Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tylko szczerze! Czy Wasi mezowie wychodza czasem z kumplami na miasto na piwo?

Polecane posty

Gość gość
dobrze ci napisał, ja na jego miejscu wyłączyłabym telefon i dobrze bym się bawiła

Gość gość
jednak w tym kraju kobiety nadal ma sie za nic takie inwektywy jak piszecie pod moim adresem to az wstyd, naprawde nie mam prawda wymagac? stresowac sie nietypowa sytuacja? oczywiscie - wszystko mam znosic jak pokorny baranek, bo chlop ma wybryk wyjsc, napic sie i nie wiadomo kiedy wrocic! ok - ale kawalerem juz nie jest, tylko mezem i ojcem - ba! sam mnie namawial na rodzine! wiec niech teraz sie zachowuje odpowiedzialnie!

Gość gość
Moj mogl sobie chodzic jak byl sam a teraz ma zakaz bo jeszcze jakas baba go upluje w takim barze,koniec ma siedziec w domu ze mna i dzieckiem,ja tez nigdzie prawie nie chodze a jak juz to nie po barach.Trzeba krotko z nimi.

Gość gość
Ja pierdole ale sukowata zonka ! On cie wczesniej czy pozniej kopnie w dupsko bo jestes jebnieta i widac chujowa jesteś i az sie trzesiesz ze moze gdzies tam spotka jakas normalna kobiete.Lecz sie idiotko pojebana bo chlopu zycie zmarnujesz.A on jeszcze pisze sms do takiej psycholki.

Gość gość
Mój maz właśnie dzisiaj poszedł z dawno niewidzianym kolega do pubu. Pewnie wróci kolo 2-3 . I nie mam z tym absolutnie żadnego problemu. Mamy 4 letnie dziecko ale pojechało na weekend do babci. Wiec maz poszedł, a ja leżę sobie i odpoczywam. Mogłabym tez wyjść z kolezankami ale jestem przeziebiona wiec zostałam w domu. Maz się upije? No i co jeśli tak. To jego bedzie bolała jutro głowa i bedzie oklaply. Nie dzwonie, nie pisze, nie bede czekać az wróci, bo nie jest małym dzieckiem żebym musiała go kontrolować. Zresztą od samego poczatku kiedy ze soba jesteśmy każde z nas wychodzi od czasu do czasu osobno. Oczywiscie wychodzimy tez razem. Ale nie bede się wlekla za mężem kiedy on idzie z kolegami i tak samo w druga stronę. Autorko zaszokuje cie. Mój maz raz na 3 miesiące jedzie z kolegami na weekend, bo maja wspólną pasje. I nie mam z tym problemu. Dzwoni wtedy raz dziennie i tyle. Nie jestem bluszczem po prostu, a małżeństwo to nie niewolnictwo.

Gość gość
teraz mi napisal 'bedziemy przed polnoca' no super, celowo przeciaga strune. nie znalam go od takiej strony, naprawde...

Gość gość
A te zasady powrotu o 22-ej to kto ustalił? Razem ustaliliście? Moj maz ma własne klucze i wchodzi i wychodzi o ktorej mu sie podoba. Ale jestes jebnieta. Swoją droga moja siostra taka sama jest. Tak osaczyła faceta, ze w koncu wziął nogi za pas i spierdolil czym prędzej i czym dalej. Ona tez taka furiatka.

Gość gość
"no to dobrze- ale w domu sa takie a nie inne zasady! powrot max o 22, i na trzezwo! " olaboga, co to by było gdyby małżonkowi wypadła popołudniówka? nocka na wycieraczce?

Gość gość
uppppp

Gość gość
dobre, dobre ...

Gość gość
jestem cala roztrzesiona. ide sie polozyc, ale i tak pewnie nie usne az nie wroca :(

Gość gość
wstyd to robić taki cyrk, jaki robisz ty

Gość gość
My mieszkamy co dom to dobry sąsiad, kumpel męża, mieszkamy w jego stronach więc znajomych ma mnóstwo. Nawet jak byłam ostatnie dni w ciązy to byłam troszkę zła na męża , że nie siedzi w domu trzeźwy tylko z kumplami na piwku jest, więc jak zaczęłam rodzić to go nawet wtedy wydzwoniłam, Ogólnie jak dziecko przyszło na świat to musiałam po niego dzwonić , żeby pomógł wykąpać dziecko. Mój mąż ciągle gdzieś wychodzi mi to nie przeszkadza wogóle. Gdyby miał wyjść raz na rok to chyba bym go wyganiała sama z domu!! A jak Twój wyszedł raz na rok to możliwe , że wogóle na noc nie wróci , będzie się chciał może chłopina wyszaleć:) Wcale bym sie nie zdziwiła

