Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jeżeli ktoś nie był lubiany w szkole, nie miał powodzenia od 15 do 25 lat...

Polecane posty

Gość do Haze
ja na razie nikogo nie zranilem, jedynie korzystam z zycia. na zwiazek i tak nie mam szansy, bo jestem dziecinny i nie mam prawa jazdy. wygladam jednak ok i zartownis ze mnie, wiec sypiac z kobietami moge :D

Gość gość
Ja tam nie widzę sensu wchodzenia w jakiekolwiek związki. Gdy zbrzydnę, zachoruję, zdradzi, kopnie w tyłek, albo pozbędzie się w inny sposób.

Gość gość
Nie wszyscy traktują ludzi jak przedmioty. A Ciebie niczego dobrego nie nauczyło wasze doświadczenie, staliście się tacy jak wasi oprawcy. Daliście się ściągnąć do ich poziomu.

Gość gość
Trafiałem akurat na takich, na nikogo dobrego nie trafiałem.

Gość gość
* Was miało być.

Gość gość
my jestesmy na poziomie oprawcow - na poziomie tych silniejszych

Gość do Haze
przepraszam, ale ja nikogo nie wykorzystuje. preferuje luzne znajomosci. jak pisalem, nie mam prawa jazdy, nie mam przynoszacej zlote gory pracy, nie jestem dobrym kandydatem na stalego partnera.

Gość gość
Każdy oprawca był kiedyś ofiarą. Nie są silni. Są skrzywdzonymi ludźmi. Robią coś co kiedyś uważali za złe. Poddali się. Dno moralne.

Gość gość
chlopie nie mieknij. ta cala haze podpuszcza cie. przeciez wszystkie laski lecialy na tych oprawcow wlasnie. takim byc trzeba i nie masz sie co tlumaczyc. tylko ubierac to w ladniejsze slowa i tyle

Gość gość
Człowiek pewny siebie nigdy nikogo nie upokarza, bo nie czuje takiej potrzeby. Ci Wasi oprawcy też byli kiedyś ofiarami. Dlatego się wyżywali. Normalna kobieta nie poleci na oprawcę.

Gość do Haze
ja natomiast nie narzekam sie na nikim mscic, po prostu chce sie nacieszyc zyciem

Można się cieszyć życiem bez konieczności robienia z kogoś idioty. Jest mnóstwo kobiet, które nie oczekują związku, tylko dobrej zabawy. Skoncentruj się na tym targecie, zamiast robić wodę z mózgu tym, które myślą w innych kategoriach i szukają czegoś, czego nie możesz czy tam nie chcesz im dać.

Gość lawlieeet
Ciekawe czy te wszystkie zakompleksione prawiczki rzeczywiscie maja powodzenie u dziewczyn czy tylko sobie wymyslaja :D Ja sie usmiecham do kazdego poniewaz mam taki wyraz twarzy i tak reaguje natomiast na facetow z budowny wlasciwie nie zwracam uwagi a jak sie zaczepiaja to ja sie z kolezanka smieje i kaze im sie lepiej przykladac :D Jak ktos jest oferma to nie ukryje tego przed swiatem a w centrum zainteresowania moga go miec tylko te brzydzkie i proste w obsludze kobiety :) :p

Gość do Haze
ja bym chcial zwiazku, ale nie nadaje sie do niego :(

Gość gość
jesteś nieprzyjemną osobą i twoja pogarda nikomu przykrości nie zrobi bo ludzie już teraz mają cię gdzieś (i to w najlepszym przypadku).

Gość do Haze
to ludzie zniszczyli autora...

Gość do Haze
i nie szukam dziewczyn szukajacych stalego zwiazku i nie oszukuje ich

Gość do Haze
a nawet jakby jakas skrzywdzil, to bym mial prawo, haha :D