Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uzywacie w domu workow prozniowych do przechowywania ubran itp?

Polecane posty

Gość gość

Czy to sie sprawdza? Ja mam full ubranek po dziecku, ciagle ich przybywa i zajmuja duzo miejsca. Nie chce wydawac, bomplanujemy drugie, dlatego chce jakos zaoszczedzic miejsce przechowujac je

Gość gość
Nie używałam, ale też mi się piętrzą torby z ubrankami i z tego samego powodu je ciągle trzymam. Dlatego podbijam temat.

Gość gość
Uzywam. Nie tylko na dzieciece ubranka, ale.zimowe letnie nasze. Duza oszczednosc miejsca.

Gość gość
Ja używam do odzieży zimowej i tej na narty. Dobra sprawa to jest, mało miejsca zajmuje. polecam. A jeśli chodzi o ubranka po dziecku to 8 worów uzbierałam. Na strychu trzymałam 9 lat. Teraz jestem w ciąży, zniosłam 3 wory to się okazało wszystko do wywalenia a jeszcze jak mnie dopadł po tym katar i kaszel to ze 3 tygodnie mnie trzymało.

Gość gość
Ja nie mam zamiaru tyle lat czekać na kolejnego potomka. U mnie to będą 2 max. 3 lata :)

Gość gość
tu autorka, ja mam 15 mies dziecko i zaraz bierzemy się do pracy nad następnym

Gość gość
Używamy. Najlepiej się sprawdzają przy ubraniach i rzeczach, w których jest dużo powietrza. Typu kombinezony, kołdry. Warto sprawdzić grubość folii. Cienka puszcza na twardych elementach typu guziki czy zamki.

Do ubranek dziecinnych się nie sprawdzają, przerabiałam to. Z tego typu rzeczy nie da się wyciągnac dużo powietrza, więc nie ma sensu ich używać. Najlepsze są do poduszek, kołder, swetrów, kurtek zimowych.

Gość gość
A gdzie kupujecie dobre worki? Słyszałam, że tanie np. Z allegro mogę wypuszczać powietrze i są do niczego.