Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

antybiotyk, początek ciąży

Polecane posty

Gość gość

Witam dziewczyny, chciałam zapytać czy któraś bylł może w podobnej sytuacji, w ubiegły wtorek dopadło mnie przeziębienie, ale ponieważ podejrzewałam że mogę być w ciąży zrobilam test który to potwierdził. Poszłam do lekarza, wiadomo herbatka z miodem cytryna, i kurowac sie pod kolderką, wczoraj jednak przeziębienie dopadło mnie z dwojoną siłą, pojechałam na dyżur i znów usłyszałam żeby pić herbatkę, niestety gorączka utrzymywała się na poziomie 38,5, dostałam kaszlu, kataru, ledwo na nogach stałam, dziś poszłam do swojego internisty i przepisał mi augumentil i apap na zbijanie gorączki (która swoją drogą była już na poziomi ponad 39C), powiedział, że nie ma wyjścia. Czy któraś przyjmowała ten antybiotyk w tak wczesnej ciąży? Wiadomo boję się jakichś komplikacji, ale ez tych tabletek nie dałabym rady się wykurować. Pozdrawiam

Gość gość
To sa bezpieczne leki

Gość gość
Ja w pierwszym trymestrze brałam duomox ale widocznie lekarz wie jaki podac ciężarnej.

Gość gość
ja w bardziej zaawansowanej ciązy dostałam też duomox. Pewnie zależy od wskazań.

Gość gość
Wez bo goraczka we wczesnej ciazy moze powodowac wady wrodzone OUN