Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co to może znaczyć ?!

Polecane posty

Gość gość

Cześć ! Mam taki problem z dziewczyna z która spotykam się od 5 miesiecy, nie jesteśmy razem dodam ! i w zasadzie wszystko bylo niby normalnie, byłem oschły w stosunku do niej to okazywała uczucia, latała za mną mowiła, ze kocha, ze zależy jej.. wczoraj pierwszy raz wybuchłem i też powiedziałem jej co czuje, ze to miłość ale tam w tym nie było żadnej presji niczego (TO CHYBA NORMALNE?) i ku mojemu zdumieniu ona dzisiaj do mnie "nie spieszmy się z niczym, ograniczmy spotkania, zacznijmy od początku, spotykajmy się czasem, sex był za szybko, wszystko było w zbyt szybkim tempie" w sumie od dawna tłumaczy mi, ze potrzebuje jakiegoś czasu, NIE POTRAFIE ZROZUMIEC TEGO STWIERDZENIA WOGOLE i też stała się jakaś dziwna nagle, oschła i to wszystko w jeden dzień gdy powiedziałem, ze czuje do samo co ona do mnie. O co tutaj może chodzić bo wydaje mi się to popiero*** ?

Gość gość
Dodam tylko jeszcze, ze przed tym jak powiedziałem o uczuciach to jeszcze dnia wczorajszego snuła plany jakieś, mowiła, ze może za kilka miesiecy można by sprobować razem zamieszkać itd. Momentalnie po wyznaniu to wszystko legło w gruzach, zmieniła się o 180 stopni. Ktoś potrafi to zrozumieć ?

Gość gość
Ile macie lat??

są 3 możliwości: 1. gra w głupie gierki, bo uważa cię za idiotę, na którego zadziałają jakieś śmieszne tricki z poradnika dla blondynek 2. gra na 2 fronty i nie wie, którego z was wybrać i teraz poświęca czas i uwagę temu drugiemu 3. jest niezrównoważona emocjonalnie i sama nie wie, czego chce.

Gość gość
Hmmm lat mamy, no troche mamy po 27 dokładnie. I tutaj najbardziej trzeba by było rozważać własnie te 3y opcje? Hmm miała przede mną chłopaka z którym mieszkała ale zawsze przy mnie mowiła ze go nie kochała, ze nic do niego nie ma i ogolnie ostatnio bardzo źle się o nim wypowiadała czyżby tutaj szukać problemu? Widze też ze ostatnio kręci się wkoło niej chłopak z którym tylko się spotykała, doszczetnie nic o nim nie wspomina wrecz jakby omijała ten temat.. może to tylko głupi domysł, nie wiem co myśleć :)

Gość Anannanaaa
TO KOBIETA. KOBIETY TAK MAJĄ. DAJ JEJ CZAS!

Gość gość
Powiedzcie mi prosze czy jest u kobiet coś takiego jak mania posiadania? Gdy mowie jej o związku ona omija temat za każdym razem, nie chce tego po prostu, ale gdy próbuje skończyć tą znajomość ona za każdym razem wraca i wrecz staje na głowie zebym nigdzie nie odszedł ani na krok ani na chwile, staje na głowie na moment bo gdy już jest pozornie dobrze to odpuszcza, przestaje się interesować angazować i znow gdy próbuje odejśc to ponownie staje na głowie i tak cały czas....

Gość gość
Gra na dwa fronty, to proste jak budowa cepa. I juz wie, ze jestes naiwny i mozna Toba krecic. Jest ladna a Ty zrobisz wszystko zeby z Toba byla.:D:D

Gość gość
No jest ładna, mega ładna nie da się ukryć ... tylko dlaczego od prawie poł roku nie pozwala mi odejśc? nie odzywam się do niej 3y dni to przyjeźdza prosi się, pisze ciągle, ciągle dzwoni.. ale gdy tylko ulegne to zaraz znów zaczyna się koszmar, a gdy powiem o uczuciach zaczyna się koszmar x 2 ... to będzie gra na dwa fronty ? po co ?

Gość gość
Po co miec jednego jak mozna miec dwoch?:D I kazdy sie stara. Jak sie przestaje starac to dac mu cos na zachete. Jak sie poczuje pewnie to olewa.:D Tamtemu tez na pewno gada, ze to jego kocha a nie Ciebie:D:D

Gość gość
Lubi walczyc o mezczyzne zdobywac sa takie kobiety jak i mezczyzni to samo stosuja. Ale czy chcesz taka partnerke chwiejna emocjonalnie?? 27 lat to juz powinna byc powazniejsza lub znalazla tez rownie ciekawy obiekt westchnien.

Gość gość
Jak ma dwoch to moze nakrecac jednego na drugiego i wtedy obaj kolo niej skacza:D:D

Gość gość
Kurde wy chyba na prawde macie racje pomimo iz sytuacji nie znacie tak łacząc fakty w kupe niestety własnie tak to wygląda. Ta dziewycha potrafila mi na 2-3 tygodnie znikać tzn odzywać się telefonicznie ale nie chcieć spotykać, po czym poźniej spotykała i znów ta sama historia się powtarzała, do tej pory nie rozwikłałem zagadki gdzie była na Sylwestra, bo nie ze mna.. to chyba prawdziwa teza, ze tutaj mowa o dwóch frontach bo udowadniała coś mi, a poźniej komuś innemu i tak na przemian w zależnosci gdzie się sypało. Krótko mowiąc czas najwyższy odpuścić, dzięki wielkie Wam za pomoc !

Gość gość
Mi też kiedyś kuzyn powiedział, że nie można dwóch srok trzymać za ogon i na szczęście się opamiętałam i dałam sobie spokój z tym poznanym wcześniej acz niestabilnym i z lekka nieogarniętym.

Gość gość
Ona Ci nie da odpuscic. Jak tylko bedziesz odpuszczac to bedzie sie starac. A jak juz zaczniesz sie starac to oleje:D Tak bylo do tej pory? Jak starci jednego z Was to nie bedzie mogla sie stawiac jak koles sie postawi.:( Tak to dziala:(

" Anannanaaa dziś TO KOBIETA. KOBIETY TAK MAJĄ. DAJ JEJ CZAS! " X chyba ty :D sorry bejbe, ale to ona marnuje JEGO czas. sama sobie rób za koło zapasowe jeśli masz ochotę.