Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

happy2014

kosmetyk który działa

Polecane posty

Uważam, że w ciągu swojego życia przetestowałam wiele kosmetyków, niestety większość z nich nie spełniła reklamowanych obietnic. Tak właściwie mogę polecić tylko odżywkę do rzęs Revitalash ( działa!!! i jest warta swej ceny) oraz maskę do włosów VitaDerm z olejem agranowym ( laur konsumenta 2013). Wszystkie pozostałe kosmetyki testuję i zmieniam, bo nie działają, hasła z reklam, to tylko puste słowa. Czy macie jakiś swój kosmetyk, który faktycznie was nie zawiódł? Proszę nie polecajcie tylko Garnier, Vichy, L'Oreal, chodzi mi o jakieś niszowe perełki.

Gość Zelenka Fan
Seria Mama Care Efektimy. I nie rujnuje kieszeni i działa.

Gość Samantha Carter
Nie ma sensu wydawać Bóg wie ile pieniędzy za markę. Spróbuj kosmetyki Floslek - są tak samo (o ile nie bardziej) skuteczne a znacznie mniej kosztowne.

Gość MenthosMentol
Cała seria kosmetyków Mama Care Efektimy. Działa po kolei i grupowo. :)

Gość gość
ja używam zawsze kosmetyków naturalnych, bo te normalne z parabenami i innymi syfami z reguły mnie uczulają. Ostatnio trafiłam na tą stronę - http://luxusportal.pl/pl/kosmetyka-i-uroda/prezentacje/nuxe i przetestowałam póki co balsam do ciała. Jestem zachwycona. Ładnie pachnie, świetnie nawilża i nie podrażnia.

Gość agamisiaszek
LE PETIT MARSEILLAIS, MASŁO SHEA&MIGDAŁ, MLECZKO NAWILŻAJĄCE, 250 ML to produkt ktorego po raz pierwszy mialm przyjemnosc sprobowac 2 lata temu i odrazu przypadl do gustu mnie i mojej skorze, swietnie poradzil sobie z przesuszona i podrazniona skora , doglebnie nawilza, odzywia i super szybko sie wchlania, latwy w aplikacji i niedrogi.polecam kazdej kobiecie ceniaca naturalne kosmetyki.

Gość agamisiaszek
LE PETIT MARSEILLAIS, MASŁO SHEA&MIGDAŁ, MLECZKO NAWILŻAJĄCE, 250 ML to produkt ktorego po raz pierwszy mialm przyjemnosc sprobowac 2 lata temu i odrazu przypadl do gustu mnie i mojej skorze, swietnie poradzil sobie z przesuszona i podrazniona skora , doglebnie nawilza, odzywia i super szybko sie wchlania, latwy w aplikacji i niedrogi.polecam kazdej kobiecie ceniaca naturalne kosmetyki.#ambasadorkaLPM

Gość syllwiia_fik
Ja mam obecnie rewelacyjna maskę na włosy z Venity z masłem shea i jedwabiem, bardzo dobrze regeneruje włosy, nawilża i dodaje im blasku.

Gość MichaelaMur
Na mnie podziałały wszystkie po kolei kosmetyki z serii Mama Care Efektimy. Genialne kosmetyki na najtrudniejszą skórę, zwłaszcza po ciąży. Druga ciąża z nimi poszła znacznie lepiej niż pierwsza.

Gość Annaliseserial
znalazłam całą serię do włosów z olejkiem arganowym od Chantal. Słowo honoru, moje sianowate włosy nigdy nie były tak gładkie i tak łatwe w rozczesaniu.

Gość KalebKaleb
Od zawsze kupuję kremy i szampony Floslek. Fajna oferta, dobre kosmetyki, które działają a na dodatek tanio.

Gość gość
Ja kolei jestem wielka fanka kosmetykow http://scananida.com.pl/. Ostatnio szczególnie zachwycila mnie seria MEDI SOFT, w ktorej można znaleźć naprawde skuteczne kosmetyki, dostosowane do potrzeb bardzo wrażliwej skory. Dla mnie sa idealne!

