Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość devastated

Czy po takim zachowaniu faceta warto tkwić w związku? Kilka faktów

Polecane posty

Ponieważ facet zauważył, że nie jesteś osobą konfliktową i może wejść Ci na głowę to tak robi. A to, że jest dupkiem to druga sprawa. Na Twoim miejscu szybko bym zakończyła taką chorą sytuację. A do gościa, który napisał o tym seksie to najgorsze co może być to uczynić z seksu kartę przetargową i żałosne jest taki system kar i nagród w tym temacie. Co to ma być? Jak jesteś grzeczny/na to jest seks i Cię szanuję a jak nie ma to jesteś ble? :O

Gość gość
Taki był mój pierwszy mąż, zmarnował mi 6 lat życia. Jak się szanujesz to odejdź. Z drugiej strony mój ex ma teraz taka kooorewke i lata za nią jak głupi. Faceci są p******i i tyle, ja już nie chce żadnego :(

Gość gość
gość dziś Jako facet od razu wiem co jest nie tak. Spodziewal sie czegos innego po tobie, ale cały czas myśli ze jak będzie nie miły to może zakapujesz zw coś jeat nie tak. To ze coś jeat nie tak to już wiesz, pewnie nie wiesz co. Sex. Twój sexapil. Jak mowi ze nie zasluzylasz na przytulanie to chyba wiadomo jakby chciał żebyś zasłużyła usmiech.gif . Mi jak dziewczyna "podpadnie" na polu seksualnym to potrafię być nie mily bez powodu przez kilka dni. I odwrotnie. Jak jest sexi cały czas to mogę ja na rękach nosić. x Jako facet?? WOLNE ŻARTY. Chyba jako chlopczyk, bo z przedszkola sie urwales najwidoczniej- biedne dziecko.Szkoda tylko ,ze znalazles sobie taka idiotke, ktora siedzi z Tobą i pozwala się tak traktowac., ale to już jej problem. Mądra dojrzala kobieta by od razu Cie pogonila. Miałam zamiar napisać coś temu frajerowi, ale Ty powiedziałaś już wszystko;) Do gościa, który radzi autorce by stała się emanującą seksem laską: A Tobie staje na widok pryszczatej grubaski z cellulitem i obwisłymi piersiami? Autorka nie jest z mężczyzną tylko z odpychającym burakiem. Autorko, nie skupiaj się na tym co było. Ważne jest to co dzieje się teraz. Odejdź i nie marnuj swojego cennego czasu.

Gość gość
14:31 tak. Kochać bez sexu to można babcie i dziadka. Kobietę czy mężczyznę kocha się także przez pryzmat seksualności.

Gość devastated
Mój kolega twierdzi, że dałam sobie wejść na głowę. Ze mężczyźni tylko w teorii lubią kobiety, które nie stwarzają problemów, są wierne i nie lubią awantur. Że tak naprawdę to - przepraszam za słownictwo, wybaczcie- wariatki i agresywne kur***wiszony kręcą ich najbardziej. Przeraża mnie myśl, że to mogłaby być prawda...że tacy są męzczyźni. :( Nie będę przed nim wyskakiwać w seksownej bieliźnie, nie mam zamiaru nagradzać takiego zachowania. Cięzko mi w tej sytuacji, chciałam po prostu szczerze napisać gdzieś, gdzie są inne kobiety, dziewczyny... ktore może były w podobnej sytuacji jak ja :(

Gość gość
No i miałem rację. Prawdziwa kobieta to po prostu na codzień chodzi w seksownej bieliźnie. Nie musi "wyskakiwac" czy się zmuszać raz na jakiś czas. Jak napisałem, jak się nie urodziłam sex bomba to się nią nie staniesz. Nie pasujecie do siebie i tyle. Od razu wiedziałem że to w tym problem ;).

Gość devastated
Tak się składa, że piękną bieliznę i pończochy noszę na codzień. A swoje mundrości zaczerpnięte z Pudelka czy innych stron dla pryszczatych onanistów zachowaj proszę kolego dla siebie.

Gość gość
LOL :D 🖐️

Gość gość
To stan sie agresywnym k*****iszonem, w czym problem?

Gość devastated
Mam mu natłuc? :)

Gość gość
odejść nie natłuc!!!!

Gość gość
Odejdz od niego dziewczyno. Najgorsze ze Twoj przyjaciel i ten dooopek powyzej moga miec troche racji.

Gość devastated
Ech wiem że to źle zabrzmi ale mi nadal na nim zależy bo na początku był dla mnie dobry, czuły.... :(

Gość gość
mężczyźni tylko w teorii lubią kobiety, które nie stwarzają problemów, są wierne i nie lubią awantur. Że tak naprawdę to - przepraszam za słownictwo, wybaczcie- wariatki i agresywne kur***wiszony kręcą ich najbardziej. Przeraża mnie myśl, że to mogłaby być prawda...że tacy są męzczyźni xxx niestety autorko - to prawda! takie poukładane kobiety jak ty są im potrzebne dopiero wtedy jak ździry oskubią ich z kasy i złamią im serca - wtedy dopiero panowie zaczynają doceniać spokój, wierność, czyste mieszkanie, obiad na stole smutne, ale prawdziwe

Gość devastated
czyli co, mam być wredną suką i zdzirą? :(

Gość gość
nie, po prostu musisz wziąć sobie zniszczonego alkoholem i dzi/wkami alimenciarza - on doceni twoje starania!

