Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boże jak dobrze że jestem z pokolenia 88 a nie pozniejszego

Polecane posty

Gość gość

Bo "mlodziez" urodzona powiedzmy po 95 r to dno, tzn nie wszyscy, ale widze jacy teraz są , kompletna beznadzieja, "faceci" zniewiesciali, zero meskości, ja mimo ,ze jestem z 88 to w ogole lubie starszych od siebie, a nigdy bym nie chciala byc z mlodszym bo sa kompletnie aseksualni dla mnie, zero meskości, dziwne zachowania i w ogole szkoda gadac :O A te dzieci ktore sie urodzily teraz to juz nie chce myslec jakie za jakies 20 lat stworza pokolenie, strach sie bac :P

Gość gość81
prawda, mutanty kompletne, to są tzw "tęczowi mężczyźni" masakra

Gość gość
Ja lubię facetów z rocznika 87 ;-)

Gość gość
i tak jesteś z pokolenia gim goowna, najlepsze roczniki to max 85 późniejsze coraz bardziej głupie i zdemoralizowane

Gość gość
hmm..im dalej w las tym wiecej drzew.. po prostu jestesmy jeszcze "starego typu ludźmi z poprzedniego stulecia" i coraz ciężej nam będzie chyba.. jedną nogą jeszcze w XX wieku a drugą w XXI ludziom z przelomu wieku zawsze jest ciężko ;/

Gość gość
10:52- moze i racja, dlatego gustuje w starszych facetach ode mnie, im dalesze pokolenie tym bardziej p******e... Moje jeszcze ujdzie w tłoku, zauważyłam, ze ludzie w mojego rocznika sa zupełnie inni niż np juz z 95

Gość gość
10:53- no i dobrze mnie to pasuje, dobrze,ze mialam dziecinstwo w latach 90-tych bez internetu, ze bawiłam się na dworze z dziecmi, a nie gralam w glupie gry komputerowe itd, teraz dzieci to nawet bajki ogladaja zupelnie inne niz byly wcześniej, widze po mojej siostrzenicy

Gość gość
gość dziś 10:53- no i dobrze mnie to pasuje, dobrze,ze mialam dziecinstwo w latach 90-tych bez internetu, ze bawiłam się na dworze z dziecmi, a nie gralam w glupie gry komputerowe itd, teraz dzieci to nawet bajki ogladaja zupelnie inne niz byly wcześniej, widze po mojej siostrzenicy x Ok, zgodze sie, ale nie wtym rzecz. Ja jestem z 81 i czuje sie zagubiona po prostu momentami, czuje sie jak mamut, dinozaur powoli, a im dalej, tym bardziej mnie nie rozumieją - o to mi chodziło.. i czuje ze wartosci ktore wyznaje są w dzisiejszym swiecie bezwartosciowe

Gość gość84
k'urwa wyjde z siekierą

Gość gość81
Poza tym... skoro mamy lepsze wartosci powinnismy je przekazywac dalej, ale młodsi nas ignorują, myślą może, że na złość im chcemy zrobic.. a to nie tak.. po prostu chodzi o to zeby nie wymyslac koła na nowo..eh..

Gość gość
Też czuję się czasem jak dinozaur więc znam ten ból :O Tzn staram się iść z duchem czasu, ale np pewnych rzeczy już nie rozumiem, np siedzialam kiedys z kuzynka z rocznika 2000 i jej znajomymi chyba z rok temu, to przy mnie dzieciaki, ale kompletnie mieli inne tematy, nie mozna bylo z nimi o niczym pogadać itd. Albo moja siostra cioteczna jest z rocznika 96 i oni na studiach maja tylko tematy typu chlanie , imprezy itd, ile kto wypil, kiedy rzygał, masakra jednym slowem, ja też za moich studiach swieta nie byłam i lubilam czasem imprezy, ale mozna bylo o czymś innym pogadać, a tutaj to taka pustota intelektualna, ze sie zalamałam :O Nawet subkutury byly inne np kiedy chodzilam do liceum w roku 2004 to byli u nas sami "matale" ,ale mialo to swoj fajny klimat, te plecaki z drelichów, glany, koncerty latem, wyjazdy w Bieszczady... A potem pojawiło się "emo" i te inne g****a

Gość gość
* sami metale- miało byc

Gość gość
Czasem to tęsknię do czasów liceum rocznik 2004-2007- niby to nie bylo aż tak dawno, ale przez te 10 lat wiele się zmieniło, ludzie sie zmienili przez te 10 lat, w sensie to pokolenie ktore np teraz chodzi do liceum

Gość gość81
Własnie..metale i inni długowłosi heh. Chyba to juz koniec epoki rock'n'roll'a tak generalnie- nie tylko metalu. Teraz te bajbery i inne śmiecie są - zostaje tylko słuchac starej muzyki bo bajbera i r'uh'anny słuchała nie bd nigdy w zyciu, nawet jak bd miala przyłożoną broń do skroni..

