Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczęca budowa kobiety, a libido

Polecane posty

Gość gość

Zauważyłem, że kobiety, które mają budowę dziewczęcą (wąska talia, ale i wąskie biodra, małe piersi) mają niskie libido. Czy podzielacie moją teorię?

Gość gość
NIE!!! co to za mit?! co mają cycki do libido na litość boską. Powinnam mieć w takim razie wielkie balony ale niestety.. właśnie jestem napalona. Myslę,że jest nawet odwrotnie - mam więcej testosteronu niż na kobietę przystało i przez to mam wręcz większe libido. wkurzyłeś mnie :(

Gość gość
czemu?:( ale za to co ja bym z Tobą teraz wyprawiał, bp również jestem silnie napalony teraz...

Gość gość
teoria z doopy a ja wiem po sobie,że jest inaczej a cycki mam naprawde małe i talie też mam wąską,no jest tak jak napisałeś ja myśle,że co najwyżej takie kobiety są bardziej wstydliwe i zakompleksione i może przez to część unika seksu - co nie równa sie z tym,że nie mają na niego ochoty ale z tym,że sie wstydzą swojego ciała. To zupełnie co innego. Jak dziewczyna wstydzi sie zdjąć stanik to wiadomo o co chodzi..

Gość gość
Chyba odwrotnie :) wąskie kobiety maja wieksza ochote. Im grubsza tym mniej zainteresowana. Jeżeli kobietka sie wycofuje to jej nie krecisz tak jakbyś chciał :)

Gość gość
a temu,że po prostu irytuje mnie coś takiego ;) sprzeczne teorie z tym jak jest i jeszcze jak ktoś w to wierzy..do tego jeszcze można dodać,że niby wąskie usta też o oziębłości świadczą - a no nie,bo ja też mam wąskie usta do tego wszystkiego. Kurde no teraz jak to wszystko napisałam czuje sie brzydka :O ale nie jestem brzydka bo tak poza tym to już nie mam wad. Twarz mam w sumie ładną,ładne włosy,nie jest źle. Chociaz wolałabym mieć większe cycki.

Gość gość
tak naprawde w ten sposób po wyglądzie nie można ocenić..na pewno niejedna z dużym biustem ma mniejsze libido ode mnie za to wstyd może naprawde zepsuć seks i jeśli o to chodzi to na pewno częściej sie wstydzą małobiuściaste

Gość gość
gość dziś wziąłbym Cię taką, jaka jesteś... całowałbym delikatnie po szyjce, powolutku rozbierał, całując czule z języczkiem, a później wsunął dwa paluszki do pochwy i pulsująco poruszał nimi, aż byś odleciała, a następnie, do drugiego orgazmu, doprowadziłbym Cię już swoim okazały penisem, a wytrysk byłby tak silny i jego pulsowanie, że aż byś czuła, jak rozchyla Ci wargi rytmicznie...:)

Gość gość
tak samo durna teoria dotyczy rozpoznawania po twarzy jakiej wielkości facet ma penisa :D że niby jak ma krótki nos to ma krótkiego jak długi to dużego ;) chociaż szczerze mówiąc tego to nie sprawdzałam,może coś w tym jest :D

Gość gość
duże, obwisłe cyce są znacznie mniej apetyczne, niż małe, ale jędrne

Gość gość
jeśli chodzi o długość penisa, to pokrywa się ona z długością palców u faceta - jeśli chodzi o mnie, zawsze się sprawdzało - już 4x ;)

Gość gość
to miłe,ale nie znamy się więc..nie ma o czym gadać ;) takie coś jeszcze bardziej rozkręca a tak naprawde nie ma przy mnie teraz nikogo kto by NAPRAWDE przytulił powiem Ci co po wyglądzie można ocenić..tylko to,czy komuś dobrze czy źle z oczu patrzy czy wygląda na myślącego i inteligentnego czy wręcz przeciwnie..czy jest smutny czy radosny..można wyczytać z twarzy emocje,uczucia. A i tu zdarzają się pomyłki.

Gość gość
jeśli chodzi o długość penisa, to pokrywa się ona z długością palców u faceta - jeśli chodzi o mnie, zawsze się sprawdzało - już 4x oczko.gif - haha,a to ci dopiero ;)

Gość gość
a ja miałęm kiedyś taką właśnie i była cienka w te klocki i miała niewielkie potrzeby jeśli kobieta jest szczupła, ma szeroką talię, to ma dobre warunki i z reguły silny pociąg do facetów

Gość gość
a moze to ty byles cienki? i po porstu nie miala ochoty na seks z toba jak kobieta kocha to ma duze potrzeby ;) na seks z tym konkretnym facetem

Gość gość
Widzisz co chcesz.... takie kobiety kojarzą się z brakiem seksu ale w praktyce inaczej to wygląda

Gość gość
Mnie tez wydaje sie, ze nie ma to zwiazkuz figurą, tylko ilością testosteronu. Ja mam typowo kobiecą figurę, wąska talia biodra szersze, biust raczej średni i jak tylko pomyślę o sexkie od razu jestem mokra. To ja często prowokuję do sexu np. wczoraj zerżnęłam kolegę z pracy, ale akurat on też miał na mnie wieeelką ochotę, wyczułam w tańcu i zaraz go do pokoju zaciągnęłam :D

Gość gość
Nie chciałbym kobiety mało hojnie obdarzonej przez naturę nawet jakby miała nie wiem jakie libido. Działa na mnie zmysłowa uroda pełne usta, biodra, piersi. Nie spotkałem żadnej chudej, która miałaby seksapil choć urody im nie brakowało.

Gość gość
Przeciez to udowodnione naukowo. Kobieca budowa ciala wynika z duzej ilosci estrogenow, a za tym idzie duze libido. Zapytaj jakiegos lekarza ginekologa, seksuologa to ci wytlumaczy.

Gość gość
co nie znaczy,że taka z mniej kobiecą budową ma mniejsze libido..bo jak ma dużo testosteronu to ma duże ;)