobny i przenoszony z pokolenia na pokolenie alkoholizm. To powoduje taką zmianę rysów. To musi być wasz problem regionalny, bo ja jakoś tego typu urody nie widuję, no chyba ze naprawdę u jakichś ostatnich alkoholików". v ---hahah padłam na plecy, masz mocne poczucie humoru :D