Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość devastated

Czy po takim zachowaniu faceta warto tkwić w związku? Kilka faktów

Polecane posty

Gość devastated

Od pół roku jestem z kimś kto na początku był czarujący, pomocny i życzliwy, a z czasem zaczął się zmieniać w kogoś, kogo mogę chyba określić mianem buraka, chama.... Sama już nie wiem kogo. Oto próbki zachowań: - nigdy nie dał mi kwiatka z żadnej okazji (uważa że to bzdury) - ode mnie dostał dwa prezenty, tymczasem ja od niego nie otrzymałam NIC ani na urodziny, ani na Boże Narodzenie (nie ma kłopotów finansowych) - - warczy na mnie, na proste pytania odpowiada sarkazmem, np. wybierał się do firmy ubezpieczeniowej, zapytałam czy to po ubezpieczenie mieszkania, parsknął: Patrz, jaka ty domyślna jesteś. :( - często ignoruje moje prośby, np. prosiłam go żeby pomógł mi z kranem, odmówił, chciałam żeby coś mi przywiózł z trasy, ktorą i tak jechał- odparł, że nie jest kurierem :( (gdy on mnie o coś prosił, zawsze mu pomagałam) - potrafi w moim towarzystwie gapić się w telewizor lub grać na smartfonie - często wulgarnie wyraża się o ludziach, np o kobiecie z banku 'durna ci**pa mi nie załatwiła tego czy tamtego' :O - zdarza się że nie odzywa się do mnie kilka dni, bo rzekomo jest zajęty pracą, ale jakoś na facebook ma czas się logować - kiedyś poprosiłam go żeby mnie przytulił, to odparł 'nie wiem czy zasłużyłaś' :( - ciągle mówi że go denerwuję, ale nie rozumiem dlaczego, nie jestem zazdrosna, nie molestuję go telefonami i smsami, nie mam pretensji że chce iść do kumpla itp. :/ Nie wiem już sama co z takim zachowaniem zrobić :(

Gość gość
Krótko i na temat- kopnij go w dupę i to natychmiast. To nie jest mężczyzna tylko tępy prostak.

Gość Czarna Daliaaa
Jeśli pasuje ci bycie popychadłem to tkwij. W przeciwnym razie zwijaj żagle i to szybko.

Gość gość
Chcesz powiedzieć że po czymś takim nadal z nim jesteś? Dziewczyno ogarnij się :O

Gość devastated
Bo było z drugiej strony wiele fajnych chwil.... :(

Gość gość
Jako facet od razu wiem co jest nie tak. Spodziewal sie czegos innego po tobie, ale cały czas myśli ze jak będzie nie miły to może zakapujesz zw coś jeat nie tak. To ze coś jeat nie tak to już wiesz, pewnie nie wiesz co. Sex. Twój sexapil. Jak mowi ze nie zasluzylasz na przytulanie to chyba wiadomo jakby chciał żebyś zasłużyła :). Mi jak dziewczyna "podpadnie" na polu seksualnym to potrafię być nie mily bez powodu przez kilka dni. I odwrotnie. Jak jest sexi cały czas to mogę ja na rękach nosić.

Gość wróżbita maciej _
Hehe dzisiaj nazwie ciiipą panią z banku a jutro ciebie taka prawda

Gość lady wiking
do tego idioty powyżej- wracaj do epoki kamienia łupanego z taką.... logiką 🖐️

Gość gość
No wlasnie BYŁO!jak zacznie cie wyzywać to też będziesz żyła tymi byłymi chwilami.ewakuacja!ps.on chyba ma kogoś na boku,i to ją tuli i nie tylko

Gość gość
NIE WARTO jak tak się zachowuje po pół roku to co będzie za parę lat

Gość gość
Podejrzewam ze w meskiej logice nic sie nie zmienilo od epoki kamienia lupanego.

Gość gość
@lady wiking dziś - haha, chciałam właśnie to samo temu panu odpisać. Troglodyta myślący fujarką :). Co do tematu. Uciekaj dziewczyno od tego chwasta.

Gość Sandomierzanka
Nie ma sensu. Ja wyszłam za kogoś takiego. Z roku na rok jest coraz gorzej praktycznie ze sobą nie rozmawiamy jestem z nim tylko ze względu na dziecko ale to życie nie do pozazdroszczenia. Nie wierz że coś się zmieni.

Gość gość
A ja mysle ze facet powyzej ma racje. Jego chamstwo to kara dla Ciebie. A za co to już mię wiemy.

