Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to może być ciąża ?

Polecane posty

Gość gość

witajcie. Staram się z mężem o drugie dziecko. Jakiś czas temu rzuciłam tabletki , był pierwszy okres. Od końca grudnia cały czas kochamy się bez zabezpieczenia. Teraz w tym tygodniu powinnam dostać okres . Robiłam dwa testy oba negatywne ale to może za wcześnie ? Mam różne objawy ze mogło dojść do zapłodnienia. Moje piersi są twardsze, cały czas śpię , wieczna zgaga, no i ból brzucha ciągle taki wzdęty jest i czułam takie ciągniecia. Czy to może cos oznaczac?

Gość gość
może ale nie musi.

Gość gość
Zrób jutro rano betę to się wyjaśni.

Gość gość
Wstrzymaj się do dnia okresu i zrób test. A teraz pewnie doszukujesz się objawów. Skoro sama nie wiesz czy to ciaża, to skad my mamy wiedzieć?

Gość gość
Nie jestes w ciazy ,objawy masz urojone.Przepraszam,że tak bezpośrednio.Mialam tak samo.

Gość gość
autorko autorko autorko odpusc test dopiero w terminie okresu po co wczesniej?

Gość gość
Mi nawet w terminie okresu w 6 tyg ciazy nie wychodzily, dopiero dzien przed wizyta u ginekologa 8 tydzien wyszlo, te testy sa daremne, Idz do lekarza albo na beta hcg z krwi

Gość gość
takie objawy jak ty masz autorko moga zwiastowac nadchodzaca miesiactke badz ciaze. poczekaj do terminu okresu, jesli okres nie przyjdzie zrob test.

Gość onasrem
Cześć mam pytanie .... Mój@ przechodziłam zawsze tragicznie zazwyczaj na pogotowiu po zastrzyk aleee.. od 3 dni go nie mam piersi i brzuch bolą od kilku dni jak na okres a od wczoraj chodzę częściej do vc. chodz nie mam żadnych mdłości plamień i takich tam to czy może być to ciążą na którą tak czekam czy nie nakrecaś sie i czekać jeszcze ... Poradzcie... robić test czy nie??