Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boże jak dobrze że jestem z pokolenia 88 a nie pozniejszego

Polecane posty

Gość Ale wam DOPlERDOLlŁ
Smernik 95 dziś

Gość gość
Co tu tak agresywnie? Ludzie są różni, część tych z 95 i dalej jest jaka jest, a część jest normalna, nie przesadzajmy.

Gość gość
Smernik 95 dziś X mylisz sie, duzo osob 80+ to ateiści i innowiercy nie wkladaj wszystkich do jednego worka ok? weź zrób "x" i zacytuj do kogo bylo haha :D 🖐️

Gość gość81
Ale wam DOPlERDOLlŁ dziś X mnie nie dopier'do'lił, bo ja nawet bieżmowania nie mam hahah nie jestem katoliczką

Gość DIa przyjemności
C..H..U..J wam w D..U..P..E

Gość UWAGA JECHOWIEC
gość81

Gość gość
Przestań trollować na tym temacie 30 letnia lewacka peezdo.:D

Gość rocznik83
a kto lubi facetów z rocznika 83? :classic_cool:

Gość gość81
UWAGA JECHOWIEC dziś gość81 X No sorry, jechowiec też nie - pudło! Zgaduj dalej :D

Gość Smernik 95
gość dziś JESTEŚ zbyt inteligenta żeby zrozumieć

Gość UWAGA DEBlL
TRAFIONY ZATOPIONY

Gość gość
Uwaga.Lewacki pawian (troll)z czerwoną doopą(nudzi mu się) toczy tu dyskusje w dwóch osobach (a zaraz pewnie w trzech).Już się zaczyna.To ten co tu wjechał z papieżem. Pomyliłeś lokale.Wypier....kondoniarzu. Tu jest rozmowa o chorym społeczeństwie,które trzeba leczyć z gimnazjów i innych POmysłów inżyniera Boozka.

Gość gość
Mam nadzieje że "Nieudany" (przez duże "N") projekt-gimnazjum jak.najszybciej pójdzie się jebać,że tak napisze kulturalnie.

Gość gość
Tak to były czasy. Pamiętam jak w latach 90 praktycznie same mauluchy stały w wawie. Jakoś inaczej było. A teraz to zupełnie inny świat. Dzieci inne. Siedzą w komputerach. Wszystko wycwanione. Poobcinane nie wiadomo jak. Inna stolica zupełnie była. Mieszkalam na wsi i PKS na uniwerek całkiem co innego. Chociaż jak teraz niektóre dzieci mieszkają na wsi i naprzyklad pomagają rodzica to tez są inni,lepsi. Mnie to najgorzej razi ta młodzież miastowa. Taka nieprzystępna,wszystkie rozumu pozjadali. Ale teraz polska się zmieniła. Jeszcze w na początku 2000 to jakoś tak jak dawniej a parę lat to juz całkiem poszło do przodu.

Gość gość
Aż strach myslec co bedzie za 20 lat i jak sie w tym odnajdziemy :P

Gość gość
A jak jestem z roku 95 to jestem to pokolenie jeszcze do zaakceptowania czy już najgorsze gimg****o? :P W ogóle nie wiem co to za pomysł, zeby zawsze odgraniczac mój rocznik, jaka jest różnica między rocznikiem 92, 93, 95 a 97? Już prędzej dzieci lat 80 i 90 to ok, mogą mieć trochę inne doswiadczenia. Poza tym ludzie są różni, jak można tak generalizować? Ja też miałam dziecinstwo na dworze, pierwszy kompyter dostałam jakoś pod koniec podstawówki, ale i tak nie siedziałam przed nim długo. Studiuję teraz na pierwszym roku i to nieprawda, że ludzie rozmawiają tylko o chlaniu. Skąd wy czerpiecie swoje informacje, bo jakaś dziewucha z rocznika 96 lubi chlac, widocznie patologia, ja się z takimi nie zadaję ;/. A patologia była w każdych latach, powojennych też.

Gość gość
Swieta prawda. Wydaje mi sie ze normalni ludzie koncza sie na roczniku 90.

Gość gość84
tylko '84 k***a DODA też jest z '84 - moja pani

Gość gość
@12:16 masz przykład powyżej pana o nicku: gość84 ~ jaki on normalny OJEJ

Gość gość
12:15- pewnie zdarzają się "normalni" ale to pokolenie zawsze będzie inne, będzie miało wyprane mózgi przez tv, internet od dziecka, zawsze to inna mentalnosc itd

Gość gość
Ja jestem z rocznika 91' nie wiem czemu większość z Was twierdzi, że pokolenie lat 90-tych to gimbaza. Jestem normalnym juz dorosłym człowiekiem, dzieciństwo "spędziłam "na podwórku bawiąc się z rówieśnikami. Potrafię rozmawiać na inne tematy, nie tylko o piciu czy imprezach. Wśród moich znajomych w podobnym wieku jest wiele takich jak ja. Nie lubię dzisiejszej muzyki, nie jaram się plotkami z wielkiego świata. Dla mnie życie to coś więcej niż smartfon i Facebook. Wartośc***atriotyczne nie są mi obce mimo tego, że chodziłam do gimnazjum, ale chcę zaznaczyć że kiedy ja chodziłam do gimnazjum nauczyciel to był autorytet. Wszyscy się ich bali. Nie wrzucajcie wszystkich do jednego worka.

Gość gość
Rocznik 91 jeszcze ujdzie, ale powiedzmy 95 i wyzej to masakra, a najlepsze sa osoby urodzone jeszcze w latach 80-tych

Gość gość
Ja jestem z rocznika 85 i mam młodsze siostry z 94 i 97 r i powiem wam że rożnica w podejściu do życia między nami jest duża. Siostra z 94 r bardzo wzorowała się na mnie wiec ma poukładane w glowie i można z nią porozmawiać na poważne tematy ale ta z 97 to całkowicie inna bajka. A pamiętam jak się urodziła to jej doope wycierałam a teraz mnie często wyzywai uważa że jest mądrzejsza ode mnie :D

Gość gość
Wytłumacz mi czym w podejściu do życia różni się osoba z 89 i 91 roku? Dzielą nas zaledwie dwa lata.. te osoby tez chodziły do gimnazjum o ile się nie mylę. Prawda jest taka, że jeżeli ktoś ma siano w głowie to bezwzgledu na rok urodzenia będzie glupkiem.

Gość gość
Ja jestem 89, ale studiuje z osobami z 93 i wielu z nich jest w porządku. Pracują normalnie w większości.Może są bardziej dojrzali, bo jednak to studia zaoczne. Nawet można bez problemu z nimi porozmawiać o polityce, historii i co mnie zdziwiło nawet są osoby które słuchają muzyki lat 70-90tych jak ja, także nie ma co uogólniać.

Gość gość
jak jesteś z 91 to jessteś 3 lata młodsza, to jeszcze nieduża roznica, ale juz osoba z 95 roku jest 7 lat młodsza i to pokolenie sie jednak rozni dosc znacznie

Gość gość
Taka prawda, każde pokolenie zmienia sie na gorsze

Gość gość
Tym dzisiejszym chłopaczkom po 20tce przydałoby sie wojsko bo zero u nich dyscypliny i kultury.Studiuję z takimi i trzeba ich uspokajać na wykładach bo pierd... jacy to z nich gieroje i notorycznie przerywają wykładowcom.Strasznie to wkurza starszych studentów!

Gość gość
jeszcze te pokolenie wyśmiewa chorych ludzi na raka, cukrzyce w szczególności widać tu u dziewczyn z roczników 93,94,95,96 i wyżej

Gość gość
gość dziś Wypraszam sobie.