Gość gość
devastated dziś Bo było z drugiej strony wiele fajnych chwil.... smutas.gif xxx no to siedź z nim i wspominaj te chwile - więcej już ich nie będzie

Gość gość
Gościu 14:01 ciekawe czy z niego taki ogier ha ha ha kobieca natura jest taka że odpowiada na bodźce mężczyzny jesli jest średnia w łóżku to znaczy ze ten facet tez jest średni

Gość devastated
Dziękuję że szczerze odpisujecie. Ja mam tak, że zawsze winy za takie zachowania dopatruję się w sobie, staram się być coraz lepszą osobą, ale widzę że im bardziej się staram, tym bardziej ktoś po mnie jeździ, lekceważy.... to bardzo boli. :(

Gość gość
gość dziś Jako facet od razu wiem co jest nie tak. Spodziewal sie czegos innego po tobie, ale cały czas myśli ze jak będzie nie miły to może zakapujesz zw coś jeat nie tak. To ze coś jeat nie tak to już wiesz, pewnie nie wiesz co. Sex. Twój sexapil. Jak mowi ze nie zasluzylasz na przytulanie to chyba wiadomo jakby chciał żebyś zasłużyła usmiech.gif . Mi jak dziewczyna "podpadnie" na polu seksualnym to potrafię być nie mily bez powodu przez kilka dni. I odwrotnie. Jak jest sexi cały czas to mogę ja na rękach nosić. x Jako facet?? WOLNE ŻARTY. Chyba jako chlopczyk, bo z przedszkola sie urwales najwidoczniej- biedne dziecko.Szkoda tylko ,ze znalazles sobie taka idiotke, ktora siedzi z Tobą i pozwala się tak traktowac., ale to już jej problem. Mądra dojrzala kobieta by od razu Cie pogonila.

Gość gość
Powiedzcie mi ze to PROWO:-( A jeśli nie to mam pytanie do ciebie autorko- NAD CZYM TY SIE TU ZASTANAWIASZ??? Chcesz być z chamem i prostakiem? To gratuluję, dla mnie ten pan dostałby kopa w dupę już dawno. Szanuj się i wymagaj szacunku bo inaczej nikt cie nie będzie szanował.

Gość lady wiking
Dziewczyno i o to chodzi! Ty się starasz, a najwyraźniej trafiłaś na palanta który zamiast to docenić, postanowił wykorzystywać Twoją dobrą wolę i sprawdzać, na ile sobie jeszcze może pozwolić! Jak się zorientuje, że na dużo - a pewnie już to zrobił- nie licz że nagle zacznie Cię znowu szanować. Wyjście jest jedno- od takich trutni trzeba uciekać i niech jakaś inna się z nim męczy. :)

Gość gość
14:10 a męska natura jest taka że jak kobieta jest mało seksowna to się nie chce starać. I tak się spirala nakręca. Poza tym jak jest małe libido to facet się może starać i starać a i tak nic z tego nie wyjdzie. A do autorki. Co Ci szkodzi spróbować. Bądź przez tydzień czy dwa sex bomba i zobaczysz czy się coś zmieniło. Przynajmniej będziesz wiedziała, bo z doświadczenia wiem ze jak kobieta nie jest z natury sex bomba to się nią na dłuższą metę nie stanie.

Gość gość
14:45 po czym wnioskujesz ze ona się stara ?

Gość gość
Nie słuchaj tych co Ci tu radzą że masz go brać na seks- efekt będzie taki, że prześpi się z Tobą, uzna jednocześnie że może robić co mu się podoba a Ty i tak dasz mu du-py! Wiesz co ja bym zrobiła? Zacznij go traktować tak, jak on Ciebie :)

Gość gość
Twój facet to zwykły cham.

Gość devastated
Staram się po prostu być fajną kobietą w związku i tyle. Nie robię fochów, awantur, szanuję że każdy chce mieć czas także dla siebie, jeśli poprosi o pomoc to nigdy nie odmówię, nawet nauczyłam się nieco gotować, bo to było moją słabą stroną.... Nie jestem też brzydka, uprawiam sport, i w łóżku układało się bardzo dobrze. Nigdy też go nie okłamałam i nie zdradziłam. Tym bardziej nie rozumiem.... :(

Gość gość
Jedziecie po mnie. Wyzywacie od troglogytow, że jestem z epoki kamiennej czy ze jestem chlopczykiem z przedszkola. A ja po prostu jestem szczery bo anonimowy. Na żywo to bym poradził psychologa, rozmowę i c***j wie co jeszcze. I bylybyscie zachwycone jaki poukladany mezczyzna. A tu daje szczerą rade, bez udawania.

Gość Sandomierzanka
Widze, że ten osobnik tak jak mój mąż jest egoistą, uważa że wszystko mu się od Ciebie należy, a o wdzięczności czy wzajemności możesz zapomnieć. Różnica jest taka, że Ty możesz uciec, i radzę Ci to szybko zrobić.

Gość gość
związałaś się z burakiem, koleżanko.

Gość gość
ja bym typa olała ciepłym moczem

Gość gość
Jedziecie po mnie. Wyzywacie od troglogytow, że jestem z epoki kamiennej czy ze jestem chlopczykiem z przedszkola. A ja po prostu jestem szczery bo anonimowy. Na żywo to bym poradził psychologa, rozmowę i c***j wie co jeszcze. I bylybyscie zachwycone jaki poukladany mezczyzna. A tu daje szczerą rade, bez udawania. x Radzenie psychologa, rozmowy itp to zadne rozwiazanie. Wiec jestes dzieckiakiem i tyle. Autorka powinna zostawic takiego faceta z miejsca, jesli sie szanuje oczywiscie.