Gość Gdybyś PlZDO  Wiedziała
Pokolenie 95+ to styl szyk i gracja. Wysoka kultura i wychowanie. Piękno i elegancja długie penisy i arystokracja. Problemów dewastacja i lekka dewiacja. Elita

Gość gość
Gdybyś PlZDO Wiedziała dziś Pokolenie 95+ to styl szyk i gracja. Wysoka kultura i wychowanie. Piękno i elegancja długie penisy i arystokracja. Problemów dewastacja i lekka dewiacja. Elita X hahah własnie sie odezwał ktos z pokolenia 95+ ..raper od siedmiu k'ur'wa boleści, idz w cholere, bo mnie rozsmieszasz :D 🖐️

Gość gość84 pisze z fona
dzisiejsze nasto i dwudziesto paro latków to pokolenie spier'dolin j'ebanych k'urwa ! wyjde z siekierą zaraz bo już piany na mordzie dostaje jak czytam ten temat i myślę o nich... o tych k'urwach w spodniach pampersach, rurkach, rurkopampersach itp. no zabić k'urwa tylko, jestem z krakowa i już hu'jawicy dostaje z nimi a jak przychodzil do rossmanna jak byłem tam łochroniarzem to nie mogłem na nich patrzyć i słuchać, tak mnie wk'urwiali

Gość gość
w ogole 10 lat temu to bylo wszystko inne, w liceum pierwsze milosci itd, nie od razu tak kazdy z kazdym szedl do lozka, ja stracilam dziewictwo i tak uwazam dosc wczesnie bo mialam 18 lat, ale wtedy jeszcze wiele moich kolezanek bylo dziewicami, a teraz to juz czasem 15 latki zaczynaja z byle kim. wtedy byly pierwsze milosci, jakis taki klimat, wyjeżdzaliśmy z paczka w bieszczady i robiliśmy ogniska, uczylam sie wtedy grac na gitarze i ubieralam na czarno, nosilam glany, mialam kolegow "metali" , oczywicie z tego wyroslam i teraz ubieram sie normalnie, ale milo wspominam tamte czasy

Gość gość
Albo jakiej fajnej muzyki wtedy słuchaliśmy Nirvana, Metallica, albo starszych jak Pink Floyd, the the Doors... to były czasy... Oczywiście była też druga subkultura to byli tzw "skejci " , ale naszczęście malo ich bylo w moim liceum, choć już wolałam tamtych skejtów niz pozniejsze emo i tym podobne

Gość gość
od skejtów gorsze byly dresy, bleeeeh..te rapiery czy cuś..ufo ebane to jest..

Gość gość
No w sumie racja dresy były gorsze ;) Tzw blokersi, siedzieli ciagle kolo swoich bloków na lawkach, pili piwo itd

Gość gość
Mnie najbardziej wkurza że te pokolenie 95+ nabija się z największego Polaka Karola Wojtyły Papieża Jana Pawła II. Ja jestem z pokolenia 87 i za moich czasów było to nie do pomyślenia. Ostatnio nawet jakieś gimbusy w moim mieście napisały przy pomniku największego z Polaków - "jebał małe dzieci"! Skandal! Czemu te pokolenie nie ma żadnych wartości?

Gość Gdybyś PlZDO Wiedziała
Ja na ciebie nie K.u.r.w.u.j.e. STARA PRUKWO ZA MONITORA. Wasze żale że mie zdradził że skarpet nie pozbierał.Zmarszczki na d00pie celuiit . Śmieszni jesteście .

Gość gość84
@11:41 a nie j'ebał...?

Gość gość
Gdybyś PlZDO Wiedziała dziś Ja na ciebie nie K.u.r.w.u.j.e. STARA PRUKWO ZA MONITORA. Wasze żale że mie zdradził że skarpet nie pozbierał.Zmarszczki na d00pie celuiit . Śmieszni jesteście . x za 20 lat i ty bedziesz miał zmarszczki, kredyty, albo prostate, wiec nie jestes jakis lepszy model, jestes tak samo czlowiekiem i prawa fizyki i biologii i ciebie nie ominą per Pi2DO !!!

Gość gość
Albo "hipsterzy" co to do cholery ma być, jak może pociagaj facet hipster ? :P dla mnie masakra

Gość gość
jak dobrze, że jestem z pokolenia 33, wszyscy urodzeni poźniej to rozwydrzone dzieci!

Gość gość
To wszystko przez te yebane gimnazja. Jakiemuś debilowi zachciało się reformować 16 lat temu system edukacji i mamy jakieś gimnazja durne,jakieś goowniane egzmaniny,idityczną maturę. Mam nadzieje,że chociaż te z****** gimnazja zlikwidują i przywrócą podstawową szkołę jak było tj w cyklu osiem lat. A nie jak teraz debilizmy jakieś.

Gość Smernik 95
"Ostatnio nawet jakieś gimbusy w moim mieście napisały przy pomniku największego z Polaków - "j**ał małe dzieci"! Skandal! Czemu te pokolenie nie ma żadnych wartość" My mamy swoje wartości to że jesteś z pokolenia DEBlli to twoja sprawa. Zbijami się z święto -Je.bliwych księży co dzieci molestują. W waszych czasach to nie do pomyślenia. Racja bo wy może macie takie zwyczaje w rodzinach. My nazywamy rzeczy po imieniu. Czy wam się podoba czy też nie.