Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość z problemem

Depilacja intymna

Polecane posty

Gość gość z problemem

Cześć, mam problem z depilacją intymną, otóż bardzo dbam o to, żeby być całkowicie gładziutka podczas sexu. Mój facet nigdy nie widział mnie z odrastającymi włoskami, no i tu zapędziłam się w kozi róg, bo staram się jak najwięcej depilować depilatorem, jednak wykończyć musze wszystko maszynka, po której już następnego dnia mam klujace włoski, nie chcę żadnych paseczkow, ani przyzwyczajać męża do tego, czy są na to sposoby i bezpieczna depilacja trwała w intymnych miejscach? Pełna oczywiście. Przez tę moją obsesję często odmawiam sexu... Albo robimy to co kilka dni, wszystko reguluje moja depilacja, nie ma spontaniczności, bo musze wiedzieć "kiedy " się okolic:(

Gość gość
Musisz golić się codziennie, rano lub wieczorem. Nawilż szparkę wodą i dokładnie ogól. Na końcu przemyj watą nasączoną spirytusem.

Gość gość
Podobno można laserem, usuwa się włosy całkowicie, z tym ze z tego co wiem trzeba zabieg powtórzyć kilka razy. Czytałam kiedyś w necie, że to kosztuje 2 tys.

Gość gość
a po co depilujesz zostaw to chroni przed infekcjami

Gość gość z problemem
Nie ma takiej opcji, żebym zostawiła cokolwiek i chyba ze wstydu bym się spaliła, jakby mój facet mnie taką dotknął, nie piszcie proszę o tym, że dla facetów to ok itp, ja po prostu chcę być zawsze gładka, żeby móc bez skrępowania, sex uprawiać kiedy chcę, a nie biec do łazienki, albo dopytywac, czy to dzisiaj na pewno :( codziennie golić nie mogę, bo mnie to bardzo podrażnia i szybko odrasta :( a czy któraś z was miała robioną intymną depilację laserową z pozytywnym skutkiem?

Gość gość
Moim zdaniem - jako faceta który goli się codziennie - jedyna opcja by mieć zawsze gładką skórę, to właśnie codzienne golenie.

Gość gość z problemem
Tylko Twoje miejsca golone codziennie nie są tak wrażliwe i podrażnione,jak moje ;)

Gość gośćśćć
ja nie mogę :O ludzie to jednak mają problemy :D

Gość gość
a po co sie tak męczyć? przecież facet jeśli Cie kocha,to z włoskami też będzie Cie kochać i nie będzie sie brzydzić jeśli jest dojrzały i normalny myśle,że niepotrzebnie narzucasz sobie taką presję ja sobie nawet tego nie wyobrażam.. ciesze sie,że sie nie gole :)

Gość gość z problemem
Dzięki, ale moje pytanie dotyczy czegoś innego, nie jak zaakceptować swoje włoski, tylko jak się ich pozbyć :) co do oceny moich problemów, to dla mnie to duży problem w sferze intymnej. Jeżeli oceniasz, że jest to mały, to oczywiście, z globalnym ociepleniem nie konkuruję, ale o to chyba w tym forum chodzi

Gość gość
Czy nikt nie depilowal.się laserowo intymne na zero?

Gość gość
Ja przeprowadzałam taki zabieg depilacji laserowej "do zera" w tym gabinecie www.sofibeauty.pl. Miałam problem z owłosieniem tych okolic bo często chodziłam na basen i depilacja co dzień to masakra. Teraz mam spokój z resztą sobie poradzę :)