Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego po tylu latach od rozsatania ta wiadomość tak mną wstrząsnęła?

Polecane posty

Gość gość
Jasne ;) Jakoś trudno mi uwierzyć w Twoją niewinność. A wiesz dlaczego? Zdążyłaś pokazać na forum, że potrafi Ci odwalić bez powodu.

Gość gość
nie musisz mi wierzyć, nie jest mi to do niczego potrzebne :) ja wiem swoje i wiem, że w niczym nie zawiniłam. A to ''odwalenie'' jak nazywasz to nie wiem do czego się to pije. Bo nikogo tutaj nie obraziłam ale jasno wyrażam swoje zdanie. Do gość 19.16- dziękuję, teraz wiem, że tak musi być, że może kiedyś odnajdę prawdziwe uczucie

Gość gość
Weź kobieto się opanuj!co mógł by ci zaoferować młodzik 21 lat!O matko przecież to sik jeszcze był w tym wieku!

Gość gość
zgadzam się, autorka jest jakaś taka przewrażliwiona. Więc też nie wierzę, że to jej wycie po nocach jest miarodajne, a ona niczym nie irytowała jak nawet przez neta jest męcząca.

Gość gość
"gość 20.09 - dzięki ja już nie mam siły na to odpowiadać. Jeśli ktoś chciał mi dowalić to mu się udało. Nawet nie wiecie jak bardzo." 1. Jeśli jego słowa też rozumiałaś odwrotnie i czepiałaś się bez powodu to nie dziwię się, że po jakimś czasie kolesiowi nerwy puściły. 2. Wyolbrzymiasz i reagujesz histerycznie. Jeśli ktoś taki jak Ty mówi, że facet upił się i zbłaźnił to to może oznaczać, że wypił 2 piwa po których zrobił się bardziej wesoły ;)

Gość gość
Wysraj się na Jego związek i tyle.

Gość gość
A nie może się zwyczajnie odpierdolić od życia chłopaka ? Szmata jedzie po nim i jeszcze ma jakieś żale. Zajmij się swoim życiem i znajdź kogoś kto cię bzyknie chociaż bo ci w dekiel wali. Wali od niej na kilometr manipulacją każdy by wolał nachlać się lub być z normalną kobieta.