Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Porzucona dziewczyna

Polecane posty

Gość gość

A wiec zaczne moze od tego ze nie umiem ladnie pisac ani splatac wierzy, no ale zaczynajmy. Poznalem kiedys dziewczyne ktora jako jedna z niewielu potrafiła mnie skutecznie omotać, początki nie byly latwe bo odstawiala mi przerozne numery jednak ja sie nie poddawalem a kochalem ja jeszcze bardziej az wkoncu sie zmienila, uwielbialismy spedzac ze soba czas. Ja uwielbialem robic jej niespodzianki itd. W ostatnim czasie jednak zaczelo sie cos psuc ja juz nie mialem sily walczyc o towszystko ale ona sie nie poddawala. Niestety zycie przynosi nam rozne niespodzianki, tak mi przyniosl raka, wiadomo jaka jest reakcja gdy sie dowiadujemy o czyms takim, zycie sie wali na glowe, nikt o tym nie wie i wiem ze wkoncu bede musial o tym powiedziec. Podjąłem jednak decyzje ze nie pozwole by moja dziewczyna patrzyla jak przez to przechodze, powoli sie oddalilismy od siebie ona zaczela mnie delikatnie zlewac i to wykorzystalem, postanowilem sie z nia rozstac zeby byla szczesliwa i tak mijaja dni a ja mam ochote ja przytulic tylko tyle jedna chwila, nie wiem czy odwazyc sie do niej napisac ehh

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować