Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy czytacie wiadomości osobiste, ale nie odpisujecie na nie?

Polecane posty

Gość gość

Chodzi o wiaodmości różne nie dotyczące pracy, ale np. normalnego życia w kazdej sytuacji, w tym od napotkanych osób, mało znanych znajomych i innych, a nie służbowych Tzn.1. czytacie takie rzeczy i nie odpisujacie? DLACZEGO? 2. Nie czytacie i nie odpisujecie? Why? 3. Czym moze odpisujecie na takie rzeczy?

Gość gość
Zalezy bo np nie odpisuję na smsy kiedy nie znam numeru osoby ktora pisze

Gość gość
a maile i komunikaty online? sms to wiadoma sprawa, moga byc jacyś nigerczycy

Gość gość
wtf

Gość gość
ja nie czytam

Gość gość
Tak niejasno napisane że nie wiadomo o co chodzi. JAkie wiadomości i gdzie niby do kogo miałyby przychodzić? Nie włamuję się ludziom na konto, więc ich nie czytam. I mnie to nie obchodzi. Ja ktoś podsyła na e-mail wiadomości, a widać że spam, to kasuję bez czytania. Inne przychodzące czytam, odpisuję też. Ale z obcymi nie piszę, bo i po co.

Gość gość
Wszystko zależy jakie wiadomości, jakiej treści, od kogo i czy wysyła je często. Jeżeli są to np. jakieś dooperele, prośba o pomoc etc. od osób, za którymi nie przepadam to daruję sobie. Jeżeli to koleżanki, które lubię to odpisuję, nawet jak nie mam czasu (piszę, żę odpiszę potem), jak mnie ktoś raz setny prosi o pomoc i mnie to już denerwuje to mogę udać, że nie czytałam, jak spam z linkami lub dowc****i (nawet od znajomych) to nawet nie czytam i nie odpowiadam nigdy. Mnóstwo jest powodów dla którego ktoś może nie chcieć czytać i odpowiadać na wiadomości, wszystko zależy co masz na myśli.

Gość gość
czyli generalnie ludzie w Polsce nie są zainteresowani takich typowo towarzyskim kontaktem online z osobami z którymi nie mają ścisłej znajomości, a np. taka luźną z widzenia? :-( jeżeli już to tylko czytają bez żadnej aktywnośc w stylu utrzymywania tego, jeżeli nawet to musi być wcześniej wyraźny cel? dziwne?

Gość gość
ja czytam i odpisuje,tylko często z opóźnieniem i teraz chyba ktoś jest na mnie obrazony przez to..nieważne,że przeprosiłam i się upisałam jak nie wiem ..no cóż,szkoda

Gość gość
ale czy są w Polsce sznanse na taki kontakt zamiast kontaku z widzenia? bo raczej wychodzi lipa

Gość gość
up