Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Witam Darmowa Wrozba Tarota

Polecane posty

Gość gość
Bardzo prosze o rozklad dla mnie Czy Daniel nawiąże ze mna kontakt? Ja Agnieszka 07.09.83 X Nawiaze. Pokazuje mi sie 1) wyjazd, podroz, przeprowadzka, przemieszczanie - rydwan 2) 6 mieczy - fizyczne oddalenie, kilometry, ale istnieje wiez emocjonalna miedzy wami, czeste mysli i uczucia. 3) sad ostateczny - sytuacja jest sprawdzianem... 4) 9 denarow + 5 pucharow - tesknota, smutek, strata, przygnebienie...ale na koncu 9 pucharow + rycerz denarow. Zwiazku nie widac, ale milo spedzony czas i kontakt bedzie.

Gość gość
Dziekuje oby sie sprawdzilo, dobrej nocy :-)

Gość gość
Prosze, dobrej nocy :)

Gość gość
Witam. Czy mogę prosić o wróżbe? 21.08.87r. Zapytam co czuje do Mnie Mężczyzna(dalszy kuzyn)? Czy zależy Mu na Mnie,i czy się postara Mnie zdobyć? MÓJ ZNAK ZODIAKU: LEW.

Gość gość
Monika,masz męża,a ty ciągle szukasz przygód.Twoje małżeństwo się rozpadnie i będziesz przez długie lata samotna i nieszczęśliwa. Nikt nic do Ciebie nie czuję,nie odbieraj zwykłego uśmiechu od uwodzenia.Zajmnij się swoim małżeństwem,jesli nie chcesz być samotna

Gość gość
Wróżko,a dlaczego ma się rozpocząć Moje małżeństwo? Przez co? Co złe robie? Myślałam,że ten Kuzyn będzie chciał mnie uwieść..bo dwa lata temu tak było..I dlatego ja tak dopytuje. 21.08.97r. ( Lew).

Gość gość
Gość- godz.13.24. Mój rok urodzenia,to 87r,a nie 97r. Wróżko.

Gość gość
A męża ci nie szkoda,ze go krzywdzisz mimo że dalekou do idealu

Gość gość
To Ty Wróżko odpowiadasz na Moje pytania? ( Lew) 21.08.87r. Ale ja nic naprawdę złego niezrobilam..To ten Owy Mężczyzna kiedyś o Mnie zabiegał. I czasem.nawet do tej pory zdarzy mu się wysłać mi Emotikon w postaci ( usteczek) w smsie. I dlatego pytam czy zależy Mu,albo się zakochał? Męża kocham :-) Dziękuję za odpowiedzi. Czy na te odpisze Pani również?

Gość gość
To nie byla moja odpowiedz :)

Gość gość
Moge prosic tez o wrozbe? co mnie czeka w 2017 roku? czy cos sie zmieni w temacie pracy i partnera? ur. 10.07.1984

Gość gość
( LEW) A odpowiesz szczerze na pytanie zadane o 13.41? 21.08.87r. Bo już,się polubiłam,kto Mi odpisuje. Pozdrawiam :-)

Gość gość
Witam,Czy spotkam kiedys faceta ktorego pokocham szczerze z wzajemnoscia? Iwona 27.03.1965

Gość gość
Poprosze o wrozbe na przyszlosc i milosc. Jarek 20.07.82 Dziekuje z gory.

Gość gość
Czy będę w związku z Iwo - baran, ja Włodzi. 25.11.56

Gość gość
Moge prosic tez o wrozbe? co mnie czeka w 2017 roku? czy cos sie zmieni w temacie pracy i partnera? ur. 10.07.1984 X Jesli chodzi o prace (aktualna sytuacja) 1) odw 8 mieczy - Często bezrobocie lub pracownik "podrzędny", bez możliwości awansu, rozwoju. Koniecznosc podjecia kursow i szkolen, braki w wyksztalceniu. Bycie więźniem negatywnego myślenia, pułapka, ograniczenia, poczucie spętania, błędne koło, utknięcie w martwym punkcie, niemożność podjęcia decyzji i kroku naprzód, poczucie winy. Pojawienie się karty w rozkładzie daje wskazówkę, że tak naprawdę sytuacja nie jest beznadziejna, a rozwiązanie można znaleźć, jeśli pozbędziemy się uczucia strachu i zaczniemy w końcu działać, zamiast tkwić w poczuciu beznadziei i rezygnacji. 2) 6 denarow - stanowisko pracy, do ktorego mozna wrocic w kazdej chwili (czyli jakies miejsce z Pani przeszlosci - drzwi sa otwarte) 3) odwrocony pustelnik - bezrobocie, szukanie pracy.