Gość gość
devastated Niestety godzisz się na to bo masz bardzo niskie poczucie własnej wartości, to widać od razu. Pamiętaj że czym będziesz bardziej dobra dla kogoś takiego to on będzie cię bardziej gnębił. Nie wiem czemu tak jest ale tak jest. Też to przerabiałam i nigdy nie rozumiałam dlaczego- w końcu przyjaciółka otwarła mi oczy i doradziła mi żebym przestała być miła zawsze i wszędzie , żebym mówiła wprost co mi się nie podoba a przede wszystkim nie była na każde zawołanie i miała swoje własne życie a nie tylko facet facet.... i wiesz co?? po miesiącu facet stał się totalnie zdezorientowany widział ze coś tu jest nie halo, ze zaczynam mu się wymykać z rąk...zaczął się starać ale ja już nie byłam zainteresowana jego staraniami bo zranił mnie wielokrotnie i odeszłam od niego....jego mina bezcenna...błagał mnie mówił ze tak dobrej kobiety nigdy nie spotkał zebym wrociła a ja mu powiedziałam że jakoś tej dobroci nie potrafił docenić na codzien....zenua.... ale wiem już ze bycie dobrym to przekleństwo i inni to wykorzystują i ich jakby dobro denerwuje..

Gość devastated
Do dziewczyny wyżej - ujęłaś to idealnie! Moja dobroć go irytuje

Gość gość
devastated No bo tak jest, sama taka jestem/ byłam i wiem że żaden facet nie docenia dobrej kobiety. Niestety to jest smutna prawda. tego gnojka bym na twoim miejscu odpuściła sobie bo mój ex az tak chamski nie był i moim zdaniem ten twój przegina. Ale na przysłośc popracuj nad sobą- wymagaj od faceta, stawiaj warunki, mów co cię boli. A nie bądź potulnym barankiem którego można opluc a on stwierdzi że to deszcz. Naprawde to działa, ja sama posłuchałam rady przyjaciółki i od razu widziałam różnicę.

Gość gość
d**ek i tyle tego kwiatu pol swiata i znajdziesz prawdziwego mezczyzne i milosc:)

Gość gość
koleś nie odzywa się kilka dni, ma ciebie w d... przez kilka dni a ty dalej z nim jesteś, odpuść sobie. Bylam keidys z takim co czasem 2 tygodnie mnie olewal a potem zawsze znalazl jakąs wymowke, kozmar.

Gość gość
Ciekawa jestem jak by się odnosił do ciebie np po ślubie skoro teraz jest już taki a po ślubie może być zmiana tylko na gorsze

Gość gość
Jesli nie wiesz co on mysli, czuje , jak postąpic w tej sytuacji napisz do mojej wróżki Sofii. Jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Autorko, to nie jest dobroć tylko SŁABOŚĆ CHARAKTERU. I oczywiście brak godności i miłości własnej.

Gość zniesmaczona i to bardzo
Niestety masz do czynienia z klasycznym dupkiem i gnojkiem a na takich jest tylko jedno lekarstwo- pokazanie drzwi. :)

Gość devastated
Heh właśnie od zawsze we mnie tkwi obawa że jak będę mieć pretensje i wymagania to każdy mnie zostawi i pójdzie do takiej 'fajnej bezproblemowej kobiety' :(

Gość zniesmaczona i to bardzo
No i właśnie widać jak dobrze na tym wyszłaś ....

Gość gość
zostawić go

Gość gośćhh
po trochę racji. Po pierwsze, autorko, nie musisz wyskakiwac w bieliźnie i niczego nagradzac. Jeśli ubierzesz się sexi i poprostu tak zaczniesz wychodzić z domu i się dobrze bawić i wracać w skowronkach to facet nagle zacznie zabiegać i się starać. I wtedy Ty rozdajesz karty i robisz co uważasz za stosowne. Ten co pisze o byciu sex bomba ma trochę racji. Nie ma racji że facet powinien strzelać focha i byc gowniarzem bo coś mu nie pasi. Są inne sposoby by przekazac co jest nie tak, nie trzeba ranić i manipulowac poprzez 'nie zasłużylas sobie'. To dosc płytkie i nie skutkuje bo kobieta odbiera to dosłownie i bierze się za gotowanie obiadu. Autorko, jesteś fajna ale trochę nudna i przewidywalna. Dlatego go drażnisz. Widocznie facet ma inny temperament i jeśli Ci on nie odpowiada to nic z tego związku nie będzie.Niektórzy tu piszą ze widac facet nie wzbudza w Tobie sexapilu, jesli tak to tez nic z tego nie wyjdzie. No i właśnie, chodzi o dobranie się, chamstwem sexapilu się nie obudzi. I ciężko być sexi dla chama. Ja bym wręcz odmowila. Z mojego życia: moj facet nigdy się tak nie zachowuje, ja się zawsze staram ladnie wygladac i chociaż troche sexi w te dni gdy tak naprawde mam ochotę włożyć dres, a w inne poprostu jestem sexi i mowie rozne sexi teksty, wcale niekoniecznie o seksie, a on nie tylko zrobi co chce ale tez nie może się doczekać by to zrobić. Tak to działa, ale do tanga trzeba dwojga.