Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pbalo21

Taka sytuacja

Polecane posty

Gość Pbalo21

Moze od razu zaczne, jakis czas temu podczas wyjscia z znajomymi poznalem pewna dziewczyne. Bylismy na imprezie, spedzalismy razem duzo czasu, gadalismy o roznych gownach, smiechy itd wiadomo, ale byl tez alkochol... sporo tego nie powiem, piłem z każdym, nie ukrywam ze dawno takiego zgonu nie mialem, juz ledwo kontaktowalem, ale do sedna, wspominam o tym bo mysle ze to istotny fakt ;pi dalej bylo tak, poszedlem sie polozyc bo nie bylem w stanie juz siedziec, ona przyszla do mnie cos pogadalismy chwile, nie pamietam, potem sie polozyla obok i tak lezelismy, ona raczej byla w miare trzeźwa, doszlo do pocalunku, jezyk mi sie plątał, wiec moze to i moja wina, nie zgralismy sie, po pierwszym pocalunku ona wysunela jezyk, ja też w tym samym momencie, cos poszlo nie tak, odsunalem sie i nie wiem prawdopodobnie zapytalem - co ty robisz? (jest to ladna,czy inteligenta ? nie jestem w stanie tego okreslic po tak krotkiej znajomosci, dosyc pewna siebie dziewczyna, raczej nie pomyslala ze to ona zrobila cos nie tak) nie jestem w stanie opisac tego dokladniej, wstała i poszła do salonu, po chwili tez sie otrzasnalem poszedlem za nią, chyba chcialem gdzies z nia isc, pogadac ale ona przez reszte czasu imprezy czyli jakies 30 min, siedziala tylko w telefonie, glowa opuszczona, jakas taka nie wiem, moze smutna albo cos, nie chciala nigdzie isc - no nic dalem jej spokoj, bo pomyslalem ze nie chce w tym stanie nawet rozmawiac, nie chcialem z siebie robic idioty :> Po tej probie rozmowy tez juz siedzialem, niedobrze mi bylo, czulem sie fatalnie, po tym jak wyszla poszedlem spac. Rano postaralem sie zlozyc to wszystko do kupy i nie wiem co ona sobie teraz mysli i nie daje mi to spokoju, co powinienem zrobic zeby "naprawic" sytuacje, co myslicie wogole o tym wszystkim ?? Pozdrawiam

Gość gość
Fascynujaca historia

Gość gość
mysle, że tylko zdzira przystawia się do nawalonego gościa