Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Witam Darmowa Wrozba Tarota

Polecane posty

Gość gość
Czy odpowie Pani na pytania dziś?

Gość gość
Bardzo dziękuję za wyczerpującą odpowiedź na moje pytanie i wróżbę 🌻 Anna :)

Gość gość
Co dalej z moim malzenstwem? Magdalena 23.06.1984 Grzegorz 25.12.1978

Gość gość
Co dalej z moim malzenstwem? Magdalena 23.06.1984 Grzegorz 25.12.1978 X Karty pozytywne Zwiazek stabilny i prawdziwe uczucie (as denarow ) partner Pania kocha, prawdziwe szczere uczucie, ale problem z mowieniem o uczuciach (krol pucharow) Pani jako cesarzowa - atrakcyjna kobieta, matka. 3 puchary - jedno dziecko lub jakas 3 osoba w relacji, ale patrzac na karty to mysle, ze raczej powiekszenie rodziny. Moc - sila charakteru, pokonanie przeszkod. Pozytywna wrozba. Pierwsza karta to bylo 5 pucharow - smutek, strata, zaloba negatywne emocje, ale jak widac reszta pozytywnie :) widze to pozytywnie :)

Gość gość
21.08.87r. Czy na swojej drodze spotkam jeszcze kogoś kto Mnie pokocha? X 1) sad ostateczny - potrzebne jest jakies podsumowanie, rozliczenie z przeszloscia. Analiza. 2) krolowa mieczy - jest Pani kobieta raczej zamknieta w sobie, niedostepna, kierujaca sie rozumem, a nie uczuciami. 3) 7 mieczy - nieszczerosc i klamstwa. Poczucie niezadowolenia w obecnej sytuacji i szukanie innych opcji rozwiazania problemow w tajemnicy. 4) 8 bulaw + krolowa bulaw + krolowa denarow - nowe znajomosci, ciagly kontakt z roznymi mezczyznami, bo jest Pani bardzo atrakcyjna kobieta, ale patrzy Pani na te relacje dosyc egoistycznie (krolowa denarow) nawet byc moze pod wzgledem wygody materialnej...

Gość gośćlaluna
18,12,73r,moje pytanie brzmi:czy spelni sie moje marzenie w tym roku?droga wrozko to wazne dla mojej rodziny,dla mojego meza rowniez,prosze jesli to mozliwe o szybka odpowiedz,jest mi smutno,wiem ze nie wszystko jest mozliwe,dzikuhe z gory i cieplo pozdrawiam,Dana

Gość gośćlaluna
18,12,73r,moje pytanie brzmi:czy spelni sie moje marzenie w tym roku?droga wrozko to wazne dla mojej rodziny,dla mojego meza rowniez,prosze jesli to mozliwe o szybka odpowiedz,jest mi smutno,wiem ze nie wszystko jest mozliwe,dzikuhe z gory i cieplo pozdrawiam,Dana

Gość gość
Czy będę w związku z Iwo - baran, ja Włodzi. 25.11.56 1) 3 denary - malo romantyczna karta, stabilizacja, wspolpraca, przyjazn, wiez. 2) 6 pucharow - ktos z przeszlosci, wspomnienia, tesknota. Byc moze ta znajomosc jest wieloletnia. 3) odw 4 puchary - to nie jest odpowiednia partnerka, nieszczesliwy zwiazek, czesto wskazuje na osobe, ktora ma zobowiazania wobec kogos innego. 4) odw 7 pucharow - milosc z jakichs powodow niemozliwa do spelnienia, marzenia i nierealne plany, milosc platoniczna... 5) 5 bulaw - konflikty, burzliwa relacja, raz dobrze raz zle..przyciaganie i odpychanie. 6) as bulaw - nowy poczatek, nowe plany, satysfakcja. Patrzac na karty to nie jest odpowiednia partnerka, wskazuje na wieksze zaangazowanie z jednej strony, przyciaganie i odpychanie, ale jest wiez bardziej na plaszczyznie przyjacielskiej. Ten as bulaw na koncu moze wskazywac na szanse, ale raczej wiazaloby sie z wieloma problemami :) pozdrawiam.

Gość gość
18,12,73r,moje pytanie brzmi:czy spelni sie moje marzenie w tym roku?droga wrozko to wazne dla mojej rodziny,dla mojego meza rowniez,prosze jesli to mozliwe o szybka odpowiedz,jest mi smutno,wiem ze nie wszystko jest mozliwe,dzikuhe z gory i cieplo pozdrawiam,Dana X Papiezyca + rydwan + odw kochankowie. Karty sa pozytywne. Wszystko powinno pojsc dobrze, aczkolwiek potrzebne jest dzialanie (rydwan). Rezultat moze byc polowiczny, satysfakcja bedzie , ale nie do konca (odw kochankowie). Troche takie 50/50

Gość gość
Bedzie poprawa sytuacji, ale nie do konca. Pozdrawiam :))

Gość gość
21.08.87r. Dziękuję za Wróżbę. A czy mogę jeszcze jedno pytanie zadać? Czy jest jakiś Mężczyzna,ktoremu zależy na Mnie? Ktory będzie zabiegał o Mnie? Pozdrawiam. Znak zodiaku ( lew).

