Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak wybaczyc wielka krzywde

Polecane posty

Gość gość
Wszyscy macie troche racji i ci co mnie nazywaja idiotka i ci co maja wiecej zrozumienia. Ja tego czlowieka kochalam i chcialam normalnego zycia z nim. Nie wiedzialam ze dla papierow jest w stanie ktokolwiek wyrzadzic drugiej osobie taka krzywde. Tym bardziej ze on naprawde perfekcyjnie udawal przez te 2 lata. Nie sadzilam ze cala jego rodzina uknula jakis diabelski plan tylko po to zeby jemu zapewnic wize.

Gość gość
A kultury hinduskiej nie znam bo nie zadawalam sie nigdy z takimi ludzmi. On po prostu udawal porzadnego normalnego czlowieka. I klamal w zywe oczy we wszystkich kwestiach. Udawal uczciwego pokazujac telefon, ze niby z nikim nie ma zadnych kontaktow , sprawdzalam laptopa, rodzina niby wiedziala o nas itd a potem wszStko sie okazalo wielka mistYfikacja. Mysle ze najwieksza kara bedzie zaskarzenie o alimenty , wtedy zonka sie dowie ze ma dziecko. Inaczej nie moge go ukarac. Albo moge zapomniec smiecia i modlic sie zeby zycie mu dokopalo.

Gość gość
nie wszystko można wybaczyć

Gość nie mścij się
módl sie lepiej o to zebys była w stanie zyc bez nienawisci,zycie czasem samo wyrównuje rachunki,chcesz się truć do konca i karmić chęcią zemsty na nim zamiast skupic sie na innych aspektach zycia?po co skoro mamy je jedno?zapomnij o nim po prostu

Gość gość
Ciesz sie ze odpuscil dobrze ze nie jest taki zawziety by ci syna odebrac oni potrafia zachowywac sie o wiele gorzej. Moze.to.glupoe pocieszenie ale ciesz sie ze cie nie okaleczyl nie zrobil zadnej fizycznej krzywdy ze w pore poznalas jaki to czlowiek. Skad wiesz jakby zachowywal sie na pozniejszym etapie, dobrze ze skonczylo sie tak a nie zadna tragedią. Teraz staraj sie zapomnieć, wyrzuć z siebie cały żal potrzebujesz czasu by uporac sie z calą sytuacją, emocjamia, zgloś sie do psychologa jak czujesz taką potrzebę. No i pamiętaj to nie jest twoja wina że zaufałaś pomyśl że kobiety żyją ze swoimi oprawcami przez wiele lat mimo to że oni jawnie nimi pomiatają, tu tego nie było dlatego mialas prawo myslec inaczej, mialas prawo zaufać. Jedyne czyms sie moglas zasugerowac to.jego pochodzenie ale czlowiek jak zakochany.to.wiadomo.poklada nadzieje w tym drugim czlowieku ze byc moze bedzie inaczej. No ale trudno stalo sie a teraz glowa.do gory i do przodu!

Gość gość
nie wiem jak mówi prawo, ale wydaje mi się że małżeństwo zawarte w celu posiadania wizy jest nielegalne i nieważne. skontaktuj się z prawnikiem! Wydaje mi się że jesli udowodnisz jego motywy, moga mu odebrać papiery w najlepszym wypadku, a nawet deportować.