Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Witam Darmowa Wrozba Tarota

Polecane posty

Gość gość
Pani Nika Czy Pani Nika w ciagu 3 miesiecy wyprowadzi się z domu? 1) ocena sytuacji - 4 mieczy - Przymusowy odpoczynek, izolacja spowodowana chorobą lub inną przyczyną losową. Konieczność poukładania sobie spraw i sposobu postępowania Nie można niczego robić na siłę, można spodziewać się sytuacji, że sprawa o którą pytamy znajdzie rozwiązanie bez naszego udziału. Ostrzega, że powstaje wymuszona dość bezpieczna sytuacja ale pozbawiająca nas możliwości spontanicznych zachowań. 2) Tego nie robić - 7 buław - 7 buław to trwanie przy swoich zasadach, unikanie kompromisów. Ogólnie: świadomość czekających kłopotów, coś może pochłonąć więcej energii niż myślimy. 3) To robić - odwrocona cesarzowa - moze to oznaczac uniezaleznienie sie od jakiejs kobiety z otoczenia moze to byc matka, siostra, przyjaciolka. Pamietam, ze jak kiedys kladlam Pani karty to byla jakas pomoc finansowa od kobiety, byc moze trzeba zadbac o niezaleznosc finansowa 4) Rezultat - odwrocony Krol Mieczy - Jako sytuacja - wskazuje na opoznienia i przeszkody.

Gość gość
Ok czekam Katarzyna

Gość gość
Pani Kasia Pierwszy raz robię taki układ, więc zobaczymy co wyjdzie :) 1 i 2 karta - terazniejszość 3 i 4 - blizsza przyszlosc 5 -6 - dalsza przyszlosc 7 - wskazowka

Gość gość
Trochę nieciekawe te karty, ale zobaczymy co wyjdzie :)

Gość gość
1-2 - odwrocone 5 bulaw i odwrocony pustelnik 3-4 odwrocone 9 pucharow i odwrocony diabel 5-6 - odwrocona cesarzowa i krol denarow 7 - odwrocone 10 denarow bardzo ciekawe, ze znowu mi sie u Pani pojawily dwie karty takie same, ktore byly w poprzednim rozkladzie :) (9 pucharow odwrocone i cesarzowa)

Gość gość
A napisze Pani interpretację bo nie wiem jak to odebrać z góry dziękuje :)

Gość gość
Pani Katarzyna 1) Odwrocne 5 bulaw - Klotnia, napieta atmosfera, zerwany kontakt, Działanie: niezgodność pragnień i dążeń; pośpiech i nieostrożność w działaniu; wyższa konieczność do której trzeba się dostosować; uwikłanie się w cudze kłopoty; brak wyczucia sytuacji; ingerencja osób trzecich; natłok spraw do załatwienia. W pytaniach o realcje oznacza kłotnie, w pytaniach o pracę problemy w miejscu pracy nie z winy pytającego, zawisc, zazdrosc innych osob. 2) Odwrocony Eremita - Karta sugeruje że unikamy zmierzenia się z problemami, które nadmiernie się skumulowały albo nie potrafimy zapomnieć o trudnej przeszłości. Ucieczka w marzenia, mocne wrażenia, czy ingerowanie w cudze życie(zajmowanie się sprawami osób z bliskiego i dalszego otoczenia) nic nie da. Jeśli nie poddamy się refleksji które zaowocują zmianami pozostaniemy samotni i nieszczęśliwi. Będziemy popełniać wciąż te same błędy !!! Inne znaczenia karty: trudna sytuacja życiowa spowodowana brakiem aktywności. w uczuciach moze to oznaczac poczucie osamotnienia, w pytaniu o prace utrate, bezrobocie, trudnosci w znalezieniu pracy. 3) Odwrocone 9 pucharow - interpretacja podobna jak w poprzednim rozkladzie dla Pani z 2 str 4) Odwrocony diabel - Cechy ogólne – Umiejętność wywierania wpływu na innych, uzależnienie od kogoś lub czegoś, namiętność, głód władzy, zle nawyki. U Pani ta karta jest odwrocona, wiec nastapi jakas chec zmiany, walki ze swoimi nawykami, zmiana trybu zycia. 5) odwrocona cesarzowa - problem z zajsciem w ciaze (przynajmniej w ciagu tych najblizszych trzech miesiecy) 6)Krol denarow - Pani partner. Osoba o twórczym, analitycznym umyśle, rzeczowa i zrównoważona emocjonalnie, hojna, bystra i przenikliwa nie stroniąca od przyjemności życia. 7) Odwrocone 10 denarow - klotnie o pieniadze, lub straty finansowe.

Gość gość
Pani Danka Relacje. 1) 3 denarów - to wspólny cel, choć niekiedy różne drogi realizacji. Wsparcie innych osób, karta mówi że możemy liczyć na pomoc innych. bardzo rzadko wypada negatywnie owa karta, to może być spowolnienie, brak dbania o szczegóły (zanik drobnych gestów jakże ważnych dla relacji), niekiedy bagatelizowanie czegoś lub niedopilnowanie, kłótnie o drobiazgi, rutyna lub ucieczka w pracę czy hobby 2) 10 denarow - Trudności z jasnych wyrażaniem swoich myśli i potrzeb, chowania się „wewnątrz” i oczekiwania, że ta druga osoba przecież domyśli się, a nawet wie, co my myślimy, mają zwykle osoby wycofane, którym brakuje pewności siebie. Cechuje ich postawa bierna, czyli „ja poczekam, to ty działaj, mów pierwszy”. To nic innego jak budowanie sobie ochrony. Jasne wyrażanie swoich potrzeb, uczuć, a także tego, czego nie chcesz, jest bardzo ważne i niezbędne w dobrych relacjach. Nie tylko damsko- męskich, ale wszystkich. 3) Odwrocona Krolowa Pucharow - Osoba, dająca się nieustannie wykorzystywać. Utracona miłość, rozstanie, zazdrość, nieodwzajemnione uczucia. 4) Odwrocona 2 bulaw - Rozbieżność osobowości, nierówne pozycje lub spór. nieszczęśliwe zakochanie, rozczarowanie, dokonanie złego wyboru, bycie pod czyimś złym wpływem. Troche dziwne karty, ale tak wyszlo :)

Gość gość
Pani Agnieszka pytalam o matematykę. 1) odwrocone 6 buław - zbyt powolne działanie, beztroska, niedojrzałość emocjonalna, pochopne decyzje, chaos, niedowartościowanie, unikanie odpowiedzialności, nieczysta gra, egocentryzm, snobizm, brak dyscypliny i nawyku pracy. 2) Giermek mieczy - Osobowość błyskotliwa, inteligentna, towarzyska, gadatliwa, trochę zadziorna, buńczuczna, towarzyska, ciekawska, zainteresowana ale powierzchowna w zachowaniu i w posiadanej wiedzy. Ogóle znaczenie karty to intensywna wymiana informacji poprzez internet, telefon, delikatne sprawy, możliwość wyjaśnienia nieporozumienia, konflikt, ryzykowne zachowania. 3) odwrocone 4 denary - moze byc problem z tym egzaminem, ale bardziej mozliwe jest zdanie jesli Pani zmieni podejscie i poswieci na to wiecej czasu. Wszystko zalezy od Pani w tej sytuacji, ma Pani bardzo duze szanse.

Gość gość
w razie jeszcze jakichs pytan proszę pisać wrozba.tarota@gmail.com

Gość gość
Proszę na zdrowie córki.Klaudia 26.01 .2004.Martwię się o nią bardzo.

Gość gość
Bardzo pani dziękuję za wróżbę :) Nika

Gość gość
Witam Pania wyszly mi problemy z ukladem oddechowym..