Gość gość
moj maz jest juz dorosly, ma swoja rodzine, gospodarstwo i nie ma zasu ani ochoty na pierdoły i bzdety. pIwko woli wypic ze mna, pozdrawiam i zarazem wspolczuje

Gość gość
Ja pie**ole ale sukowata zonka ! On cie wczesniej czy pozniej kopnie w dupsko bo jestes j**nieta i widac ch*jowa jesteś i az sie trzesiesz ze moze gdzies tam spotka jakas normalna kobiete.Lecz sie idiotko poj**ana bo chlopu zycie zmarnujesz.A on jeszcze pisze sms do takiej psycholki. xxxxxxxxxxxxxxx te , spojrz na swoje słownictwo :) sekundy dziela cie pewnie od rozwodu?:)tylko czekac az cie kopnie w dupsko

Gość gość
moj maz jest juz dorosly, ma swoja rodzine, gospodarstwo i nie ma zasu ani ochoty na pierdoły i bzdety. pIwko woli wypic ze mna, pozdrawiam i zarazem wspolczuje x wyobraz sobie ze moj maz tez jest dorosly , tez ma swoja rodzine i w miare odchowane dzieci ale ma tez przyjaciol swoich starych z czasow studiow niektorych z czasow dziecinstwa, wiadomo wszyscy sie porozjezdzali po kraju i po Europie wiec to normalne ze raz na jakis czas ( przewaznie raz w roku uda im sie skrzyknac ) chca sie spotkac , isc na piwo , pograc w bilard , chca przez chwile byc paczka tak jak kiedys wiec pozdrawiam i wspolczuje ze masz takiego nudnego meza bez przyjaciol i znajomych

Gość gość
No i jak autorko? Wp*****l przy powrocie byl?

Gość gość
wrocil ok polnocy po kilku piwach, ale raczej ok przewijal w nocy dziecko, rano nakarmil teraz poszedl odprowadzic kumpla i do pracy do wieczora (ma swoja firme). moze faktycznie przesadzilam :)

Gość gość
a jeszcze rano skoczyl po swiezy chleb itp :)

Gość gość
gość dziś moj maz jest juz dorosly, ma swoja rodzine, gospodarstwo i nie ma zasu ani ochoty na pierdoły i bzdety. pIwko woli wypic ze mna, pozdrawiam i zarazem wspolczuje x wyobraz sobie ze moj maz tez jest dorosly , tez ma swoja rodzine i w miare odchowane dzieci ale ma tez przyjaciol swoich starych z czasow studiow niektorych z czasow dziecinstwa, wiadomo wszyscy sie porozjezdzali po kraju i po Europie wiec to normalne ze raz na jakis czas ( przewaznie raz w roku uda im sie skrzyknac ) chca sie spotkac , isc na piwo , pograc w bilard , chca przez chwile byc paczka tak jak kiedys wiec pozdrawiam i wspolczuje ze masz takiego nud xxxxxxxxxxxx widac , ze cie strasznie boli dupa, ze moj maz jest w domu, nota bede po 10 h pracy, kiedy twoj maz pewno wraca wypoczety jak byk o 15 i wlacza tv, albo mysli o piwkach ;) ja wpsolczuje pindolota :)

Gość gość
albo miszkacie w bloku i guzik do pracy. Tak, tak mama zawsze powtarzała na myślenie o pierdołach i lataniu trzeba mieć czas, bo pieniedzy nam nie brakuje :) dalej boli Cie dupka?

Gość gość
od takiej zołzy to trzeba wiać i myśleć o wychodnym, :D:D:D:D:D:D

Gość gość
widac , ze cie strasznie boli d**a, ze moj maz jest w domu, nota bede po 10 h pracy, kiedy twoj maz pewno wraca wypoczety jak byk o 15 i wlacza tv, albo mysli o piwkach oczko.gif ja wpsolczuje pindolota x nie zamartwiaj sie tak o moja d**e , pilnuj swojej bo widze ze ciebie zabolala , moj komentarz troszke bubu ci zrobil ?:) no czasami prawda boli jeszcze jedna smutna wiadomosc - moj maz nie pracuje do 15 i nie mysli tylko o piwkach ale osoby o niskim IQ widza wszystko czarne albo biale , nie widza kolorow ani nic pomiedzy dla ciebie wyjscie raz czy dwa razy do roku faceta aby spotkac sie ze starymi przyjaciolmi"z trzepaka" = nieustanne myslenie o piwku ograniczona strasznie jestes

Gość gość
Ja pierdole. chłop musi wracać jak małolat do domu na 22:-) jesteś żenująca i nie zdziw się jak w końcu spakuje manatki i ucieknie od ciebie.