Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mężczyzna z przeszłością kryminalną

Polecane posty

Gość gość

Temat dotyczy osób wcześniej karanych, mających kłopoty z narkotykami czy alkoholem.:Czy osoba wcześniej karana za pobicie, przechodząca odwyk alko i narkotykowy może się z kimś związać? Czy podjęlibyście ryzyko?

Gość gość
nie, powinni zyc w oddzielnych ghettach i nie mieszac sie z normalnymi, zdrowymi ludzmi

Gość gość
A jeśli ta osoba z tego wyszła i chce się zmienić?

Gość gość
ja zwiazalam się z takim panem,ktory 7 lat kiblował za wlamania i rozboje,mam z nim dziecko ale nas zostawił praktycznie bez powodu,ja osobiscie jestem z tzw normalnego domu, rodzice nigdy nie pili,ale podobał mi się fizycznie,niestety w głowce cos nie tak,ale jak mialabym to powtorzyc to tak,zwiazalabym się ponownie z kims takim,jesliby sprawiał dobre wrazenie itd,ogolnie tego pana mile wspominam,bylismy ze sobą 2 lata,był dla mnei dobry dbał o mnie,nigdy zadnej przemocy.

Gość gość
Każdy zasługuje na drugą szansę. Popełnił błędy w życiu, za co poniósł już karę. Teraz chce zacząć na nowo, a związek - konkretnie bliska osoba i jej wsparcie bardzo mu pomoże wyjść na prostą. Musisz być po prostu ostrożniejsza i czujniejsza.

Gość Gruszka505
Hmm, ja zaufałam takiej osobie. Więzienie, uzależnienia. Zmotywowałam do ukończenia szkoły, robiłam za niego zadania czy prace szkolne załatwiłam prace, a teraz... jestem najgorsza, bo zmusiłam do nauki, do pracy - nie chciał fizycznej, to załatwiłam inną, a teraz nagle znowu chce fizyczną. Rodzina też mu zaufała, dała szansę, ale została ona sponiewierana...

Gość gośćPolka
musiałby mieć długą liczbę 6 cio cyfrową na koncie i długiego penisa

Gość gość
Nie!! Chyba że sama jesteś recydywa to ok

Mój znajomy ( 37 lat) odsiedział 10 lat w wiezieniu a jest z******ty. Obecnie z żoną ( 27 lat) prowadzą własny zakład pogrzebowy i są szczęśliwym małżeństwem. Mają synka 3 letniego :) i uwielbiam do nich jeździć :) nie są ,,zakłamani '' jak większość ludzi. Tam gdzie mieszkają ludzie ich lubią ( pomijający tych, którzy zazdroszczą ich przyziemnych rzeczy takich jak dom, samochód itp..) Ona poznała go w pracy bo więźniowie też pracują na zewnątrz po odbyciu części kary i gdy mają dobre sprawowanie ( to tak by wyjaśnić ;) ).

Gość Jan Kazirod
Zakład pogrzebowy powiadasz? GENIALNE! Oczywiście cena zabójstwa wliczona w cenę pogrzebu, tak?

Zakład pogrzebowy powiadasz? GENIALNE! Oczywiście cena zabójstwa wliczona w cenę pogrzebu, tak? Myślę, że za dużo filmów się na oglądałaś/eś :). Zakład pogrzebowy jest po prostu dochodowym biznesem i jak się zakłada jakiś biznes to chyba patrzy się w głównej mierze by przynosił na przyszłość zyski.

Gość willyoumarryme1
mój mężczyzna właśnie 3 raz odsiaduje wyrok, poznaliśmy się gdy trwało postępowanie przeciwko niemu, więc wiedziałam od początku czym to może grozić... Dla mnie jest najwspanialszym człowiekiem na Ziemi, jego rodzina i znajomi są w szoku jak bardzo zmienił się przy mnie. Ja czekam na niego bo wierzę, że warto. Dla mnie liczy się przede wszystkim jakim człowiekiem jest dla mnie, a reszta mało mnie interesuje. W ogóle nie mogę znaleźć tematów, a wiem, że na forum pisały dziewczyny, które czekają. Czyżby pokasowano?

Nie związałabym się z takim facetem. Nie moja bajka.

Gość gość
Ja p*dolę, kiedy tępe zwierzęta przestaniecie mnożyć się z takimi małpami, żeby w końcu agresja i przemoc odeszła w zapomnienie do dżungli?