Gość gość
21.08.87r. Dziękuję za Wróżbę. A czy mogę jeszcze jedno pytanie zadać? Czy jest jakiś Mężczyzna,ktoremu zależy na Mnie? Ktory będzie zabiegał o Mnie? Pozdrawiam. Znak zodiaku ( lew). X Odw 9 bulaw - Jakieś problemy i przeszkody na drodze do związku lub w związku, to pewne blokady i niemożliwość "przejścia" na inny etap relacji, coś lub ktoś nas blokuje (to budowanie muru zamiast mostu). Giermek mieczy - ten mezczyzna 7 pucharow - relacja z jakichs powodow niemozliwa do spelnienia, uczucie platoniczne Krol denarow - mezczyzna zamkniety w sobie, malo uczuciowy, pewny siebie, odpowiedzialny i stabilny emocjonalnie 2 miecze - wahanie, niezdecydowanie. Wybor. Diabel - pociag fizyczny, mozliwosc relacji, ale tylko na plazczyznie seksualnej.

Gość gość
To i ja poprosze. Uczucia 1988.12.26

Gość gość
To i ja poprosze. Uczucia 1988.12.26 X Poprosze imie.

Gość gość
czy wyjdę za mąż i za kogo? Anna, 8 czerwca 1975 r.

Gość gość
1988.26.12 Paulina

Gość gość
To i ja poprosze. Uczucia 1988.12.26 X Odw 2 puchary - obiecujace poczatki znajomosci, relacji, zauroczenie, ale nic pewnego.. Giermek mieczy - karta tej osoby 2 bulaw - rozne mozliwosci, wybor, niepewnosc rozterki. 7 mieczy - klamstwa, tajemnice,ukrywanie czegos, szukanie innych sposobow rozwiazania problemu Swiat + kolo fortuny - poznanie osoby przeznaczonej nam.szczescie, harmonia i stabilnosc lub oczekiwanie na taka osobe :)

Gość gość
Dlaczego nie idzie mi w milosci? To ja wyzej P 19882612

Gość gość
24.05.79,Elzbieta Katarzyna.Uczucia.

Gość gość
czy wyjdę za mąż i za kogo? Anna, 8 czerwca 1975 r. X Odw 4 mieczy - osamotnienie (charakterystyczna karta, bo jest ktoś nam bliski a pomimo tego czujemy się "samotni")zrezygnowanie, smutek, potrzeba odpoczynku na chwilę, zawieszenie broni na chwilę (takie ciche dni), przemyślenie czegoś, odkładanie decyzji na później, czekanie na odpowiedni moment. Odw swiat - podazanie w roznych kierunkach, inne cele, spojrzenie na zycie. Odw as bulaw - jedna strona bardziej zaangazowana. Ale sytuacja moze sie odmienic o 180 stopni - (smierc) jest szansa na staly zwiazek (cesarz) duzo wahan i niepewnosci (7 mieczy) relacja oparta na chlodnej analizie, nie ma zbyt wielu uczuc, lacza podobne zainteresowania (as mieczy)

Gość gość
Anna - jesli jest aktualnie zwiazek to albo rozstanie, albo jakas zmiana na lepsze. Slubu nie widac. Zwiazki oparte na rozumie i dystans uczuciowy.

Gość gość
rozstałam się z kimś właśnie (cudzoziemiec), kogo kochałam, a mam szansę poślubić kogoś, kogo nie kocham, ale kto kocha mnie, jeśli możesz, to sprawdź uczucia obu panów do mnie, Anna

Gość gość
to była moja odpowiedź do postu gość dziś Anna - jesli jest aktualnie zwiazek to albo rozstanie, albo jakas zmiana na lepsze. Slubu nie widac. Zwiazki oparte na rozumie i dystans uczuciowy.

Gość gość
rozstałam się z kimś właśnie (cudzoziemiec), kogo kochałam, a mam szansę poślubić kogoś, kogo nie kocham, ale kto kocha mnie, jeśli możesz, to sprawdź uczucia obu panów do mnie, Anna X Dobrze, tylko poprosze o imiona tych Panow. Z tego co wyszlo w poprzednim rozkladzie to ten drugi zywi szczere i prawdziwe uczucia i z Nim moglby byc zwiazek tak jak mowilam, ale prosze podac imiona :)

Gość gość
Bruce i Igor, Anna

Gość gość
Dlaczego nie idzie mi w milosci? To ja wyzej P 19882612 X Paulina patrzac na poprzedni rozklad, duzo analiz, rozmyslan i wahania. Wyglada na to, ze nikt nie odpowiada Ci w 100% i czekasz na kogos odpowiedniego, przeznaczonego...idealnego...

Gość gość
Dlaczego nie idzie mi w milosci? To ja wyzej P 19882612 X Zapytalam jaka jestes osoba 1) 10 bulaw - bardzo ambitna, asertywna, pracowita i honorowa. Ciagle w ruchu, zajeta czyms. Obciazona wieloma problemami i sprawami. 2) Krol denarow - bardzo silny charakter (bo kobieta jako krol), samodzielnosc, stanowczosc, chlod emocjonalny, spokoj. Sukces materialny i inteligencja. 3) giermek bulaw - duzy zapal, energia, sila.

Gość gość
To moze zadam pytanie kiedy ktos sie pojawi?P19882612