Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak pozbyć się natreta?

Polecane posty

Gość gość

W kulturalny sposób? Macie pomysły?

Gość gość
chyba w większości przypadków wystarczy powiedzieć, że nie życzysz sobie (tego i tego) i podać kilka argumentów dlaczego .

Gość magdzalenka
ktos cie przesladuje?,opisz konkretnie sytauacje to moze bede w stanie pomóc,miałam taki problem i sobie poradziłam

Gość gość
Pracujemy razem...taka dosadna odpowiedź chyba nie bardzo..

Gość gość
Chociaż z drugiej strony aluzje do niego nie trafiają...;/ taka sytuacja, ze próbuje się ze mną na siłę "zaprzyjaznic" głupia nie jestem i widzę, czuję że chce czegoś więcej. W pracy stawia mnie na piedestał, niby to było miłe na początku ale już jest irytujące. To samo na portalach społecznościowych. Już jeden z pracy ma mój nr. Zdobył od kogoś, ale szybko zrozumiał. Ten wydaje sie byc bardziej zacięty. Ja go nawet nie lubię

Gość gość
a co robi ? żartuje z Ciebie ? Ciągle zaprasza ? Łazi i gapi się ? Obmacuje ? Rozmowa jest najlepsza, o ile druga osoba zna j. polski. Poproś go na bok i powiedz, że nie życzysz sobie. Zrób to grzecznie, taktownie, ale stanowczo. Powiedz jak się z tym czujesz, że Ci z tym źle etc. i powinno być po problemie.

Delikatnie hmmm.. Wymyśl sobie coś. Mam na myśli, że możesz go lekko okłamać - powiedz mu kiedyś, że ufasz mu jak przyjacielowi/ dobremu kumplowi i żeby Ci doradził jak zachowywać się na randce z facetem na którym Ci zależy, że trochę się stresujesz bo chcesz wypaść jak najlepiej. Opowiedz co nieco o wyimaginowanym gościu i używaj przy tym cech, które są przeciwieństwem tego natręta. A później go zbywaj, najlepiej jak tylko potrafisz. Powinno zadziałać :)

Gość gość
pokochaj go