Gość gość
Moge prosic tez o wrozbe? co mnie czeka w 2017 roku? czy cos sie zmieni w temacie pracy i partnera? ur. 10.07.1984 X Sprawy uczuciowe 1 ) rycerz pucharow -Rycerz Pucharów zapowiada zdarzenie i osobę, która się pojawia. Zawsze oznacza, że na początku znajomości będzie bardzo, bardzo miło. rycerz często oznacza zakochanie. Twoje albo drugiej osoby. Jeszcze nie związek. Rycerz Kielichów sygnifikuje osobę młodą, raczej mężczyznę o delikatnym wyglądzie (do 35 roku życia). On się często zakochuje, co nie oznacza, że nie kocha. Czasami mu się to zdarza. Jednak częściej pouwodzi, zauroczy i zniknie. 2) odw eremita - poczucie osamotnienia, szukanie na sile 3) odw as mieczy. - blokada uczuciowa, kierowanie sie rozumem. 4) odw wisielec - stan zawieszenia, czekanie, opoznienie, brak dzialan. 5 6) odw slonce + 8 bulaw - spotkania i nowe znajomosci.

Gość gość
Witam. Uprzejmie proszę o wróżbę. Czy wyjazd za granicę to dobry pomysł? Jestem bezrobotna, myślę o własnej firmie, ale w Polsce jest za wysoki zus i podatki, dlatego chcę wyjechać do Anglii i tam otworzyć firmę. Czy to ma szansę powodzenia? Anna, 23/07/83. Pozdrawiam i proszę o wróżbę.

Gość gość
Klaudia 27.10 94 sfera uczuć czy spotkam mężczyzne a może wróci do mnie byly... ?

Gość gość
Ja tez chcialabym jeszxze na 2017 kasia 87.06.29 Pozdrawiam

Gość gość
Poprosze o wrozbe na przyszlosc i milosc. Jarek 20.07.82 Dziekuje z gory. X Sprawy uczuciowe 1) odw 4 miecze - to odpoczynek, urlop, ale też choroba. Jednym słowem zero aktywności. Czasami nie mamy na nic siły, ani nawet ochoty. Najczęściej spotkało nas jakieś wydarzenie, czy spadły na nas problemy, które zupełnie nas wyczerpały. Izolujemy się, wycofujemy z życia, potrzebujemy ciszy i samotności, żeby odzyskać spokój, wszystko przemyśleć.W związkach, w miłości to czas osamotnienia. Może oznaczać, że właśnie rozstałeś się z bliska osoba, twoja energia życiowa spadła, masz ochotę zaszyć się w 4 ścianach i nie kontaktować z nikim. Najchętniej przespałbyś ten trudny czas. 4 mieczy może też oznaczać, że poczułeś się samotny, i może chciałbyś wyjść do ludzi, poznać kogoś, ale nie masz ochoty, albo siły na żadne konkretne działania, żeby coś z tym zrobić i zmienić swoją sytuację. 2) cesarz -Cesarz jako czwarty Arkan już sam w sobie mówi nam o stałości i wytrwałości. Siła fizyczna i psychiczna, silna osobowość, zdecydowanie, moc. Mezczyzna, ktory potrafi dać swej kobiecie wsparcie, bezpieczeństwo i stabilizację jest przy tym odpowiedzialny, rozsądny, zaradny 3) 6 pucharow - powrot kogos z przeszlosci, rozpamietywanie, zycie tym co bylo, tesknota, wspomnienia.

Gość gość
Klaudia 27.10 94 sfera uczuć czy spotkam mężczyzne a może wróci do mnie byly... ? X 1 2) 8 mieczy + cesarzowa - atrakcyjna piekna kobieta, ale pelna lekow i blokad. To osoba bardzo inteligentna, ale niepewna, nie wie w którym kierunku ruszyć Osoba taka, może się bardzo źle czuć w nowej dla siebie sytuacji, czy sytuacji nieprzewidzianej, albo w nowym miejscu, poznając nową osobę czuje się niepewnie. Może unikać ludzi, nowych dla siebie sytuacji, w grupie siedzi cicho. Konieczne jest przelamanie swoich blokad 3 4) giermek pucharow + 8 bulaw - nowe znajomosci, przyjaznie, zauroczenie, randki, spotkania. 5) swiat - potrzeba samorealizacji i lek przed zyciem, odpowiedzialnoscia, strach, obawy (9 mieczy)

