Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bratowa,a opieka na d moja chora mama

Polecane posty

Gość gość
Ale z ciebie autorko gn/ój śmierdzący, pomojam,że to PROWO:)

Gość asdsas
Starszy brat nie pomoże, młodszy rozpieszczony przez co zwolniony z obowiązku, Ty mieszkasz daleko, chcesz się wyspać, polatać po znajomych, a bratowa, to pracując do 15 tej ma czas na sprzątanie mamusi, pomyliłaś się i to bardzo.

Gość gość
moim zdanie powinniscie usiasc wszyscy razem i poszukać rozwiązania tej sytuacji,bo wiadomo ze matce trzeba pomoc na stare lata.Autorko jesteś strasznie rozszczeniowa najlepiej wszystko bys zwaliła na głowe bratowej -nie ładnie .W pierwszej kolejności jesteście wy -czyli dzieci -bratowa może pomoc ,ale na pewno .nie ma obowiązku sprzatac szwagrowi.Pokni się w głowe

Gość gość
ale bezczelna z ciebie dziadowa autorko, współczuje bratowej, ja bym do tesciow nigdy nie poszła wole swoje ciasne ale własne gdzie nikt mi nie wymawia, jak chce to gotuje i sprzątam, jak nie to nie, nie zawali sie...

Gość gość
Jeśli żyją rodzice bratowej, to wyobraźcie sobie, że ona pracuje, ogarnia u siebie w domu, pomaga swoim rodzicom i jeszcze teściowej. Wyzysk, pomijając brak szacunku, wykorzystać dla własnej wygody zamiast podziękować i być wdzięcznym dobrej kobiecie.

Gość gość
Tak powinna gotować teściowej szwagrowi i jak autorka przyjeżdża to jeszcze jej po co za różnica dwa ziemniaki w tą czy tamta.....w końcu mieszka w ich domu i tak aż do smierci....a najlepiej na tym wyjdzie szwagier po nadal mieszka zajmuje pół domu z mamuśka i będzie miał wszystko pod nos.Jesli mąż bratowej jest tak samo pierd......jak autorka to współczuję bratowej