Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety twierdza ze patrza na urode mezczyzny skoro nie sa do tego

Polecane posty

Gość gość

Ewolucyjnie predysponowane? Przeciez o facetach mowi sie brzydka plec i taka maja byc. Faet ktory spedza w lazience 40 min zanim wyjdzie jest conajmniej watpliwej orientacji! A teraz troche biologi. Wsrod wszystkich gatunkow poligamicznych (w gatunkach monogamicznych nie ma dymorfizmu plciowego np u golebi lub labedzi) sa roznice w wygladzie miedzy plciami. U pawiow to samiec jest piekniejszy od samicy i bardziej atrakcyjny a samica to typowa szara myszka. Dzieje sie tak poniewaz jajeczka samic sa cenniejsze od plemnikow samcow i w zwiazku z tym samice pawia sa plcia deficytowa ta na ktora jest popyt. Samica pawia nie musi rywalizowac z innymi samicami o uwage samcow. Natomiast samce pawia owszem, musza eksponowac swoja atrayjnosc fizyczna pieknym wygladem jaskrawym upierzeniem itd. I to samica wybiera samca ktory ma najlepszy pawi ogon. A jak to jest u ludzi? U nas to kobiety sie stroja maluja i rywalizuja wygladem miedzy soba o uwage mezczyzn. Facet nie musi byc piekny poniewaz od zawsze byl plcia deficytowa ta ktora wybiera i przebiera w kobietach jak ulegalkach! Stalo sie tak na skutego tego ze mezczyzni czesciej gineli w wojnach z wlasnej glupoty na polowaniu czy chorob (slabszy uklad immunologiczny, np chlopcy w dziecinstwie choruja czesciej od dziewczynek). Skoro przedstawilem wam fakty to po co rzniecie glupa i twierdzicie ze facet ma lazic do kosmetyczki jak panienka? Zadbany owszem powinien byc ale bez jaj... doslownie bez jaj nie wymagajcie homosiow ktorze zaczna sie stroic jak kobiety!

Gość gość
Po za tym kobiety szukaja mezczyzn ktorzy zapewnia im poczucie bezpieczenstwa a takie bezpieczenstwo moze zapewnic tylko facet ktory przejawia cechy wygladu i charakteru sprzyjajace przetrwaniu. I teraz uwaga skoro taki facet doszedl do wieku w ktorym zaczyna dojrzewac przeszedl ten okres dojrzewania tzn ze MA WYSOKIE UMIEJETNOSCI PRZETRWANIA i zycie to zweryfikowalo czego dowodem jest to ze zyje i ma sie dobrze. Mezczyzna nie musi robic nic oprocz bycia soba i skupiania sie na przetrwaniu.

Gość gość
po ciul ci ten denny wywód, rozejrzyj się dookoła i zobacz jakim zainteresowaniem kobiet cieszysz się ty - obleśny pasztet, a jakim jakiś twój przystojny, dobrze zbudowany kolega. A towarem deficytowym to są inteligentni, przystojni i bogaci faceci a nie masa paszczurów, których pierwsza okazja do z********* to wiek 30+ gdy samotne matki szukają już facetów drugiego sortu:D

Gość gość
Haze ty to lepiej sobie poczytaj pare ksiazek na temat ewolucji a nie wypisujesz glupoty ;)

Gość gość
8:38 No wlasnie sie rozejrzalem i widze starych otylych bogatych facetow z 20 kilkuletnimi laskami wiec tak mam racje :)

Gość gość
Tak to prawda na co facetowi piekny wyglad jak to nie on bedzie zaplodniony nie on bedzie musial urodzic dziecko. Facet ma byc praktyczny inteligentny i zaradny zeby moc stworzyc poczucie bezpieczenstwa dla siebie i swojeh rodziny a do tego piekny wyglad nie jest potrzebny!

Gość gość
Haze to wybazgrolona lewacka idiotka :P dobrze ze nie chce miec dzieci bo by jeszcze rozprzestrzeniala to swoje geny glupoty dalej a tak darwin mial racje wygrywaja osobniki ktore przezyja i sie rozmnoza :)

Ewolucja ewolucją, a życie życiem. Ja wiem jak wyglądali moi faceci. Widocznie ja jestem ewolucyjnie predestynowana to zapewnienia sobie bytu samodzielnie i wybierania partnerów fizycznie atrakcyjnych.

Gość gość
Nie ty haze jestes wybrykiem natury taka ewolucyjna lewacka pomylka :)

Gość gość
Haze ty sie lepiej doedukuj bo glupota bije ci z oczu...