Gość gość
Witam. Uprzejmie proszę o wróżbę. Czy wyjazd za granicę to dobry pomysł? Jestem bezrobotna, myślę o własnej firmie, ale w Polsce jest za wysoki zus i podatki, dlatego chcę wyjechać do Anglii i tam otworzyć firmę. Czy to ma szansę powodzenia? Anna, 23/07/83. Pozdrawiam i proszę o wróżbę. X Wyjazd za granice 1) za - diabel. - nowe doswiadczenia, przezycia. Nowe srodowisko, zabawa. pragnienie niezależności,samodecydowania o sobie,odczuwaniu panowania nad życiem. Mozliwosc duzych zarobkow (byle nie z nielegalnego zrodla) 2) przeciw - odwrocone 3 puchary - tesknota za bliskimi, przyjaciolmi, grupa osob. 3) wynik - 7 bulaw - to dzialanie spontaniczne, irracjonalne, nieprzemyslane. Chec ucieczki od problemow i rzeczywistosci. Presja otoczenia, oczekiwania innych nas "bombardują", czujemy się przyparci do muru. To czasem potrzeba ucieczki od rzeczywistości, nagromadzonych problemów, ktoś chce mieć swoje terytorium, wyznacza granice, chce mieć przez chwilę „święty spokój”. To mechanizm obronny, reakcja obronna na coś i nasze odruchowe, nieprzemyślane działanie, często działanie „na oślep”. Z tego co widac kwestie wyjazdu lepiej byloby przemyslec, aby nie podejmowac irracjonalnych i spontanicznych decyzji. Potrzebny jest dokladny plan.

Gość gość
Powrozy mi Pani Kasia

Gość gość
Znak:lew. 21.08.87r. Czy na swojej drodze spotkam jeszcze kogoś kto Mnie pokocha? Bądź,obdarzy uczuciem? Miłego Wieczoru, gdyby Pani mogła odp, była bym wdzięczna.

Gość gość
Bardzo dziękuje za wróżbę :)

Gość gość
Witam. Uprzejmie proszę o wróżbę. Czy wyjazd za granicę to dobry pomysł? Jestem bezrobotna, myślę o własnej firmie, ale w Polsce jest za wysoki zus i podatki, dlatego chcę wyjechać do Anglii i tam otworzyć firmę. Czy to ma szansę powodzenia? Anna, 23/07/83. Pozdrawiam i proszę o wróżbe X Czy otworzenie wlasnej firmy za granica to dobry pomysl? 1) za 10 bulaw - Samodzielność jest niezbędna i ważna. To co się dzieje, wydarzyło lub niebawem wydarzy się w Twoim życiu służy do Twojego samopoznania, poznania własnych granic: co możesz a czego nie. To bardzo karmiczna karta, ona zabiera "do krawędzi" i pokazuje prawdę o sobie samym. poczucie obowiązku czy odpowiedzialności za siebie i innych, za rodzinę lub zespół pracowników. To nadprogramowe obowiązki czy nadgodziny, najczęściej brane dobrowolnie. 2) przeciw - Glupiec - lekkomyslnosc, spontanicznosc i entuzjazm "dziecka" slomiany zapal. Koniecznosc rozpoczecia wszystkiego od nowa i nauki nowych rzeczy. 3) wynik - giermek bulaw - wewnetrzny potencjal, sila i potrzeba rozwoju. Krolowa pucharow + 4 bulaw - 4 buław to satysfakcjonująca współpraca, dlatego jeśli pytasz czy np. założyć z kimś firmę to możesz śmiało „zaryzykować”. Współpraca będzie satysfakcjonująca, dobrze się dogadacie, co zaowocuje szybkim rozwojem firmy. 4 buław w pracy może oznaczać jakąś zmianę dla ciebie, która cię ucieszy i wprawi w doskonały humor. W zależności od sąsiednich kart może to być zarówno podwyżka, jak i zmiana szefa

Gość gość
Pani Anno ta firma to bardzo dobry pomysl wg kart, ale chodzi o jakas wspolprace :) pozdrawiam :)

Gość gość
Ja tez chcialabym jeszxze na 2017 kasia 87.06.29 Pozdrawiam X 1) co bedzie sprzyjalo w nowym roku - krol pucharow - stabilne uczucie, w tej karcie widzę opiekę i troskę o najbliższych, świetny kontakt, zrozumienie, tolerancję. harmonijny okres w życiu, poparcie wpływowego mężczyzny, ktoś posiadający władzę, autorytet. Okres twórczy. Zawody które wykonuje to te związane z niesieniem pomocy ludziom, doradztwem. W uczuciach: wzajemna miłość, harmonijny związek. 2) przeszkody - odwrocona krolowa bulaw - Fatalny wpływ na ciebie ma pewna osoba w typie Królowej Buław. Nie zmieni się dominujący wpływ pewnej kobiety na twoje życie i sprawy. Nieoczekiwane spotkanie, które wytrąci cię z równowagi i każe wiele rzeczy w życiu zaczynać od nowa. Brak poparcia, sytuacja zmusza do nieuczciwego postępowania, kłamstwa, ukrywanie prawdy. 3) wynik - rycerz mieczy - Nagłe zmiany, podróże, zaskakujące, pozytywne wiadomości, impulsywne, nieprzemyślane działania, wykorzystanie szansy, zdecydowanie, bezinteresowna pomoc.

Gość gość
Dziekuje