Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

10 godzin w żłobku czy to aż tak dużo?

Polecane posty

Gość gość
Ale napisalas histeria przez ch.

Gość gość
HISTERIA - piszemy przez "H". Naucz się pisać, bo wstyd.

Gość gość
tak jak matja siedzi z dzieckiem 3 tata lub więcej to pasożyt na garnuszku męża,nieroby ,leniwe ,złapały męża na dziecko.jak chcą pracować i mieć dziecko to żle bo do żłobka oddała -wyrodna matka.chipokrytki j****e

Gość gość
idź analfabetko po słownik, a nie na kafe siedzisz, oczy bolą od twoich byków!!

Gość gość
Autorko, a nie lepiej Wam wymająć jakąś zaufaną nianię. Dzieci byłyby w domu, w swoim otoczeniu, zjadłyby na spokojnie, na spacer by wyszły, usnęłyby, gdzy śpiące. Nie myśleliście o tym? Malutkie jeszcze są. Dwa latka to juz bardziej...

Gość gość
a ty mnie nie ucz pisać i nie łap literówek lepiej zajmij się dzieckiem a nie samo w chacie siedzi i pewnie ogląda bajeczki setny raz bo mamusia przesiaduje na kafe od rana do wieczora

Gość gość
Matko Boska, siądzie taka dysleksja przy kompie i pisze, co slina na język przyniesie, innych obraża, dyskutować nie umie.

Gość gość
UCZONA WIELKA SIĘ ZNALAZŁA OD POUCZANIA

Gość gość
a twoje co robi skoro mamusia analfabetka na kafe siedzi?

Gość gość
matko boska -po co wzywasz matkę boską nadaremnie-taka wielka uczona widzę chrabina

Gość gość
MOJE W SZKOLE UCZY SIĘ

Gość gość
no tak, dziecko w żłobku 10 godzin, a analfabetka niby w pracy, a na kafe szczeka

Gość gość
a od anafalbetek to ładnie tak wyzywać? nie jesteś lepsza

Gość gość
jak ktoś nie zna ortografii, to jest analfabetą, więc jakie tu wyzywanie? to nazywanie rzeczy po imieniu

Gość gość
moje jest nastolatkiem i jest w szkole. a ja mogę robić co mi się podoba.zazdrościsz?

Gość gość
Śmiać mi się chce. Te, które nie potrafią się kulturalnie wypowiedzić, najwięcej piszą, obrażają się, pultają, jeszcze z bykami piszą. I pretensje, że im ktoś uwagę zwraca. Ale to dobrze: może ta pani dzięki tej dyskusji zapamięta, jak się pisze słowo "histeria" :)

Gość gość
to po co się pasożycie od nastolatka w temacie złobka odzywasz?

Gość gośćania
bardzo duzo autorko 10 godzin dla takich maluchow to wiecznosc jasne ze jak nie ma wyjscia to trzeba ale jak jest to warto np skrócic etat do 6/8 lub 5/8 lub jak mozesz to nawet pól etatu-pracodawca nie moze ci odmówic zgodnie z prawem wtedy dzieci byłyby krócej w złobku a dłuzej z toba

Gość gość
jesteś żalosna ,ja na kafe nie zwracam na takie rzeczy uwagi i nie komentuje błedów.co cię obchodzi czy ktoś zna czy nie?nie masz co innego do roboty?

Gość gość
będę wypowiadać się tam gdzie będę chciała ,możesz mi naskoczyć.sama obrażasz i jesteś tym co piszesz-pasożytem.

Gość gość
hahaha, tak zazdroszczę ci tego, że jesteś niewykształconym leniem, no strasznie ci tego zazdroszczę :D

Gość gość
gość dziś mój chodził na 8 i nic mu się nie stało.chorrzy to wy jesteście dokladnie! w latach 80 chodzilam do zlobka od 7 do 16 i jakos zyłam, traumy nie mam.nic i tak z tego nie pamietam. rodzice musieli pracowac, babcia choc mogla nie zaopiekowala sie mną, opiekunek nie bylo wtedy tak jak dzis na wyciagniecie reki, a jak mama kiedys 2 sasiadki zapytala czy nie chcialyby sobie dorobic bo i tak calymi na lawce siedzialy to mowily ze one nie chca bo swoje dzieci wychowaly i maja dosc wycierania smarków.to co miala zrobic? oddac mnie do domu dziecka i odebrac na komunie. nie przesadzajcie,dziecko nie ma poczucia czasu dla niego 3 godziny to tak jak 5 czy 8 a 8 jak 10, nie dramatyzujcie i nie robcie z autorki nieogarnietego potwora!

Gość gość
Autorko poszukaj niani. Zwykle w żłobku ciągle chorują, będziesz częściej na l4 niż w pracy. A koszt zlobka dla dwójki maluchow pokryje koszt niani;)

Gość gość
Dysleksja szaleje :-0

Gość gośćania
gość dziś gość dziś mój chodził na 8 i nic mu się nie stało.chorrzy to wy jesteście dokladnie! w latach 80 chodzilam do zlobka od 7 do 16 i jakos zyłam, traumy nie mam.nic i tak z tego nie pamietam. rodzice musieli pracowac, babcia choc mogla nie zaopiekowala sie mną, opiekunek nie bylo wtedy tak jak dzis na wyciagniecie reki, a jak mama kiedys 2 sasiadki zapytala czy nie chcialyby sobie dorobic bo i tak calymi na lawce siedzialy to mowily ze one nie chca bo swoje dzieci wychowaly i maja dosc wycierania smarków.to co miala zrobic? oddac mnie do domu dziecka i odebrac na komunie. nie przesadzajcie,dziecko nie ma poczucia czasu dla niego 3 godziny to tak jak 5 czy 8 a 8 jak 10, nie dramatyzujcie i nie robcie z autorki nieogarnietego potwora! xxx sama jestes chora-nikt nie podal słowa trauma, ty je uzylas tez chodziłam do żłobka i tez jestem z lat 80 tych ,ale nie o to chodzi chodzi o to, że jesli autorka ma wybór i widać, że sie wacha , bo po to załozyła temat to może jeszcze coś wykombinowac dla dziecka do 3 roku zycia lepsza jest opieka indywidualna niz instytucjonalna , a zakładam, że kazdy rodzic che dla swojego dziecka tego co najlepsze

Gość gość
Dysleksja ty masz gorzej niż traumę. Ty nie potrafisz rozmawiać z ludzmi spokojnie i bez obrażania. Idz, kobieto, policz do dziesięciu.

Gość gość
nie jestem nieukiem i leniem jestem pielęgniarką.dzięki choć jedna normalna osoba poparła.

Gość gość
jak inni to mogą mnie obrażać od analfabetek, nieuków ,leni itp. i są zajefajni no i srasznie kulturalni.och ach

Gość gość
żeby być pielęgniarką, to studia trzeba skończyć, a to do czegoś zobowiązuje

Gość gość
w przedszkolu w wieku 3 lat też dzieci chorują i co ma matka z tego powodu z pracy rezygnować?