Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Romelu

Czy facet może uwieść każdą kobietę? Dałybyście się uwieść nieznajomemu na ulicy

Polecane posty

Gość Romelu

Witam, mam 23 lata i od paru miesięcy zajmuje się podrywem kobiet na ulicy. Mieszkam w małej 90 tyś miejscowości, gdzie jest kilka zaledwie szkół, więc większość ludzi zna się od małego. Dlatego postanowiłem nie podrywać moje koleżanki a zupełnie obce osoby na ulicy. Podobno, że są trenerzy uwodzenia (sam inspiruję się na YouTube nimi.) To oni wmawiają ludziom, że są w stanie mieć każdą laskę, aby tylko generować odpowiedni emocje, umieć postępować z nimi! Nie ważny wygląd ważny sposób w jaki podchodzisz, i emocje jak to będzie to będziesz miał każdą. Czy to jest prawda? Czy rzeczywiście dałybyście się uwieść na ulicy obcemu kolesiowi, dałybyście numer, a potem spotkały się z nim. Podobno mistrzowie są w stanie zgadać na ulicy do laski i wylądować z nią w łóżku chwile później. Sam swoje próby póki co pale, i efektów nie widać Dodam że nie jestem jakiś przystojny raczej mocno ale to mocno przeciętny. Ratuje mnie jedynie to że trochę chodziłem na siłowni i pływałem. A więc czy takie podchodzenie ma sens? czy laski nie patrza na wygląd faceta?

Gość Romelu
ja dałem się uwieść każdemu facetowi na ulicy. ciekawym czy kobiety też tak mają?

Gość gość
nie, nie dałąbym się uwieść żadnemu facetowi na ulicy nawet gdyby wygladal jak chol.erny Brad Pitt :O

Gość Rozpieszczona Dama
HAHA, uważasz że mając mocno przeciętny wygląd jesteś w stanie poderwać kogokolwiek na ulicy? To jest nie możliwe, zaufaj mi jako kobiecie, nie jesteś w stanie nic zdziałać. Musisz czymś zaimponować a więc: kasą , wyglądem Jak nie masz jednej chociaż z tych rzeczy to zapomnij o uwodzeniu. Znajdź sobie laskę ze środowiską skromną i pracowitą a nie biegaj za laskami po ulicy

Gość Wygidaiło
Sam tak kiedyś kombinowałem. I co? i nic Mieszkam nie w jakies pipidówie ale w Krakowie, wielkim mieście gdzie podobno studenci są otwarci na świat i nowe znajomości. Tylko to między bajkami można wlożyć. Laski poznaje się na imprezie a i to jest ciezkie. Wiesz jak się poznaje najlepiej kobiety. Umawiasz sie w grupie z kolegami koleżankami, one przyprawdzają swoje znajome i na tej zasadzie

trenerzy od uwodzenia są do niczego. Czy facet może uwieść każdą kobietę/ to zależy jeśli odpowiada każdej i ona na to wyrazi zgode

Gość gość
Daj sobie spokój gościu z takim czymś. tylko nabawisz się wstydu a jak mieszkasz w takim mieście to się rozejdzie że łazisz po ulicy i kompromitujesz się.

Gość gość
Nie :D chociaż to prawda że facet zdecydowany i pewny siebie ma zawsze większe szanse niż ktoś z jakimiś fobiami społecznymi :D

Gość gość
Człowieku, oni kit wciskają, bo kasę za to wyciągają. Nawet jak 2 koty w marcu wrzucisz do jednego pomieszczenia, to nie znaczy, że zaraz będą się ze sobą bzykać. Wszyscy ludzie mają swoje preferencje, to co mówisz nie ma tak naprawdę znaczenia. Albo się spodobasz albo nie. Większość kobiet nie zareaguje na to. Na tym świecie jest wielu zboczeńców, a kobiety są ostrożne.