Gość gość
1) odwrocona cesarzowa - Zdrowie (karta odwrócona) –Problemy związane z wyglądem zewnętrznym. Blizny i oszpecenia, problemy skórne wymagające korekcji chirurgii plastycznej. Dolegliwości dermatologiczne: wszelkie wysypki, egzemy, pokrzywki, podrażnienia skóry. 2) odwrocona krolowa mieczy - uklad oddechowy 3) 8 mieczy - zaburzenia psychosomatyczne, długotrwałe bóle głowy (napięciowe), dusznosci, alergie, tradzik, nerwica lekowa, choroby przewlekle.

Gość gość
jedyna interpretacja jaka znalazlam dla 8 mieczy w internecie Choruje tu umysł jak i ciało, choroby psychosomatyczne pochodzenia zarówno wewnętrznego jak i zewnętrznego. Często karta pokazuje szpital lub konieczność "odpoczynku" od świata czyli zwolnienie chorobowe (szczególnie przy karcie 4 Miecze). Ogólnie osłabienie organizmu, "słabość", fizyczne i psychiczne zmęczenie, nawet wyczerpanie. Zaburzenia wzroku ,Drżenie rąk, Tępe bóle głowy (jakby ktoś ścisnął imadłem czy usiadł całym ciężarem ciała) lub uczucie ciężkości głowy, ból głowy przy poruszaniu, migreny, problemy z gardłem np. bóle czy chrypka (także problem z wyrażaniem się, ekspresją), problemy z głębokim/swobodnym oddychaniem, niekiedy duszność, sinica, astma. Zawroty głowy, dezorientacja w terenie, porażenie mięśni czy nawet paraliż, w ostrych przypadkach - panika (agorafobia). Karta pokazuje urazy głowy lub klatki piersiowej, trudności w oddychaniu. Także choroby "na całe życie", z którymi należy nauczyć się żyć np. cukrzyca, nadciśnienie (w kółko należy kupować te same leki i brać je o określonych porach, jesteśmy "uwiązani" do nich). Choroba przewlekła.

Gość gość
Bardzo prosze o odpowiedz zwrotna :)

Gość gość mama klaudi
Jest Pani niesamowita bo corkę dziś własnie boli gardło i kaszle,oprócz tego bardzo męczą ją bóle głowy i oczu.Lekarze mowią że to migrena ale ja się boję najgorszego do tego stopnia że boję się że to jakiś guz .Dziękuję za obszerny opis.Problemów skornych nie ma byc może w wieku pozniejszym.Mogę być spokojna?

Gość gość
Wg tarota 8 mieczy to karta brama, czesto oznacza, ze dolegliwosci same ustapia (o ile to nie jest oczywiscie cos przewleklego wymagajacego leczenia jak cukrzyca czy nadcisnienie ) te bole glowy moga byc tez przez stres. mysle, ze wszystko bedzie dobrze, aczkolwiek nie jestem lekarzem, wiec musza Panie uwazac. Pozdrawiam :)

Gość gość
Lekarze mowia ze to migrena ale ja się martwię bo ona przy tym prawie zawsze płacze i wymiotuje .Kiedyś syn ją ganial po mieszkanou i uderzyła głową o scianę ale nie wiemczy to ma jakis związek.Dziękuję za wrozbę.

Gość gość
Bardzo proszę :)

Gość gość
Więc nie muszę sie obawiać że to jakiś guz ?

Gość gość
Myślę, że nie :) Pozdrawiam i życzę zdrowia dla corki.

Gość gość
Jesli lekarze mieliby watpliwosci z pewnoscia skierowaliby na dodatkowe badania.

Gość gość
Dziękuję.;-)

Gość gość
6-9-81 Tomasz

Gość gość
Dzień dobry poproszę o wróżbę dot. miłości: Czy uda mi się odzyskać ukochanego? Ja--Anna ur 4.08.1987, On--Dariusz ? Dziękuję :-)

Gość gość
Pan Tomasz jakies pytanie ?

Gość gość
Wrozysz tu jeszcze wrozko ? Bo też mam pytanie. I czy imie jest konieczne czy wystarczy data urodzenia?

Gość gość
To Pani do mnie pisala na maila? To juz Pani tam odpiszę.

Gość gość
wrozba.tarota@gmail.com