Gość Sarra89
~syllwiia_fik gdzie kupujesz ta maskę ?? bardzo lubię masło shea i jeszcze jedwab dodatkowo, chętnie bym wypróbowała.

Gość gość
Ja tez polecam kosmetyki firmy Flos Lek i Bielendę. Po wielu latach doszlam do wniosku, ze polskie produkty sa lepsze od renomowanych zagranicznych marek i przede wszystkim tansze, wiec po co przeplacać? Fajna jest tez Ziaja, Perfecta, AA i AVA.

Gość gość
A ja uwielbiam LePetit Marseillais a szczególnie KWIAT POMARAŃCZY, gdy pierwszy raz zakupiłam ten zapach spodziewałam się po prostu pomarańczy, jednak woń była i jest zupełnie inna, w rzeczywistośc***achnie bardziej egzotycznie a świeżość i lekka słodycz pomarańczy łączy się w zapach który pobudza zmysły. Ostatnio miałam też okazję wypróbować podczas ostatniej weekendowej wizyty u teściowej,olejek z nowej serii argan i kwiat pomarańczy i wiecie co i tym razem się nie zawiodłam!!Olejek jest aksamitny, dobrze się pieni, cudnie pachnie...Po kąpieli skóra jest idealnie nawilżona przez długi czas. Ośmielę się napisać, że nie trzeba nawet kremować skóry po kąpieli!#ambasadorkaLPM

#ambasadorkaLPM Ja polecam zele pod prysznic Le Petit Marselais, bardzo przyjemne zapachy i świetnie nawilżają ciało

Gość Grenika
Jeśli chodzi o kremy to rewelacyjnie się wchłaniają te na bazie śluzu ślimaka. Co do producentów takich kremów to jest ich wiele. Ja najbardziej lubię ich http://www.visplantis.pl/ asortyment.

Gość gość
Ja co jakiś czas kupuję nowości w http://aptekapultusk.pl/. Właścicielka zawsze mi chętnie doradza, co moze być dobre, więc próbuję różnych kremów, maseczek, serum. Żeby mieć lepsze rozeznanie.

Gość gość
Dla mnie wciąż za mało jest kosmetyków dla mam, zwłaszcza tych przyszłych.

Gość AmandaTapping
Najlepiej działa Mama Care z Efektimy, potem jest długo długo nic.

Gość Tealc
A ja się wypowiem za włosy. Znalazłam niedawno ofertę Chantal. W końcu jakaś firma zrozumiała, że jest coś więcej niż tylko trzy rodzaje włosów. Jestem oddaną wielbicielką.

Gość ONeill888
Jeśli chodzi o pielęgnację trudniejszej skóry, to dla mnie tylko Floslek. Żadna inna firma nie uwzględniła tak mojej alergicznej skóry

Gość Marinta
Jeśli chodzi o naturalne kosmetyki z śluzem z ślimaka, to uważam, że bardzo dobre działanie mają kosmetyki http://www.visplantis.pl/ . Można je dostać w sklepie internetowym, bądź w wybranym sklepie stacjonarnym. Uważam, że was również ta oferta może zainteresować.

Gość gość
Na mnie rewelacyjnie działają kosmetyki naturalne - im krótszy skład tym lepiej. Najczęściej kupuję w tym e-sklpeie http://www.biomania.pl/ bo mają największy wybór interesujących mnie marek

Gość gość
A używacie kosmetyków syberyjskich ? https://www.alezielonysklep.pl/9310-kosmetyki-syberyjskie Ostatnio są bardzo modne i muszę przyznać, że jak na kosmetyki naturalne to dosyć tanie. Moja ulubiona seria to Natura Siberica. A wy co polecacie ? Macie jakiś ulubiony produkt z tej serii ?