Ciężko to stwierdzić przez internet co i z czego mi bije, ale nie będę się awanturować. Nie ma o co. Póki co edukację zakończyłam, doktorat mi wystarcza w zupełności.

Gość gość
zawsze wygrywali lepiej zbudowani i zdrowsi faceci. Nie ważne co sobie wmówisz.

Gość gość
Haze doktorat o niczym nie swiadczy ;) kazdy glupi dzis konczy studia. Na uniwersytecie warszawskim jest profesor monika platek ktora twierdzi ze w zwiazkach homosiow rodza sie dzei... xD lesby sobie z palca strzelaja a pedaly rypia w doopy i zapladniaja sie analnie :D i ty reprezentujesz ten sam niski poziom co ona. 9:15 ok wygrywali ci najzdrowsi i najsilniejsi najzaradniejsi najinteligentniejsi ale co wygrywali? WYGRYWALI ZYCIE nie dali sie zabic innym ludziom zwierzetom chorobom i byli na tyle inteligentni ze potrafili zapewnic sobie schronienie jedzenie itd. A ci slabsi umierali UMIERALI! Martwy sie nie rozmnaza hello!? A wiec dowodem na to ze mezczyzna ma wysokie umiejetnosci przetrwania i tym samym dobre geny swiadczy sam fakt ze zyje i ma sie dobrze!

Gość gość
Autor ma 100% racji tak wlasnie jest Boze dopomoz abysmy wrocili do normalnosci ktora sam stworzyles!

Gość gość
Brzydki i zakompleksiony autor z zerowym powodzeniem u kobiet próbuje zaklinać rzeczywistość, Monty Python :D

Gość gość
Zyja i czesto maja się dobrze nawet największe fajfusy, nieroby i pijaki, oni też przeszli okres przetrwania. Takie pytanie do autora, jesteś jakos upośledzony umysłowo? Bo to co piszesz na to wskazuje.

Gość gość
10:32 richard dawkins "samolubny gen" kretynski glabie :)

Gość gość
* okres dojrzewania

Gość gość
brakuje tutaj Widmo, żeby temu downowi wytłumaczył na co lecą kobiety :D

Gość gość
Ciekaw jestem czy by przeszli okres dojrzewania gdyby nie sztuczny twor jakim jest panstwo opiekuncze.

Gość gość
W obecnych realiach gdy nie ma wojen przejście okresu dojrzewania?! :D:D Jak ktoś wyżej napisał, nawet wyjątkowe nieroby, bezrobotni, patologia go przechodzi bez problemu. Trzeba naprawdę nie mieć żadnych zalet, żeby jarać się takim czymś. Jeszcze jak do tego dodamy brak wyglądu to wychodzi kompletny nieudacznik :(

Gość gość
To już kobiety nie lecą na wytatuowanych bad boyów i dresiarzy? Tutaj kilku? jeden? użytkownik/ów tak twierdzi.

Gość gość
Mną dziewczyny zaczęły się interesować dopiero jak wziąłem się za siebie, zacząłem ostro ćwiczyć i dobrze ubierać a moja zaradność i pewność siebie się nie zmieniła. Wciąż mam beznadziejną pracę od lat, więc coś ta twoja teoria kuleje

Gość gość
Wszyscy jestescie kretynami a autor ma racje tak jest skoro facet zyje tzn ze potrafi przetrwac ale wy jestescie zaglupi zeby pojac nawet to. Wam trzeba mowic "wdech, wydech" bo bez tego byscie sie podusili.

Gość gość
dziś Ciekawe jak byś żył gdyby cie mama nie utrzymywała

Gość gość
W obecnych realiach gdy nie ma wojen przejście okresu dojrzewania?! smiech.gifsmiech.gif Jak ktoś wyżej napisał, nawet wyjątkowe nieroby, bezrobotni, patologia go przechodzi bez problemu. Trzeba naprawdę nie mieć żadnych zalet, żeby jarać się takim czymś. Jeszcze jak do tego dodamy brak wyglądu to wychodzi kompletny nieudacznik v nawet nieudacznik chciałby znalezć w sobie jakas zalete:classic_cool:

Gość gość
No wlasnie nie ma wojen mezczyzni nie walcza miedzy soba na smierc i zycie to i spoleczenstwo co raz glupsze bo glupie osobniki nie wymieraja chyba ze juz te totalne ofermy zyciowe z iq ponizej 80 popelniaja niezaplanowane samobojstwo w najglupszy sposob ;)

Gość gość
10:45 nie utrzymuje :) nie projektuj swojego nieudacznictwa na mnie.

Gość gość
Trzeba znaleźć usprawiedliwienie dla swojej brzydoty i w związku z tym całkowitego braku powodzenia