Gość gość
są tacy ludzie, że mają w sobie instynkt uwodziciela ale to jest 1 proc. Tak naprawdę w Polsce nie ma mody na podryw. co innego Hiszpania, Włochy, Francja Tutaj każdy cię zleje. A pozatym co ci da numer od laski na ulicy. Zagadasz dostaniesz numer i co? Ona nagle się z tobą umówi ?

mieć laski nie możesz chyba żadna taka głupia nie jest. Możesz z nią planować miło spędzić czas i mieć dzieci jeśli się zgodzi

Gość Romelu
dresik nike i buciki też firmowe , białe czyste spkarpeteczki , żel na włosach i wszystkie moje

Gość Romelu
Ja oglądam ich na necie, i podziwam ich rzekome wyniki. No nie będe mówił i wskazywał konretnego kanału. Ale gość podobno zbiera od 300 do 600 numerów w ciągu roku. Z czego 10 proc kończy się seksem. Nie wiem ale pokazuje filmiki gdie te podchodzenie jest rzeczywiscie efektywne Pytanie czy laskom to nie imponuje? że jakiś koleś docenia ich urode

Gość gość
ostatnio jednego takiego co uwodził po tych kursach w warszawie aresztowali :D

jakbyś podszedł do kobiety z postawą "czy mogę Cię mieć " to mądrzejsze by pouciekały

że doceni urode to poczują się docenione. Same się docenią ale to nie znaczy że ją sobą zainteresujesz

Gość gość
Tak zrób z siebie debila i lataj po galeriach, albo ulicach za numerami. Uwierz mi każda co bardziej poukładana laska cie oleje. Da ci numer jakaś walnięta albo desperatka

Gość gryfny
a spróbuj podryw na zasadzie , Hey laseczka, - dawno się nie widzieliśmy , czy pamiętasz ? byliśmy razem na imprezie, tam u Gośki - nie pamiętasz mnie ? no powinnaś mnie pamiętać , bo , bo , no wiesz jak było , gdy wszedłem na chwilę do łazienki aby się wyjszczeć do wanny , to wiesz, no , siedziałaś na kibelku i robiłaś lodzika Michałowi , a potem rzygałaś do wanny , wszyscy rzygali i szczali do wanny w czasie imprezy , no , co , teraz sobie przypominasz ?

Gość gość
Słuchaj, ja w to się bawiłem pare lat temu. Tzn, jak byłem nastolatkiem. Miałem 18 - 20 lat. Łaziłem po Kielcach i zaczepiałem turystki, i inne. Sukcesy były, laski dawały numery musisz podchodzić do dziewczyn z pewnością siebie nie pokazywac że ci zależy, nigdy nie mów że jest piękna, raczej naśmiewaj się z niej ale oczywiście z wyczuciem i delikatenie. Zainteresuj ja czymś, musisz operować dotykiem, albo uwodzić oczyma. Jak nie masz wyglądu to chuj z tego bedzie. Ja brałem numery były dni że i 10 dziewczyn mi dawało numer. Ale z iloma się potem spotkałem? powiedzmy 1/4 tego co zebrałem z ulicy. Z iloma miałem stały kontakt i seks? z max 1 na 20! Niestety żeby z kimś być, musisz temu komuś odpowiadać nie tylko fizycznie, musiscie się polubić a ciężko stwierdzić po minucie znajomości na ulicy że kogoś lubię. Także nie jest to proste A żeby mieć z seks szybko już na 2 czy 3 randce to naprawdę musiałbyś seksualnie działać na kobietę, a to potrafią najlepsi i najprzystojniejsi takim nie jesteś

Gość gość
"Sukcesy były, laski dawały numery musisz podchodzić do dziewczyn z pewnością siebie nie pokazywac że ci zależy, nigdy nie mów że jest piękna, raczej naśmiewaj się z niej ale oczywiście z wyczuciem i delikatenie." x HAHAHA, podchodzisz do dziewczyny po to, by okazać, jak bardzo NIE jesteś nią zainteresowany, jak bardzo ci na niej nie zależy i jak jest ci obojętna, a ona sika w majtki z ambicji zdobycia tak niedostępnego obiektu (nie zauważając nic a nic, że przecież podbiłeś do niej, więc twoje zainteresowanie nią BIJE PO OCZACH)... te bajki pseudopodrywaczy są tak odrealnione, że szkoda słów xD

Gość Romelu
Inna sprawa że ja miałem sie zapisac na taki kurs uwodzeni w krakowie :)

Gość gość
Zawsze możemy trafić na kanibala! !!!

Gość Romelu
a jak byscie zareagowąły na taki tekst "cześć , jestem Dawid, mam dużego członka i własne mieszkanie :)"

Gość Rozpieszczona Dama
Jebał bym ci w pysk

Gość Romelu
ty Dama, to ty facet jesteś??? :P

Gość Rozpieszczona Dama
Jestem tansem