Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki kolor mebli macie w kuchni? Zamawiam meble i jeśli nie biały to jaki?

Polecane posty

Gość gość
Ja miałam białe laminaty które zżółkły po czasie. Dodatkowo niestety mam aneks w który prosto wali południowe słońce więc wszystko było widać. Każda kropelke, zaciek, plamkę. Blat w kolorze ciemnego orzecha...masakra. znać było każde okruszek chleba. Wyrzucilam kuchnie na kibel i mam nowa- kształt nowoczesny, ramki. Fornir dębowy, blat jasny, piaskowy. Moge długo nie czyścić frontów i nic nie widać.

Gość gość
Lakier nie żółknie

Gość gość
Ja mam meble w kuchni czarne na wysoki polysk. Bardzo mi sie taki styl podoba ...chociaż myślałam że będzie trudniej zachować czystkośc ...nic mylnego. Firma przyjechała zrobila projekt http://www.agal.pl/meble-kuchenne-na-wymiar i jestem zadowolona ze swego królestwa.

Gość gość
Super jest połączenie grafitu i ciemnego drewna. Ogólnie sporo realizacji i inspiracji możesz znaleźć na stronie www.kuchrem.pl - nawiasem mowiąc jest tam też moja kuchnia, która pomimo uplywu czasu ma się świetnie :)

Gość Lukrecjia
Jeżeli chodzi o meble kuchenne to bardzo sobie cenię wykonanie i precyzję. Bardzo Ci polecam tą sprawdzoną firmę http://meblo-mix.pl/ Meble wykonane są z niezwykłą fachowością, są przestronne i funkcjonalne. Bardzo polecam

Gość gość
Masakra teraz wszyscy robią białe meble. Wszystkie kuchnie na jedno kopyto:/

Gość gość
Mi właśnie montują panowie meble drewniane, dębowe. Mam taką pracę, że często bywam w domach klientów i 90% kuchni jest biało-czarna, albo biało-szara. Ja urządzam dom bardziej w stylu klasycznym, dlatego też zdecydowałam się na meble drewniane z kamiennym blatem, są ponadczasowe. Ale to wszystko kwestia gustu:)