Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak ją wspominacie?

Polecane posty

Gość gość

Jak wspominacie nieszczęśliwa miłość? Ze smutkiem, żalem? A może całkiem miło? Moja miłość chyba już wpisuje się w nieszczęśliwa, trwająca 3 rok. Dalej myślę, wspominam nasze rozmowy, gesty i spojrzenia. . Zaakceptowalam to, ze nie ma nadziejii i nie należy jej na sile szukać. Moje odczucia są bardzo mieszane, od żalu i smutku a nawet łez do takiego ciepła w wewnątrz, całkiem miłego. Zastanawiam się jak po latach wraca się do tego wspomnienia o tej osobie. . Czy to z biegiem lat staje się mniej bolesne a bardziej mile? Czy te uczucie kiedyś całkowicie uleci ?

Gość gość
A dlaczego się skończyło u Ciebie autorko? U mnie przede wszystkim tęsknota, zwłaszcza gdy mi się przyśni..

Gość gość
Zakochałam się z wzajemnością w zajętym mężczyźnie. Rozum wygrał fizycznie, menatnie umieram.. Nic już nie jest takie jak przedtem. Nie potrafię zapomnieć a mija już 3 rok. To Się chyba tak nazywa, niespelniona miłość. A jak jest u Ciebie?

Gość gość
po 20 latach stwierdzam ,ze byłam debilką przeżywając rozstanie tak boleśnie.:P

Gość gość
20 lat?? Ja mam nadzieje ze to jeszcze max kilka msc i się skończy..

Gość gość
no nie,po 2o latach stwierdziłam ze byłam durna,a cierpiałam chyba z 5 :O sama się nakręcałam,wspominałam analizowałam ,zamiast to olac i cieszyć sie tym co miałam.Kobiety tak lubią,chyba ....

Gość gość
Po 10 latach nie moge uwierzyc, ze kochalam takiego skur / wiela. Do teraz wydaje mi sie czasami, ze wymyslilam go sobie, trudno uwierzyc, ze sa na swiecie takie szmaty.

Gość gość
I tez nakręcałaś scenariusze możliwych sytuacji? Tworzylas iluzje czegoś co mogłoby być?

Gość gość
Nie.

Gość gość
Ja dalej go kocham i tęsknię za nim. Z tego co wiem to on tez. Rozstaliśmy się bo nie bal sie konsekwencji związania sie na stale z kobieta z dzieckiem. Nigdy nie udalo mi sie namówić go aby spróbował. Nie potrafię przestać myśleć mimo ze niedlugo minie rok